Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 23.1.2009 12:41:09
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi mene so matrali mozolji, ko sem nehala jesti KT (prej sem jedla dolga leta Cilest in Logest, nič mozoljev nikoli) in sicer sem jih imela veliko po hrbtu in obrazu. Hrbet me je tak srbel, da bi si ga najrajši spraskala, če bi si ga lahko. Te težave sem imela sigurno slabo leto, komaj sem se jih znebila, zdaj pa sem jih spet dobila. Tokrat zaradi KT (Stederil M), ker grem na operacijo in jih moram jesti, ampak sem jih dobila večinoma po obrazu. Naj se gre solit.
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 23.1.2009 12:41:56
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz uporabljam tekočino proti mozoljem, kupim pa jo v Lekarni.
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 23.1.2009 17:21:36
|
|
|
|
bejbibu
|
Tudi jaz imamo oz. sem imela težave s kožo po prenehanju jamanja KT!!! Preden sem začela jesti kt sem imela zelo lepo kožo brez kakeršnihkoli težav, prav tako med jemanjem tabletk (jemala sem jih 3 leta in sicer Yarina)!! Tabletke sem nehala jesti februarja lani an avgusta lani mi je začela koža nagajati...sprva zelo malo, novembra pa je bilo za pop.........!!! Imela sem mozolj pri mozolju, tiste boleče, grde, ki so se kar množili!!! Uporabljala sem normaderm od vichya ki je pomagalo a ne tako kot bi moralo!!! Sedaj pa uprabljam celo kolekcijo od Vitaskina in sem zelo zadovoljna!!! Ostale so mi brazgotine od tistih svinjskih mozoljev, ki pa že izginjajo....počasi ampak samo da izginjajo!!! Ja hudič je to ko enkrat nehaš jest kt!!!
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 23.1.2009 19:37:11
|
|
|
|
bobica
|
jaz sm v začetku oktobra prenehala z kt (jemala sem 6 let)....največ mozoljev imam po hrbtu (take majhne),po obrazu pa nič....upam da ne bo šele pršlo kaj....
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 16:07:07
|
|
|
|
tweety83
|
Pozdravljene sotrpinke, tudi jaz imam enak problem - dokler sem jemala KT sem imela lepo kožo, ko pa sem s tabletami nehala, pa so se pojavili nazaj mozolji - po obrazu in hrbtu. In potem mi je G postavil diagnozo PCO (policistični jajčniki) in takrat mi je tudi dermatolog povedal da mi ni pomoči. Pri PCO-ju so možni ali mozolji, ali prekomerna poraščenost, ali izpadanje las,ali debelost. In mene so našli mozolji. Preizkusila sem vse možne kreme in tonike in gele in nevem še kaj vse a nič ni pomagalo. Sedaj sem imela operacijo in sem morala tri mesece jemati tabletke. In sedaj samo čakam kdaj bo spet bum. Odločila pa sem se da obiščem kozmetičarko, ki mi bo naredila nego problematične kože in mi jo poskusila zdraviti z ultrazvokom. Ta možnost je bistveno cenejša od laserske terapije, ki jo predpiše dermatolog in tudi ni nujno da pomaga vsakemu. Bom videla efekt. Lp
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 19:21:01
|
|
|
|
Tanisha
|
Še ena taka! Očitno ns je kr nekej??!! No da še jest povem svojo zgodbo.... Kontracepcijske tabletke (Logest) sm jedla približno 3 leta...nato sva obe s kolegico (čisto slučajno) prenehale z jemanjem. Lahko rečem da sva se ena drugi smejale toooolk imele obe mozoljev. Preden sva začele jesti kontracepijske tabletke sva imele obe lepo kožo, med jemanjem seveda tudi. Kolegica se je potem odločila da taka ne more hoditi po svetu in je takoj pričela jesti nazaj (stanje se je izboljšalo v 1 meseceu - ne pretiravam!). Jaz sem se odločla da pač ne bom več jedla in mam grozno kožo že 2 leti....Bila sem že pri različnih kozmetičarkah, pa tudi pri dermatologinji. Najprej so mi pregledali če imam policistične jajčnike - nimam, potem so mi dali antibiotike - ni pomagalo in na koncu so zaključili s tem, da se mi bo verjetno po porodu stvar umirila (ker naj bi bili za vse krivi moji hormoni), oz. edina rešitev zame je, da spet začnem jest kontracepcijske tabletke, kar pa nočem, ker delam na Tko da bom očitno še naprej taka...
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 19:57:52
|
|
|
|
Tanisha
|
Aja...Bejbibu a mi lahko prosm poveš KAJ od Vitaskina uporabljaš, mogoče bi jest tut probala....sicer mi do sedaj ni še nič pomagalo....ampak mogoče pa tole bo
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 20:04:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni se je koža nazaj popravila, ko sem prvič zanosila, prej pa mi cca 3 leta ni pomagalo nič. Pa sem probala celega vraga
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 20:11:54
|
|
|
|
kitty87
|
Pozdravljene! Po kolikem času pa so se vam začeli pojavljati problemi s kožo po prenehanju KT? Jaz sem zdaj mesec dni po prenehanju pa še za 1x nisem opazila nobene spremembe. Upam, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 21:11:10
|
|
|
|
ursap
|
jaz sem tudi jemala KT Logest, pa jih sedaj ne jemljem več dobra dva meseca, ker s fantom delava na . zaenkrat imam kožo še vedno lepo, brez mozoljev. sem pa imela pred začetkom jemanja tablet grozne mozolje po obarzu, vratu, ramenih in hrbtu. med jemanjem KT so mozolji izginili in se zaenkrat še niso pojavili. upam in držim pesti, da se tudi ne bodo.
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT in problem s kožo 24.1.2009 21:44:27
|
|
|
|
bejbibu
|
Evo me Tanisha....uporabljam: 1. Blagi gel za globinsko čiščenje kože 2. Seboregulacijski fluid za mastno kožo z nepravilnostmi 3. intenzivni serum proti nepravilnostim Kupi se v lekarni in meni res pomaga, upam da bo tudi tebi!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?