|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saša2 se po dolgem času spet oglaša!!
14.4.2005 10:14:54   
saša24
pozdravljene punce!!
ker me je računalnik neki zafrkaval se po dolgem času spet oglašam. Upam, da se dobro počutite, ker jaz nisem ravno dobre volje 8 glede :duda:).ravno bi mogla na ptregled v mb pa so mi poslali da šele maja! bomoo še malo čakali, ampak za :duda::duda: pa vse!!

ok lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.4.2005 10:40:07   
aljča
No pa smo dve ko ta mesec neč ne delamo v MB:duda::duda:.A si imela kar kontrolo v tem mesecu a si bila zmenjena za kak postopek?Men je padu v vodo trerji poizkus IUI.Zdej se pa doma zaletavam v stene,ker mi je tolk dolgcajt8):);)
Aja zgleda,da so si mal velik dopust vzeli v ambulanti v tem mesecu.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2005 11:31:00   
saša24
pozdravljena aljča!!:sloncek::sloncek:

lepo da si se oglasila!

veš js sem imela termin v mb 25.3 05 pa so mi pisali da morem prit 13.5. !! ubija me to čakanje! veš jaz mam probleme sam z ovulacijo, zdaj sem jedla klomifen 3 mesec pa mi je zadnkji ciklus m izostala tk da je od 3.3 nisem dobila. full sem zaskrbljena kaj je:zmeden:? pa full si želim :duda::duda: tk da me še vse skupaj bolj jezi, sam vem da stres vpliva na vse to!

o.k morem končat, ker grem v službo!!
oglasi se kaj!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2005 11:55:41   
Marina_
Saša 24!Midve imava isti termin veš:bravo:Tudi midva sva imela 25.3 pa so mi sporočili da imam prestavljeno na 13.5.......očitno se vidimo ne;)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2005 12:02:36   
aljča
Ej,pol se pa zna naredit,da bomo vse 13.5.na kopic,jaz bi morala tiste dneve imet Uz za tretjo IUI.Se pa mormo zmenit za kakšno:kava:ane?
L.p. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2005 22:39:51   
saša24
pozdravljena frizerka!!:sloncek:

veš me veseli, da si mi odpisala! in kako daleč je že pri tebi zdravljenje??? veš js sem na začetku bolj. sicer sem jedla dabroston , pa zdaj klomifen, ampak me M neki zajebava, da je ni, čeprav si full želim da je ne bi blo zam 9 mesecev, ampak ne vem zakaj, saj imam samo težave z ovulacijami, drugače pa je vse o.k. veš sem že malo zaskrbljena, ker me že počasi vsi preganjajo, kdaj bo :duda::duda: ?

oglasi se kaj!!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 15:29:43   
saša24
ob kolki uri pa mate pregled 13. maja???? js mam uro ob11:40

se lahko zmenimo pa se kaj pogovorimo

upam in želim si da nam čimprej uspe prit do:duda::duda::duda::duda::duda:

fajn se mejte in oglasite se kaj

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?