Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
velikost prenosnih računalnikov 21.1.2009 23:56:15
|
|
|
|
klepetka
|
ker sem v fazi nakupa prenosnika sem v dilemi, kako velikega kupit?! Ali 15,4 ali 17 "-to je zdaj vprašanje.Bolj me mika tisti 17", ampak baje ful neroden . Kako se vam, npr. iz lastnih izkušenj, zdi?Ste tisti, ki imate 17, zadovoljni? In vam je tistim, ki imate 15,4", majhen ekran? Rabila bi ga bolj kot ne za domačo uporabo(internet, filmi, pisanje, pošta, msn,.. )in niti ne za vsakodnevno prenašanje okoli. Hvala
< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.1.2009 23:59:10 >
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 0:03:43
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Rabila bi ga bolj kot ne za domačo uporabo(internet, filmi, pisanje, pošta, msn,.. )in niti ne za vsakodnevno prenašanje okoli. Hvala Potem kupi večjega
|
|
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 0:43:04
|
|
|
|
pezbar
|
Jaz sem kupovala laptop pred cca pol leta. Sploh ni bilo dileme: 17˝. Ker je comp v glavnem doma in ker ga bom gotovo uporabljala kdaj tudi za službo (AutoCAD in drugi grafični programi). Všeč mi je tudi to, da ima številčno tipkovnico na desni, da ne iščem številk v zg. vrstici (ne vem kako je s tem pri 15˝laptopih, ampak lahko da so preozki za extra številčno tipkovnico). Po moje za prenaša okoli ni 17˝bistveno bolj neroden od 15˝, paziti moraš le, če boš kupovala torbo posebej, da kupiš dovolj veliko (večina torb, predvsem tistih cenejših, je za 15˝). Dober nakup želim
|
|
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 0:47:03
|
|
|
|
rija
|
če je bolj za doma, ziher večjega.
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 1:14:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka In vam je tistim, ki imate 15,4", majhen ekran? Glede na to, da imamo na domačem (hišnem) računalniku 22 inčni monitor, mi je bil 15,4 inčni na HP-ju (notebook-u) najprej full majhen . Zdaj sem se pa navadila in nimam nobenih problemov. Edino to, da je zdaj obratno - ko se usedem pred hišni računalnik, me skoraj kap.
|
|
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 8:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
17ko Pa nič ni neroden
|
|
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 8:47:55
|
|
|
|
mojamura
|
kupi si večjega. jaz mam v službi 15-ko pa sem cela čorava poleg. zdaj se me bo šef usmilil, pa mi bo kupil 22-ko monitor pa tipkovnico ...aaaaaalleeeeeeeeeelllluuuujaaaaa
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 9:04:21
|
|
|
|
matejchy
|
js mam 17, pa ga nebi menjala za nič na svetu, je full vredi
|
|
RE: velikost prenosnih računalnikov 22.1.2009 12:35:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Klepetka odvisno za kaj ga boš rabila. Če bo skoz na mizi, je definitivno boljši 17, ima tudi normalen numerični del, če pa boš pisala na kolenih, pa je verjetno bolj praktičen manjši.
|
|
|
| Stran: [1] |
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!