Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:39:41
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:39:45
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko sej to na RR niti ni tolk čudno... pa če bi se ena in ista oseba še kot anonimna oglašala, tut ne bi bilo nič čudno...... ja saj...
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:40:51
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady torej si samo na kokicah....se nisi izpisala
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:41:44
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo no no... če bi kot anonimna to napisala, bi ti še mogoče verjela... tko pa........
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:44:21
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo jaz teh žensk ne zastopim in jih verjetno nikoli nebom. Jaz se v kaj takega sploh ne opičim. V kakšno anonimnost ali kaj podobnega. In v pisanje dveh oseb pod različnimi nicki. Ker mi kaj takega sploh na pamet ne pade.Te ženske ki take pišejo pa so verjetno same več ali manj časa anonimne in si dopisujejo same s sabo. Čeprav sem vedno bolj mnenja da je ta anonimna sama ****. Samo da lahko drek kuha pa meša.
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:45:25
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo no no... če bi kot anonimna to napisala, bi ti še mogoče verjela... tko pa........ Jeeeej, super.... Pojdi se raje otroku posvetit in ne trati časa z menoj - se ne splača...
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:46:44
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo jaz teh žensk ne zastopim in jih verjetno nikoli nebom. Jaz se v kaj takega sploh ne opičim. V kakšno anonimnost ali kaj podobnega. In v pisanje dveh oseb pod različnimi nicki. Ker mi kaj takega sploh na pamet ne pade.Te ženske ki take pišejo pa so verjetno same več ali manj časa anonimne in si dopisujejo same s sabo. Čeprav sem vedno bolj mnenja da je ta anonimna sama ****. Samo da lahko drek kuha pa meša. Mater, ti ga špila..
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 22.1.2009 19:47:04 >
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Ne to nam ne pade na pamet ker je vajin stil pisanja popolnoma drugacen ze naprimer ce te glih zanima na tej temi ti in anonimni uporabnik uporabljata besedo jst in tak .... Rebelde pa namesto jst pise jaz. Poleg tega Rebelde je res bila dostikrat tarca ampak to samo zato ker pove kot je brez olepsav in to morda komu ne pase kratko in jedernato... Ti pa se zapletas in zapletas ..... In nazadnje sem lepo vprasala kaksna je verjetnost da med parimi uporabniki ,ki sodelujejo na eni temi kar dva , ki sta dolgo edina dva ,ki tulita v isti rog uporabljata iste narecne besede??? In za konec saj ves da se da anonimnost tudi razkriti in potem padejo maske Zdej pa res zakljucujem...
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:48:00
|
|
|
|
nanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:48:06
|
|
|
|
komarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Enkrat smo šli ven žurat in v enem klubu me je začel osvajati en temnopolti fant...... sej je bil kar simpatičen, samo ko sva plesala, sem se spraševala, če ta ne pozna vode al kaj, ker je imel zelo močan in izrazit vonj, ki mi ni odgovarjal. Pa ok, me je ta vonj tako motil, da sem se mu potem umaknila..... To pa poznamja. sam si nisem nikol razjasnla, če je to samo tako močan naravni vonj, ki ga še ni obdelala kozmetična industrija al je pr vseh enkao. (po moje pr črncih, ki zivijo po zahodnjaško-beri se non stop umivajo, ni tko) Sem pa tud slišal od prostovoljk k so delale v afriki, da menda tud mi njim dobesedno smrdimo. Mogoge pa je res kaj na tem?
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:48:23
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Naj mislijo, kar čejo. Ni moj lajf tukaj viset, pa sikat, tak ko ene to full rade delajo no no... če bi kot anonimna to napisala, bi ti še mogoče verjela... tko pa........ Jeeeej, super.... Pojdi se raje otroku posvetit in ne trati časa z menoj - se ne splača... moj otrok že spi... pa tvoj?
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:49:37
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Ne to nam ne pade na pamet ker je vajin stil pisanja popolnoma drugacen ze naprimer ce te glih zanima na tej temi ti in anonimni uporabnik uporabljata besedo jst in tak .... Rebelde pa namesto jst pise jaz. Poleg tega Rebelde je res bila dostikrat tarca ampak to samo zato ker pove kot je brez olepsav in to morda komu ne pase kratko in jedernato... Ti pa se zapletas in zapletas ..... In nazadnje sem lepo vprasala kaksna je verjetnost da med parimi uporabniki ,ki sodelujejo na eni temi kar dva , ki sta dolgo edina dva ,ki tulita v isti rog uporabljata iste narecne besede??? In za konec saj ves da se da anonimnost tudi razkriti in potem padejo maske Zdej pa res zakljucujem... joj brihta. V življenju nisem uporabila besede jst. Ker kot štajerka tega ne uporabljam. Priznaj da si ti ta anonimna no . saj vemo da si. Ne pa da name porineš.
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:51:26
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Enkrat smo šli ven žurat in v enem klubu me je začel osvajati en temnopolti fant...... sej je bil kar simpatičen, samo ko sva plesala, sem se spraševala, če ta ne pozna vode al kaj, ker je imel zelo močan in izrazit vonj, ki mi ni odgovarjal. Pa ok, me je ta vonj tako motil, da sem se mu potem umaknila..... To pa poznamja. sam si nisem nikol razjasnla, če je to samo tako močan naravni vonj, ki ga še ni obdelala kozmetična industrija al je pr vseh enkao. (po moje pr črncih, ki zivijo po zahodnjaško-beri se non stop umivajo, ni tko) Sem pa tud slišal od prostovoljk k so delale v afriki, da menda tud mi njim dobesedno smrdimo. Mogoge pa je res kaj na tem? moj prijatelj je imel punco ki je bila črnka. Pa je rekel da čeprav je prišla izpod tuša je bil vonj prisoten. Prav tako je rekel moj oče, kateri je v mladih letih bil z črnko nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Ne to nam ne pade na pamet ker je vajin stil pisanja popolnoma drugacen ze naprimer ce te glih zanima na tej temi ti in anonimni uporabnik uporabljata besedo jst in tak .... Rebelde pa namesto jst pise jaz. Poleg tega Rebelde je res bila dostikrat tarca ampak to samo zato ker pove kot je brez olepsav in to morda komu ne pase kratko in jedernato... Ti pa se zapletas in zapletas ..... In nazadnje sem lepo vprasala kaksna je verjetnost da med parimi uporabniki ,ki sodelujejo na eni temi kar dva , ki sta dolgo edina dva ,ki tulita v isti rog uporabljata iste narecne besede??? In za konec saj ves da se da anonimnost tudi razkriti in potem padejo maske Zdej pa res zakljucujem... joj brihta. V življenju nisem uporabila besede jst. Ker kot štajerka tega ne uporabljam. Priznaj da si ti ta anonimna no . saj vemo da si. Ne pa da name porineš. Bomo pisali administratorju da razkrije anonimno uporabnico pa naj se vidi razkosje in beda...
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:55:53
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: miniko rebelde zdaj bodo mislili da imam dva nicka. Rebelde pa miniko Ne to nam ne pade na pamet ker je vajin stil pisanja popolnoma drugacen ze naprimer ce te glih zanima na tej temi ti in anonimni uporabnik uporabljata besedo jst in tak .... Rebelde pa namesto jst pise jaz. Poleg tega Rebelde je res bila dostikrat tarca ampak to samo zato ker pove kot je brez olepsav in to morda komu ne pase kratko in jedernato... Ti pa se zapletas in zapletas ..... In nazadnje sem lepo vprasala kaksna je verjetnost da med parimi uporabniki ,ki sodelujejo na eni temi kar dva , ki sta dolgo edina dva ,ki tulita v isti rog uporabljata iste narecne besede??? In za konec saj ves da se da anonimnost tudi razkriti in potem padejo maske Zdej pa res zakljucujem... joj brihta. V življenju nisem uporabila besede jst. Ker kot štajerka tega ne uporabljam. Priznaj da si ti ta anonimna no . saj vemo da si. Ne pa da name porineš. Bomo pisali administratorju da razkrije anonimno uporabnico pa naj se vidi razkosje in beda... no pol pa le napiši. Pravzaprav te prosim da napišeš. ko boš vidla da nisem jaz si mi kokice dolžna . Pa še opravičilo. Deal?
< Sporočilo je popravil miniko -- 22.1.2009 19:57:07 >
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:57:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Enkrat smo šli ven žurat in v enem klubu me je začel osvajati en temnopolti fant...... sej je bil kar simpatičen, samo ko sva plesala, sem se spraševala, če ta ne pozna vode al kaj, ker je imel zelo močan in izrazit vonj, ki mi ni odgovarjal. Pa ok, me je ta vonj tako motil, da sem se mu potem umaknila..... Hudiča?! Ti pa taka Freša.
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 19:57:34
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Freycha, moj spi, drugače ne bi bila tukaj zdajle.. Glede teh vonjav... Sem imela sošolca Albanca, in je tudi "smrdel", pa čeprav pri telovadbi prišel izpod tuša, je bil ta vonj še zmeraj.. Tak, da mogoče tujcem tud Slovenci smrdimo, pa tega ne vemo
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 20:02:31
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, slovenci smo res RASA, da se reče.
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 20:14:23
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Enkrat smo šli ven žurat in v enem klubu me je začel osvajati en temnopolti fant...... sej je bil kar simpatičen, samo ko sva plesala, sem se spraševala, če ta ne pozna vode al kaj, ker je imel zelo močan in izrazit vonj, ki mi ni odgovarjal. Pa ok, me je ta vonj tako motil, da sem se mu potem umaknila..... To pa poznamja. sam si nisem nikol razjasnla, če je to samo tako močan naravni vonj, ki ga še ni obdelala kozmetična industrija al je pr vseh enkao. (po moje pr črncih, ki zivijo po zahodnjaško-beri se non stop umivajo, ni tko) Sem pa tud slišal od prostovoljk k so delale v afriki, da menda tud mi njim dobesedno smrdimo. Mogoge pa je res kaj na tem? Bojda tega vonja ne zakrije noben kozmetični prpomoček. In ja, tudi mi smrdimo črncem - to mi je povedal en tip (črnec), ko sem se pogovarjala z njim.
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 20:15:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Bojda tega vonja ne zakrije noben kozmetični prpomoček. In ja, tudi mi smrdimo črncem - to mi je povedal en tip (črnec), ko sem se pogovarjala z njim. A tisti, ki si ga za pusta srečala?
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 20:18:57
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Bojda tega vonja ne zakrije noben kozmetični prpomoček. In ja, tudi mi smrdimo črncem - to mi je povedal en tip (črnec), ko sem se pogovarjala z njim. A tisti, ki si ga za pusta srečala? pa dobro, ne zdaj to tukaj javno razlagat ma se več ne spomnim - al je bil črnec al je pa samo glumil črnca
|
|
|
|
RE: Js bi ga pa pofu.... 22.1.2009 20:21:45
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Bojda tega vonja ne zakrije noben kozmetični prpomoček. In ja, tudi mi smrdimo črncem - to mi je povedal en tip (črnec), ko sem se pogovarjala z njim. A tisti, ki si ga za pusta srečala? pa dobro, ne zdaj to tukaj javno razlagat ma se več ne spomnim - al je bil črnec al je pa samo glumil črnca Če praviš da je smrdel. Sicer za pusta zna tudi od pijače Moj socimer iz študenta je poleti delal na enem ameriškem golf otoku - je bil travokosilec in je tudi rekel, da črnci smrdijo. Da so super ljudje, vsi, ki so bili skupaj, da pač imajo drugačen vonj, ki njemu ni ustrezal. Tako da jaz kar verjamem, da je nekaj na tem.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?