|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutje okoli 24t!
21.1.2009 8:52:53   
Anonimen
Živjo,

noseča sem 24 tednov in me zanima kako se kaj počutite, kakšne težave imate, če sploh; ste na bolniški in zakaj...

koliko ste se kaj zredile - jaz sem se že 9 kg pa se mi ne zdi da bi ne vem kako veliko jedla...

lp vsemuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počutje okoli 24t!
21.1.2009 9:36:31   
gala
No, pa da se pofočkam... Prva nosečnost je minila bp, druga (zdaj sem v 24. tednu) pa mi kar naprej nekaj nagaja. Najprej sem bila zaradi kolka 10 dni na berglah (vzrok neznan), potem teden dni nisem mogla spati leže, ker me je tako stiskalo okoli prsi, kot bi se mi kdo usedel gor, če sem ležala (po preiskavah vzrok ponovno neznan, samo kalija mi je manjkalo user posted image ), probleme imam z zgago. V glavnem - očitno plačujem za prvo nosečnost, ki sem jo komaj opazila. Zredila sem se tako kot ti, za 9 kg, pa tudi nimam občutka, da bi kaj drugače jedla kot prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 9:46:54   
lenika
Jaz sem sicer šele v 22. tednu pa se počutim kar v redu. Upam, da se ne hvalim prehitro in bo čez 2 tedna vse drugače. Občasno me malo zgaga daje, pa zvečer sem zelo utrujena in grem hitro spat, drugače je pa zaenkrat kar v redu.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 9:49:01   
girly
sem sicer noseča malce več kot ti (ravno stopila v 26.teden), počutje pa je sledeče: zadnji teden sem spet zelo utrujena, brez energije, sicer pa me pestijo bolečine v križu in kolkih, spet so me začele boleti prsi, malce mi zatekajo gležnji, občasno me peče zgaga. sicer nosečnost poteka normalno, brez zapletov. user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 10:18:34   
manna
živjo.
Sem sicer v 21. tednu. Počutje je pa brez težav, razen da vsako noč slabo spim, pa da me skoraj vsak večer boli glava - včasih spredaj nad očmi, včasih pa zadaj kjer je teme. Ampak ni hudega. Apetit normalen, zredila sem se za 4 kg, kožo imam pa tako lepo, gladko in svileno kot še nikoli!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 10:32:14   
annya
25 teden,počutje je več kot odlično (me je prej mal metalo),vsakodnevni šport me napolni s še več energije, končno sem začela normalno spat (ne da bi se zbujala 10x na noč), pazit moram samo da pozno zvečer ne jem (nazadnje jem okoli 17ure) ker drugače mi vse "gor" gre,tako da se v večernih urah bolj poslužujem naravnih sokov ali pa kak čokolešnik tudi pride v poštev user posted image  Teža se mi je pa zdaj malo zaustavila in je trenutno cca +6kg (kakšna deka gor ali dol,ker mi je pred nosečnostjo tudi teža nihala za kak kg ali dva).

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 10:54:50   
pinko1
Tudi jaz sem v 24.tednu in se sedaj super pocutim. Malo bolj sem okorna, pocasna in zmatrana. Prve tri mesece pa mi je bilo zelo slabo, imela sem krce v spodnjem delu trebuha, zaprtost, nisem dobro spala, zgaga, se kaj bi se naslo...
Zdaj je super in upam, da bo tako do konca.
Zredila sem se pa priblizno 4kg.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2009 13:45:11   
lananai
Jst sem tudi v 24. tednu. Počutje je super. Zredila sem se zaenkrat šele za kako kilo. Problemov nimam nobenih že od začetka nosečosti (trkam). Trebušček sem šele dobro začela čutit, da se napenja. Upam, da bo tko do konca!

(odgovor članu pinko1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2009 17:22:48   
marjetica8
Jst sem v 26. tednu, pocutje pa malo slabse kot je blo par tednov nazaj. Ne morem spat ponoci, ker me bodisi kje kej tisci, na hrbtu itak ne morem lezat ker me zacne dusit. Sem si podstavla povste pod hrbet, da sem spala v polsedecem polozaju, pa spet ni blo kul ker me je zacela hrbtenica bolet. pa mali skoz brca ponoci zaradi cesar gre noc malo hitreje mimouser posted image ! Drugace pa poteka vse brez posebnosti. Zredila sem se 10 kg do zdej.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2009 19:44:37   
zmajama
Jaz sem ravno iz 24. tedna. Počutje je ok, razen bolečih kolkov in utrujenosti zaradi zgodnjega vstajanja. Ponoči spim kot ubita, razen če kaj spijem proti večeru, potem grem sigurno dvakrat na wc ponoči. Trebušček je že kar napet, pridobila pa sem do zdaj dobre 3 kg (mogoče zdaj že malo več, se nisem nič tehtala).

lp

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......