|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
21.1.2009 8:44:05   
lananai
Malo sem se zanimala o otroških dodatkih in o tem, kako se določa višina le-tega...

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

Glede na to, da se upošteva povprečni mesečni dohodek na družinskega člana v preteklem koledarskem letu, me nekaj zanima... Mi bomo maja trije. Živeli bomo v nezakonski skupnosti, v kateri bom samo jst imela dohodke (moj je še študent). Se potem moja plača deli na 3 dele - jst, moj user posted image  in najin mali user posted image  ? In je to rezultat, ki ga moraš gledat v razpredelnici kot dohodek na družinskega člana v % povprečne plače RS?

(In najbrž podobno, ko se gleda dohodek na družinskega člana za izračun višine plačila vrtca?)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dodatek
21.1.2009 8:53:40   
zmajaz
Ja - tvoj dohodek se deli na 3 družinske člane - morata pa seveda biti prijavljena v istem gospodinjstvu.

Kar se tiče višine vrtca pa je tam izračun malo drugačen - jaz recimo za otr. dodatek zapadem v najnižji razred - dobim najnižji možni otr. dodatek, zato sem mislila, da bom tudi za vrtec padla v 8. razred, kjer bom morala plačevati največ, pa ni tako - za vrtec padem v 5. razred. Tako da za vrtec se računa drugače - lahko si pa izračunaš tule: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 9:05:36   
lananai
Hvala, zmajaz! Skupno gospodinjstvo je najbrž tudi, če imam jst prijavljeno začasno prebivališče na njegovem stalnem prebivališču, ane? Se to mogoče kaj spremeni, če živi naša družina v skupnem gospodinjstvu z njegovo družino (njegovi starši in sestra)?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 10:24:59   
zmajaz
Čisto 100 % nisem - ampak mislim pa, da je dovolj, da imaš prijavljeno začasno prebivališče. Kar se pa njegovih staršev in sestre tiče, pa se ne upoštevajo - v vlogi je treba navesti samo podatke o zakoncu ali zunajzakonskem partnerju, otrocih in morebitnih družinskih članih, ki jih je vlagateljica ali njen partner dolžna preživljati v skladu s predpisi, ki urejajo družinska razmerja - kamor pa starši in sestra seveda ne spadajo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 10:54:59   
lananai
Hvala, sej se mi je zdelo, da je tko nekako. user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 11:46:06   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja - tvoj dohodek se deli na 3 družinske člane - morata pa seveda biti prijavljena v istem gospodinjstvu.

Kar se tiče višine vrtca pa je tam izračun malo drugačen - jaz recimo za otr. dodatek zapadem v najnižji razred - dobim najnižji možni otr. dodatek, zato sem mislila, da bom tudi za vrtec padla v 8. razred, kjer bom morala plačevati največ, pa ni tako - za vrtec padem v 5. razred. Tako da za vrtec se računa drugače - lahko si pa izračunaš tule: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

ne rabiš bit prijavljen na istem naslovu, vsaj mi nismo bili, pa se je štela plača oo obeh

Če ne bi hotela, da se od mojga dohodki ne bi šteli, mi mogla it na sodišče urejat preživnino

Vedno več nas je!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 12:58:46   
liliana
To z istim naslovom se tudi meni zdi čudno.......ker tudi mi nismo na istem naslovu, pa se za izračun otroškega dodatka štejejo dohodki obeh......in na CSD me je referentka še posebej opozorila, da to, če partnerja nista prijavljena na istem naslovu nima nobene veze in se štejejo dohodki obeh......smo pač družinski člani na različnih naslovih.....user posted image ....ne štejejo pa se v primeru, če oče ni znan in če je mati samohranilka......

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2009 13:07:25   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: želva
ne rabiš bit prijavljen na istem naslovu, vsaj mi nismo bili, pa se je štela plača oo obeh

Če ne bi hotela, da se od mojga dohodki ne bi šteli, mi mogla it na sodišče urejat preživnino

No - potem se pa opravičujem za napačno informacijo. user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?