|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
13.4.2005 12:31:16   
cica
:zmeden:
Pozdravljene ponovno ! Ali katera ve, kakšne možne rezultate lahko pokaže spermiogram? Se težave lahko odpravijo ali je vedno potrebna zdravniška pomoč pri oploditvi.:(:((
Pa še nekaj, ali stekleničko lahko "napolniva " :zmeden:doma in če, v kateri ambulanti to dovolijo?
Vsem želim, da bi vam dnevi, ko čakate na pikico, kar se da hitro minevali;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spermiogram
13.4.2005 12:38:09   
tinkamiška
Hej cica:rozica:

Ne vem, če se da slab spermiogram popravit, upam, da se da, ker moj možek nima najboljšega, ponavadi ga je treba opravit 2x, velikokrat se je zgodilo, da je bil najprej slab, potem pa je bil v 2 boljši. Če je zelo, zelo slab, da je recimo premalo pravilnih in zdravih, živih paglavčkov, pa je potrebna umetna oploditev.

Ena je nekaj časa nazaj pisala, da je lahko vzela lonček domov in sta doma zrihtala, bom pa jaz, če bo treba še enkrat na permiogram vprašala tudi tu v Celju, če se da.

Veliko sreče:rozica:

Tinka

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spermiogram
13.4.2005 12:47:00   
tinkamiška
Hvala Cica:rozica::)

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spermiogram
13.4.2005 13:09:35   
anadejka
Ja cica se da,ker eni pri zdarvniku ne morejo.Ne vem več kje sem prebrala,ampak mislim da se morata to z zdravnikom prej dogovoriti in on vama bo dal navodila.
Drgač pa probi svojega dragega prepričat da to ni nič takega.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spermiogram
13.4.2005 14:19:40   
Pikipoki
V bolnici mi je ena povedala, da njen mož nikakor ni mogel narediti spermiograma. Potem sta se nekako dogovorila, da to opravi doma in potem prinese v bolnico. Po moje se to da, da se pač zmeniš z zdravnikom in sestro. Po moje ječisto razumljivo, da nekateri pač ne zmorejo.

Moj na srečo s tem ni imel težav. Dva spermiograma je opravil pri mojem G, tretjega v ambulanti za neplodnost v MB. Rezultati so bili povsem enaki, čeprav je jemal Qencim, pa cink, pa vitamin C. Nekaterim se mogoče popravi ...

LP

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spermiogram
13.4.2005 15:44:38   
delfinček
:)pri nama je tudi problem slab sperm.,ene2x je dal vzorec,čakava na ivf-icsi,dr.nama nikoli ni priporočil nobenih zdravil ,samo umetno...:zmeden::zmeden2:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spermiogram
13.4.2005 18:46:52   
Pikipoki
Podobno kot delfinček. Nobenih zdravljenj, ampak čakanje na umetno oploditev. Jaz sem bila septembra na laporo in hitroskopiji. Odpravili so mi pregrado in odstranili žarišla endometrioze.
V ambulanti za neplodnost so mi rekli, da je vse v redu, da naj poskušava naprej, če bi slučajno ratalo.

Pa ne rata ... Na žalost.

LP

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spermiogram
13.4.2005 20:29:36   
neni
Mogoče si mislila mene. Midva vedno neseva v lončku. Tudi na IVF na zadnjem uz vprašava za lonček. Tako opravi moj doma, jaz mu takrat nisem sposobna pomagat.

Potem je pa tudi zame bolje, ostane z mano, za vzpodbudo. Ker ISCI delajo itak čez 2-3 ure in ne uporabljajo sveže sperme.

lp neni

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spermiogram
13.4.2005 20:30:31   
neni
A ja, sm pozabla povedat. To je pri Rešu, drugje ne vem.
pa pa

Neni

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spermiogram
14.4.2005 20:20:27   
miska2004
Hojla,
tud midva sva pri dr. Rešu, in sva lahko prinesla od doma. Samo sva se pri prvem spermiogramu zmenila, da bi naslednjega prinesla od doma, tako da so nama dali lonček za s sabo!

Ciao:miska:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.