Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko časa po bolezni še doma 20.1.2009 17:15:19
|
|
|
|
karin412
|
Zanima me, koliko časa naj otrok ostane doma po preboleli bolezni-pa ne tista varianta ko rečejo, da če nima 24 ur vročine, ali en dan ne bruha ali driska... To sprašujem, ker smo bili 3 tedne doma, prejšnji teden 3 dni vrtca, potem sta pa oba že zbolela-res je, da razsaja vse možno zdaj, ampak mi je bilo kar žal, da sem ju dala tiste tri dni. Tudi jaz sem razočarana s prvim letom, sta kar naprej bolana, če ne eden, pa drugi, in ker si šele iščem službo, sem sicer doma, drugače bi bila pa cel čas na bolniški.
|
|
|
|
RE: Koliko časa po bolezni še doma 20.1.2009 21:24:07
|
|
|
|
bskrle
|
Sedajle se bolezni kar kopičijo, ko zboli za novo še ne preboli staro. Naše so bile prejšnji teden 3 dni doma, ta teden, bodo 4 ... Sama imam bolniško -mirovanje.
|
|
|
|
RE: Koliko časa po bolezni še doma 21.1.2009 5:28:27
|
|
|
|
kepa*
|
Če imaš možnost, ju pusti po tem bolezni še kak teden doma, da se okrepita.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?