Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 15:27:07
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem ga kupila v Baby centru, samo se ne spomnim katere firme je. Najbolje da vprašaš prodajalko.
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 15:29:31
|
|
|
|
lenika
|
Ja, pred tremi leti sva ga kupila. Prodajalka je rekla, da je univerzalen za Quinnye. No in potem ni šel gor. Ko sva ga malo preuredila (ker se nama ni dalo samo zaradi tega nazaj hodit) sav ga nekako namontirala. Samo to ni to in je že čisto zvit in neuporaben. No sedaj ga bova spet potrebovala in bi rada tokrat pravega. Aja, pa ga montiraš potem, ko je dojenček že v športnem delu ali tudi prej, ko imaš še košaro?
< Sporočilo je popravil lenika -- 20.1.2009 15:30:18 >
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 15:40:01
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Lenika, najbolje, da kontaktiraš prodajalca, da ne bom kaj narobe rekla. Lahko ga pa tudi jaz, če želiš
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 15:46:33
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Evo to je ta klip http://i18.ebayimg.com/07/i/001/25/ag/7877_1.JPG , ki gre na voz, zdaj pa preštudiraj ali gre gor ali ne, jaz pa sem poslala povpraševanje, pa bomo videli, kaj bodo odgovorili.
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 16:16:50
|
|
|
|
leasnurer
|
Imao voziček Quinny Spedi, gor pa imamo senčnik Bebe comfort.
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 20.1.2009 17:28:07
|
|
|
|
benika
|
Imao voziček Quinny Spedi, gor pa imamo senčnik Bebe comfort. Enako. Pa nam ni všeč, ker to ni to. Je prevgeč štorast. Spomladi bomo kupili sen čnik Pepeny.
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 21.1.2009 9:35:35
|
|
|
|
lenika
|
Benika ja ta Bebe comfort smo imeli mi, samo zraven napačen nastavek, pa je res full štorast. Kako je pa s tem senčnikom Pepenny, če sonce sveti odspredaj?
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 21.1.2009 10:24:23
|
|
|
|
barika
|
senčnik pepeny, boljše od vsakega senčnika.
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 21.1.2009 10:43:06
|
|
|
|
lenika
|
Hvala lepa, bomo verjetno kar naročili.
|
|
|
|
RE: senčnik za voziče Quinny speedy 21.1.2009 11:36:49
|
|
|
|
benika
|
Kako je pa s tem senčnikom Pepenny, če sonce sveti odspredaj? Senčnik lahko precej potegneš naprej ali pa čezenj položiš pleničko. Ket te marelice so mi u nulo štoraste in že ko jo nacentriraš, ti jo takoj spet obrne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Katero etrično olje najraje uporabljaste?tropicalYLANG YLANG (
18%)
SIVKA (
42%)
MELISA (
13%)
BERGAMOTKA (
2%)
EVKALIPTUS (
21%)
BAZILIKA (
4%)
Število vseh glasov: 530Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!