|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MV
13.4.2005 11:11:48   
CIPRESA
...še enkrat me zanima ko takole vidim da se o tem pogovarjate, me kar malo zaskrbi. Tiste, ki ste imele podobno težavo me zanima ali se vam je MV konstantno krajšal med nosečnostjo, ali se vam je ustavilo pa potem tik pred zdajci spet krajšalo.

Zaenkrat še ne delam panike ker jo tudi moja ginekologinja ne dela tudi ni nič izrecno rekla da naj počivam to sem zvedela od foruma da naj bi se počivalo. jaz sicer ne ležim non stop se gibljem a počasi in nobenega športanja pa tako naprej. Najbolj mi paše sedeti na stolu z nogami malo višje.

Se mi je pa iz 4,4cm skrajšal na 3,2cm. Pregled imam šele 26.04. se pravi čez 14 dni. Mene pa kar malo skrbi da bi se lahko skrajšal v tem času pod mejo 1,5cm???

Prosim za odgovore LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MV
13.4.2005 11:14:14   
Anonimen
Jaz samo to vem, da sem imema nadpovprečno dolg MV in da se mi ni dovolj stanjšal, zato sem rodila s CR. A to na vsakem pregledu pregledujejo? Moj G je bil namreč skozi tiho. Še sedaj nisem čisto prepričana, če sploh zna govorit, ha, ha.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   MV
13.4.2005 11:52:56   
Amoss
Meni moja nič ne pove, tako da sploh ne vem kako imam dolgega, in če se mi krajša pa še manj,...:zmeden:
Tak da sploh ne vem ali naj me skrbi ali ne:)-
Kaj piše to kje v materinski knjižici kolikšna je dolžina materničnega vrata, meni samo po pregledu reče da je vse lepo ohranjejo in da se ne odpiram,..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MV
13.4.2005 11:57:14   
Anonimen
Ja cipresa, ko sem imela jaz krče in trd trebuh tud 100metrov s psom nisem smela :(
Sam ne vem, če je to povezano z MV, ker sem ga imela 3,1 cm :zmeden:
Zdej se počutim super, je pa res, da ne vem, kolk je MV dolg :zmeden:

Se mi pa zdi, da čim manj premišljuješ o teh stvarh, boljše je :bravo:
Če si utrujena - počivaj
Če si zaskrbljena - pokliči G
Če te je strah - se ravnaj po G napotkih
Če kaj ne veš - vprašaj

:)-

Moji skromni napotki :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   MV
13.4.2005 12:10:59   
Anhelo2

Kaj pa če bi iz tega povlekle pozitivno. Glede na to, da je MV krajši je tudi porodna pot krajša tako da bodo naši :duda: kar zleteli ven!! Recimo, da je to kar vredu tolažba!!

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MV
13.4.2005 12:19:01   
CIPRESA
Ja punce to pa je pozitivna nastrojenost.
HA,HA,HA.....se pravi da moram na življenje gledat nekako tako, če mi pade kamen na nogo in mi noga zateče si rečem, super grem vsaj lahko po nove čevlje.

Ste me spravle v smeh, sicer se pa danes kar skos nekaj smejim mi je vse tako smešno, ravno prej me je klical moj mož pa je nekaj reku, jaz pa spet v smeh. Ni mu nič jasno , zgleda da so meni hormončki udarili na smeh.

Hvala za nasvet CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MV
13.4.2005 15:29:55   
nogometas
Naj te nič ne skrbi, če bi bilo kritično, bi te že poslali na cerklažo. Jaz sem v 10. tednu dobila krče in krvavela, takrat mi sploh ni našla MV, obdržali so me v KC, da so krči ponehali, potem pa spet izmerili: dolžino MV 19mm, kar je ZELOOOO kratko, tako da sedaj čakam na pregled pri Pušenjaku in ev. cerklažo, ki naj bi se zgodila v 12. tednu ali malo kasneje. Čaka me namreč še NS, do takrat pa naj bi LEŽALA KOT PRIBITA, česar se tudi večalimanj držim, ker me je preveč strah za :duda:. Tako da, uživajte, če ste mobilne :nosecka:, jaz .... no, bomo videli, ostajam optimistka :metulj:
LP
Juli

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MV
13.4.2005 16:22:01   
Zala01
Ojla,
tud jst imam probleme z dolžino materničnega vratu,moj je bil pred enim tednom dolg prb. 2,9 cm,rodim pa komaj konec julija.Ginekolog je kar napravil paniko,da moram ležat čim več,da teža otroka ne pritiska navzdol,ampak nazaj,na hrbtenico.Vseeno upam,da bo zdržal do konca.Pri naslednji nosečnosti pa mi je rekel,da bo obvezna cerklaža,ki se jo lahko naredi do 20. tedna nosečnosti.
Bom optimistična...grem ležat:(
LP janja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?