|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodene koze
19.1.2009 21:06:56   
Anonimen
Pred 14 dnevi jih je staknu starejši sin,v soboto jih je pa dobila naša dojenčica.Sin jih je imel res bolj malo,Neža je pa posuta z njimi.Groza,na jok mi gre,ko jo pogledam.Stara
je 7 mesecev.
Vsi mi pravijo,da mali otrok lažje te norice preboli,men se pa to ne zdi glih tako.Ji bo to res vse izginlo?Strah me je,da se ji ne bo kej poznalo.Čez noč ji dam na rokice nogavičke,da se nebi kraspala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodene koze
19.1.2009 21:09:18   
Naja31
Po moje je to odvisno od otroka in ni nujno, da jih mlajši lažje prebolijo.

Jaz jih zdaj čakam pri mlajšemu.Starejši jih je ravno prebolel, zdaj me pa skrbi kako bo pri malemu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2009 21:11:46   
Anonimen
Po moje je to odvisno od otroka in ni nujno, da jih mlajši lažje prebolijo.

Po moje tudi. Plus od virusa, kako je mocen.
Koliko se ji lahko pozna, ne vem, naceloma naj se ne bi, ce se ne praska.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2009 21:14:33   
N _ B
Naš jih je imel pri 5-ih mesecih. Starejša hčerka je imela blažjo obliko, malček je bil pa čisto bogi. Pika pri piki. Največ jih je imel po glavi in na predelu, kjer pride plenička. Proti srbenju sem mu dajala Fenistil kapljice. Po parih tednih se ni nič poznalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2009 21:16:55   
Anonimen
Tudi mi imamo te kaplice.Neža jih ima še po jeziku in v ustih in posledica tega je,da nič skor ne je.Hvalabogu,ji vsaj pit paše.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2009 21:42:34   
ajna12
Bogi user posted image .
Mi smo se z tem borili 1 mesec nazaj. In kakor sem takrat brala o noricah je bilo nekje napisano, da če se v družini pri recimo 3 otrocih pojavijo norice, da ima vsak naslednji otrok ki zboli težjo stopnjo.
Kako je v resnici na tem, ne vem,  lahko pa povem, da je pri nas najprej zbolela najmlajša, ki jih res ni imela veliko, potem pa večja, ki jih je imela več, ampak so vse prišle ven v 2 dneh, pri tamali pa so hodile ven 5 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2009 22:52:09   
sasula
tudi mi smo imeli norice pri 5 in pol meseca stari dojenčici. Ne hdue skupaj ene 35 pik, ki pa se celo niso vse razvile v mehurje. pediatrinja je rekla, da ker sem dojila, da se protitelesa naredijo in da če so močne norice se ti ne bodo ponovile, če pa so prešvoh pa baje obstaja opcija, da se ponovi po 15 letih. Taktrat pa je baje veliko hujše.

lpš, S

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2009 7:32:22   
Anonimen
AJNA12-pa se zdej še kej pozna?So krastice čisto izginile?Mene je strah,da se ji nebi kej poznalo.user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2009 8:26:56   
end1
kaj je dojenček mel visko vročino? ker moja deklica 3 leta je imela 38,8, zdaj pa ko jih čakam pri 4,5 mesece starem dojenčku se bojim, najbolj vročine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2009 8:43:12   
ajna12
Ta večji, ki jih je imela več se ne pozna čisto nič.
Mlajša, se jih pa tudi ni praskala, ima pa na 2 mestih čisto takšno rahlo vdolbinico, so pa ravno te dve na obrazu, kjer jih je imela najmanj. Mi smo za blaženje uporabljali Poxclin, pa je bilo kar vzdržno.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2009 8:44:13   
Petr_a
ja res je mlajši lažje prebolijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2009 8:58:32   
Anonimen
Jst pa rečem,da mlajši ne prebolijo lažje.Sin je star 8 let in je vse laži prenesel,ker jih je imel tudi veliko manj,hči pa je zelo boga.Od sobote že ima vročino,včeraj je bilo najhuje.Danes ponoči malo bolje,čeprav ni skor nič spala.Kar naprej jokca.Upam,da je danes zadnji dan,ko se ji še pojavljajo,da se ji bodo jutri začele sušit.
Kaj pa je to POXCLIN?Ne poznam te zadeve,se dobi na recept,al lahko kr tako kupim?Je to kremica?

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2009 9:04:31   
špelin@
žanka, user posted image user posted image user posted image  za tvojo princesko.
Poxclin se dobi brez recepta, več pa preberi tule: KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2009 9:11:28   
Anonimen
Hvala špelin@user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2009 14:16:14   
Deja
Pred leti ko jih je staknil brat jih je prebolel v 10ih dneh... pol je bil cca teden dni mir, nakar sem jih dobila jaz. Bila sem stara 13 let. Imela sem jih vsepovsod, tudi tam kjer nisem več hotela da bi kdor koli vedel...user posted image user posted image user posted image . Bila sem kot gobavec - brat jih je imel vsega skupaj kakih 30. Doma sem morala biti skoraj mesec dni - pozna se mi sicer nič... morda kje na hrbtu...
Zato upam da bo moj otrok vodene koze čimprej dobil in se rešil, ker takih kot sem jih imela jaz ne privoščim nikomur...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2009 19:53:19   
metuljčica1
Žanka sma pa res skoraj na istem.Tudi moji punči je ime Neža in tudi ona je imela koze hitro, pri 8mesecih.Imela je kozo poleg koze, ni prostora kjer je ni bilo.Smo pogosto mazali s kremo pa kapljice sem ji dala, mislim da fenistil al nekaj podobnega.Je mela pa krastice še en mesec po tistem.Pa tudi tavelka punčka jih je mela ogromno ampak tam pri 2 letih.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2009 22:07:59   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

In kakor sem takrat brala o noricah je bilo nekje napisano, da če se v družini pri recimo 3 otrocih pojavijo norice, da ima vsak naslednji otrok ki zboli težjo stopnjo.

O takih izkušnjah sem tudi jaz slišala od prijateljic. Moj starejši jih je HB prebolel že med mojo 2. nosečnostjo, se pravi je tega že več kot eno leto, pa se mu ponekod še vedno poznajo bele lise na koži. No, vsaj mali jih ne more fasat za njim.
Žanka, upam, da se jih kmalu rešite brez večjih posledic user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2009 9:05:27   
Anonimen
Hvala vam punce.Ja,včeraj smo šlo k zdravniku,ker je bila taka,da ne morem opisat.Še zdravnica je rekla,da jih je dobila v najhujši obliki.Ker ji je pa imunski sistem čist padu,je pa zraven te nadloge dobila še angino.Tak,da mamo še antibiotike.Sej bo,se tolažim s tem,da je še kaj hujšga lahko pri otrocih.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?