Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poletni dopust z malim otrokom 19.1.2009 11:37:45
|
|
|
|
bskrle
|
Debeli rtič v SLO.
|
|
|
|
RE: poletni dopust z malim otrokom 19.1.2009 11:45:35
|
|
|
|
rija
|
mi smo bili strašno zadovoljni v Crikvenici
|
|
RE: poletni dopust z malim otrokom 19.1.2009 12:39:03
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mi smo lani bili v Poreču, Lanterni, hotel Valamar Tamaris. Super je bilo, ker: - je to hotel namenjen družinam (ni nekih tečnih penzionistov, skoraj izključno družine z malimi otroci, pa tudi otrok ali celo dva otroka do 6 leta imajo zastojn) - smo imeli poskbljeno za vse obroke - all inclusive (hrana primerna za otroke) - okoli hotela so igrala, sprehajalne poti, ... - pred hotelom super bazen za otroke - plaža je prodnata, ob borovem gozdičku - ogromno sence - otroško posteljico smo imeli zastojn - soba je bila velika - 200m stran je ambulanta Ta hotel res toplo priporočam, je res kar zdražji, samo za svojo ceno dobiš vse in še več kot pričakuješ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?