Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pestunja za prenašanje dojenčkov 19.1.2009 11:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Malo sem pobrskala po forumih, a nikjer našla odgovora. Zanima me "pestunja" - to je tista ruta, v kateri se nosi dojenčka - in sicer, če ima katera že izkušnje s to nošnjo. Ko se bo rodil moj drugi malček, bo moj prvi star 3 leta, zato se mi nekako pestunja zdi prava stvar, da imam drugega ob sebi, a se hkrati lahko neovirano posvečam prvemu. Zanima me, koliko je varno za dojenčka... (da ne pade ven, če se slučajno sklonim, npr.) Seveda pestunje ne bi uporabljala non stop. Ali je res tako super, kot pravijo reklame? Hvala vam za odgovor. LP;
|
|
|
|
RE: pestunja za prenašanje dojenčkov 19.1.2009 11:20:12
|
|
|
|
skuštrana
|
http://www.ringaraja.net/forum/forumid_233/tt.htm
|
|
RE: pestunja za prenašanje dojenčkov 19.1.2009 11:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, se bom mnogo lažje odločila! LP;
|
|
|
|
RE: pestunja za prenašanje dojenčkov 19.1.2009 12:35:46
|
|
|
|
caligula
|
PREAdlagam sleepy wrap od mojškratek
|
|
RE: pestunja za prenašanje dojenčkov 19.1.2009 13:56:56
|
|
|
|
uršula83
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula PREAdlagam sleepy wrap od mojškratek Pod tole se pa podpišem! Super zadeva!!!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?