|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska novorojenčka
18.1.2009 21:35:33   
keke
lepo pozdravljeni imam 5 dni staro punčko pa sem danes opazila da ima drisko,kaj je razlog da jo je dobila.zakaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska novorojenčka
18.1.2009 21:49:57   
Doll
tekoče odvajanje blato je normalno pri novorojenčkihuser posted image

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2009 21:50:32   
kristinaj
novorjenčki vsi driskasto kakajo.... ni ravno vodeno...kako opisati....kot rumena gosta pašteta :=))... če je pa redko,tekoče, se na pediatra obrni oz. pokliči patronažno sestro, ki na začetku hodi na dom....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2009 22:08:47   
keke
kolikokrat pa na dan kakajo novorojenčki???

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2009 22:33:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: keke

kolikokrat pa na dan kakajo novorojenčki???

Različno. Moj je po vsakem podoju.

A nisi nobene knjige prebrala o kakanju novorojenčkov in ostalih zadevah? Dobro bi bilo, da ne boš kar naprej v panikah.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2009 9:36:56   
Tisana
Naša je kakala min. 8x na dan. Blato novorojenčkov kaže na probleme, če je v njem sluz ali kri. Sicer so vse barve in gostote v modi.user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2009 12:37:33   
blazka
Ja, barve grejo vse od gorčične do zelene user posted image . Pa še kakšna bi se najdla. Je pa tudi ponavadi blato novorojenčkov in dojenih otročkov zelo redko. Pri nas je bilo ponavadi tako, da ko sem ga razvila sem dobila kakšen rafal ali v trebuh, če sem pa ravno ritko brisala in bolj nizko glavo držala, pa tudi v glavo user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2009 14:41:18   
Pšemek
Nekje do 2,5m smo imeli pokakano vsako pleničko. Kot je napisala blazka od rumene do zelene, cela paleta odtenkov. Pri novorojenčkih je težko določiti, kdaj je driska, ker je blato običajno redko. Če pa še vedno misliš, da gre za drisko, pa vprašaj pediatra, da boš ziher

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?