|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mariborčanke
13.4.2005 7:57:55   
Čiračara
Dajte mi malo povedat o trgovini Mami in Mamita. A so tam veliko dražje stvari kot v H&M? Kaj pa izbira? Iščem ene kakvbojke za nosečnice...Še obstaja tud kakšna druga trgovina, kjer lahko dobim kaj za moj trebušček?:love:

Hvala za nasvete in lep dan:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mariborčanke
13.4.2005 8:12:09   
bambi
Jaz sem bila ravno pred 3 dnevi v Mamiti na Glavnem trgu in imajo kar lepe stvari, samo se mi zdi, da je bolj mala izbira. Videla sem tudi kavbojke, pa cene tudi niso tako pretirane, so pa višje kot v H&M...... V trgovni Mami pa mi ni bilo tako všeč, ampak baje dobijo te dni novo kolekcijo.....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mariborčanke
13.4.2005 8:19:51   
Tejčika
Pozdravček,

jaz sem si v Ma-mi-ti kupila kavbojke. stale so 16.000 SIT, ampak jih dvakrat oblečem in morem dat takoj prat, ker se cele razvlečejo. nimam jih rada. pa še prodajalka je pretirano prijazna in brez okusa!
vse je rekla: joj kako lepo vam paše, kakšna lepa mimi ste,....jaz pa sem bila kot v vreči krompirja-in v hlačah in v majicah.

v H&m sem kupila druge kavbojke, cena 6.990 in sem z njimi maximalno zadovoljna! kupila sem tudi 4 majčke, ki so zelo zelo kvalitetne, pa še poceni so bile. ena je stala 2.990 SIT, medtem ko v ma-mi-ti ne dobiš nobene izpod 6.990 SIT.

v trgovini mami nisem našla čisto nič posebnega.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mariborčanke
13.4.2005 8:26:32   
Čiračara
Koliko berem je H&M res najboljša varianta. Bila sem tam že pred kakšnim mesecem a kaj ko mi je bilo vse tolk preveliko, ker še nisem imela trebuščka:)-. Cene so pa res ok, to sem pa videla. Samo sem želela vaše mnenje kako je pa kaj v Mami in Mamiti, ker teh trgovin pa ne poznam.:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mariborčanke
13.4.2005 8:28:50   
Tejčika
tudi jaz spadam med suhice, trebušček je res že viden, tako da v H&M komot dobim hlače. imajo res male številke, sploh kavbojke in mi niso čisto nič prevelike!
pa tudi majčke imaš XS številko.

kar v nakup:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mariborčanke
13.4.2005 8:34:36   
Čiračara
Hehehe Tejčika, jaz nisem suhica ampak takrat sem bila noseča cca.12 tednov in skoraj brez bušija:)-...sem malo bolj buckaste postave:)-:)-...Ponavadi nosim številko M...

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mariborčanke
13.4.2005 8:38:31   
Tejčika
No potem pa tak,....dobila boš stvari boš videla,....sicer ni nevem kake izbire, ampak se najde!
:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mariborčanke
13.4.2005 8:41:46   
Amoss
Sicer sem bla v H&M ampak takrat samo par tednov noseča, videla sem da imajo veliko izbiro in nizke cene.Nisem pa pogledala ali imajo zelooo velike konfekcijske številke.Ali katera ve katera je največja cifra?
Rada bi hlače na tregare in ker sem črnske postave (ogromna rit in boki) imam veliko težav.Pa zdaj še trebuh zraven,...Ponorela bom.Pa katera ve koliko te hlače stanejo in če jih imajo???

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mariborčanke
13.4.2005 8:58:57   
Anhelo2
Jaz pa bi pohvalila trgovino Ma-mi. Jaz sem za zimo kupila tam ene kavbojke in sem jih imela nonstop na riti pa so še zdaj kot nove, sedaj pa sem kupila ene tanjše takšne iz mehkega jeansa so super se sploh ne vidi da so nosečniške. Meni jih je lastnica , ki ponavadi tudi dela v trgovini naročila ker niso imeli številko, lahko ti vse naroči če želiš kar nimajo v trgovini. So res malo dražje ampak so kvalitetne. Tako da jaz tako kombiniram hlače iz Ma - mi majčke in puloverja pa iz H&M.
Plus tega imajo lušne stvari za dojenčke.

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mariborčanke
13.4.2005 9:03:40   
Amoss
Za dojenčka imam veliko stvari iz mami, tako da tam imajo res lepe stvari.Za sebe pa mi ni ravno za ta mesec in pol ki ga imam še do konca da bi dala 16000 za hlače.Ene kvalitetne sem si že kupila v La Vie, zdaj pa mi je vseeno, sam da jih gor dobim pa da me ne tiščijo,...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mariborčanke
13.4.2005 12:18:44   
Meceno
Amoss
Jaz bi ti predlagala da hlač ala na naramnice ne kupuješ , ampak si kupiš hlače navadne do pasu , ker v onih lahko izgledaš tako kot :sloncek: , glede na tvojo postavo bi si jaz kupila do pasu .
Kako ? Glej če imaš kakšne široke doma in je problem samo pas si jih daš popraviti oz neseš šiviliji , če pa je problem komplet boki in pas si kupi ravne od bokov navzol .
Kje ? Poglej res v H&M ker je najceneje , če pa obupuješ , kupi pa neko elastično blago ( v Europarku , Zg Hoče- Tegro ali pa pod Habakukom - pozabila kako se trgovina imenuje )
Pa veliko uspeha ;)

Lp Meceno

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mariborčanke
13.4.2005 12:23:59   
Amoss
Nič nisem zledala kot :sloncek:, sem namreč ene že imela, ki sem jih lahko nosila samo prve 4 mesece,pa je skrila ravno tisto kar je moralo.Sicer pa to z blagom sploh ni slaba ideja,...Bom verjetno kr poklicala šiviljo!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mariborčanke
13.4.2005 14:23:37   
bobek05
Kaj pa Benetton (v mestu)??? Tam imajo tudi kar nekaj lepih stvari za nosečnice... Jaz sem si tam kupila 3 hlače in kakšnih 5 majčk (je pa res, da je bila takrat razprodaja in da so cene drugače enake kot v La Vie)...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mariborčanke
14.4.2005 7:28:10   
Čiračara
Hvala punce za nasvete:sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?