barni
|
Tudi mi imamo isti problem, nasa je stara skoraj 14 mesecev in mi gre resnicno posteno na zivce, ko bi tako rada kam sla, pa je voznja z avtom prava mora. To je tako protestiranje, da je joj. Se mi zdi, da samo v avtu tako tezi in se dere, da nikoli in nikjer drugje tako. Ne vem vec kaj naj naredim, poslusamo CD z otroskimi pesmicami, pojemo, damo ji vse kar nam pade na misel (mobitele, tube s kremo, igracke, ki itak niso zanimive, kljuce, robcke...), pa vse pogleda, malo neha in potem vrze stran in ze spet trma. Ok, stekam, da ji ni da se pelje v avtu, samo madona, ne moremo biti ves cas samo doma?! Jaz sem prav utrujena od tega, ja in zdi se mi, da tudi pri nas vec naredis, ce jo ignoriras, kot da jo ogovarjas. Je pa zoprno to, da recimo ko gremo zvecer domov, ni fino, da bi v avtu zaspala, ker potem je prava mora vecerja in oblacenje v pizamico, ker se zraven dere, seveda je utrujena. Ce pa gremo toliko prej domov, pa v avtu zaspi ravno za pol urce, da se fajn zbrihta in potem zvecer ni govora da bi zaspala... ne vem vec kaj naj naredim. Zdaj gre ze obema precej na zivce, ker sva cloveka, ki rada bluzita okrog. In naju prav zalosti, da smo tako zelo omejeni na kratke razdalje. Ce gremo na celodnevni izlet, je cel dan krasno, ko se pa zvecer vracamo, je pa vsega konec in iz avta stopim s trikrat vecjo glavo, ki je na tem, da jo bo razneslo!
|