|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalec
12.4.2005 21:52:18   
kepica
Ojla punce!

Spet rabim vašo pomoč. Naš nagajivček v soboto praznuje 1.rojstni dan in moja mami se je odločila,da mu bo kupila točno tak poganjalec,kot ga ima soseda,ker je Nejc čisto nor nanj.Ni pa čisto navaden poganjalec ampak je kot avto,s streho,v katerega se usedeš,namesto pedalov pa ima luknjo,da se lahko poganjaš z nogami.Zelo je podoben tistim avtomobilom,ki so pritrjeni na Mercatorjeve vozičke.Soseda pravi,da ga je kupila pred 4 leti v BC,kjer smo danes povpraševali,pa jih nimajo.Gledala sem po internetu,pa nikjer nisem našla nič podobnega.Mi lahko katera pomaga,kje bi se dalo to kupit?

Hvala
lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poganjalec
13.4.2005 6:28:54   
Mojca20
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=22139&item=5969259862&rd=1

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=22139&item=5968534735&rd=1

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poganjalec
13.4.2005 7:10:41   
Anonimen
Tale bo, po moje. V Toys'r'us ga morda dobiš:

http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruHome/TruBikesWheeledGoods/TruBikesWheeledGoodsRideOnsPedal/708720

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   poganjalec
13.4.2005 8:38:20   
kepica
:bravo: ja Splišni! Točn takega hočem. Hja,sam upam,da bomo šli v bližnji prihodnosti kej v Avstrijo.Pri nas kaj podobnega še nisem zasledila.

Hvala ti za pomoč.

Mojca20 tudi tebi hvala.Ta,ki si mi ga ti predlagala je pač električen,mogoče pa nam tudi tvoj predlog kdaj pride prav.Hvala tudi tebi.

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   poganjalec
13.4.2005 9:09:29   
viv_
Kepica, rajš pokliči pa preveri če sploh imajo, da ne boš šla zastonj gor.

lp

Phonenumber.: Store Klagenfurt 0463/32108

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poganjalec
13.4.2005 9:12:36   
kepica
Seveda,viv.Bom,samo prej se mormo še odločit,če bomo sploh šli.Ponavad pa kar mail pošljem.Zadnjič so mi odgovorili v dveh dneh. Ampak vseen bi bla bolj vesela,če bi se dalo to kje pri nas kupit....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poganjalec
13.4.2005 9:42:03   
Anonimen
Kar se otroških prevoznih sredstev tiče, sem jaz prezijala boga in pol, po trgovinah in na internetu. Ampak takega avtomobila pri nas res še nisem zasledila. Po pozorna, če bom kaj po trgovinah hodila.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   poganjalec
13.4.2005 9:58:22   
Anonimen
Kepica piše v Avstrijo:

Guten Tak! Haben sie villajcht der Pogannjavtschek fir mein kleines Nagajivtschek. Wir haben seine Geburtstags Partei on Samstag und meine Mutti wollt er das kaufen. Bitte odgovorieren sie schnell!

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   poganjalec
13.4.2005 10:06:01   
kepica
:)-:)-:)-:)- joj mami,ti ga pihneš:bravo: Kaj,če bi kar tole skopirala pa v Toysa poslala? Bi zihr takoj odgovor dobila:ups:

Splišni,tebi bom pa zelo hvaležna za vsako informacijo,kje se da tole pri nas dobit.

lp obema
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poganjalec
13.4.2005 10:08:12   
viv_
kepica piš pa enkrat po šihtu skočiš u celouc... od tebe maš manj kot eno uro do toysa...

jest sem bla u soboto, smo tricikel nabavl :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......