|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Disneyland, Pariz
16.1.2009 23:15:01   
saskija
Zanima me ali je kdo od vas že bival v Disneylandovem kompleksu Davy Crocett? in kako je bilo?

Spomladi bomo tam preživeli 3 dni pa me zanima kaj je bolje, ti bungalovi ali hotel, ki je od Disneya oddaljen le 5 minut?

Nas je 5 zato se nagibamo bolj na bungalow.

Ja in še to ali imaste idejo kje prespat na poti v Pariz da je atraktivno za otroke stare med 4 in 8 let? gremo anmreč na malo daljše počitnice z avtom

Pozdrav od mikimiškeuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Disneyland, Pariz
17.1.2009 0:31:17   
hrabra miška
Super, sama še nisem bila, bi pa peljala otroke. Koliko vas bo pa približno stal tale izlet?

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2009 11:15:31   
saskija
hrabra miška tale enotedenski dopust (planiramo ga za prvomajske počitnice) nas bo stal kar veliko okoli 2500 eurov.

Seveda bi šlo tudi bolj poceni, z moteli FORMULE 1, pa da imam večino hrane in pijače s seboj, bi lahko občutno zmanjšali stroške.

Ker pa imamo še majhne otroke sva se z možem odločila, da kar vzamemo Disneyland paket, ko se bomo vračali gremo verjetno čez Provanso in nato v Genovo v največji evropski akvarij, za tja grede še ne vemo destinacije kje bomo prespali in kaj si bomo ogledali.

V Parizu bomo pa samo šli na Eifflov stolp in sprehod kolikor bodo želeli otroci. In seveda se bomo peljali s podzemno.

Naš dopust bo izključno podrejen željam in potrebam otrok, seveda pa si tudi jaz želim objema in slikanja z miki miškouser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2009 20:37:28   
Arwenko
Jaz sem bla, ampak ze pred ful leti. hotel je zelo lep in ima fajn družinske sobe. Do parka je potem peš za it kakšnih 15 minut, tako da mi nikoli nismo hodli na tisti avtobusek, ampak smo šli vsak dan peš, zato ker greš čez ostale hotele ob takem jezeru, pa čez tako nakupovalno ulico in je v bistvu res luštno it peš.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2009 8:44:03   
April
A da bi šli z avtodomom, pa vam ni všeč?  Za ta denar lahko najameš tud mal boljši avtodom, pa še vezan nisi.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 8:25:50   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: April

A da bi šli z avtodomom, pa vam ni všeč?  Za ta denar lahko najameš tud mal boljši avtodom, pa še vezan nisi.

ne ne bi šli z avtodomom,bo kar ostal avto, in hočemo bit vezani tak je planuser posted image  z avtodomom bomo šli verjetno po španiji in portugalskiuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?