|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste se odločile za hujšanje
16.1.2009 20:51:49   
Anonimen
ali ste bile ravno v  šunku volje, ali pa volje sploh ni bilo, pa ste se v "rit brcnile"? Ma nimam nobene volje, pa mislim vseeno poskusiti. Pa me zanima, ob kakšni volji ste se odločile ve? In zdržale.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje
16.1.2009 20:58:45   
blaža
Brez volje ne bo šlo. Če si si debela in si taka nisi všeč, se nehaj jadat in se loti hujšanja. če ti je lepše jamrat pa jamraj, ma ne bo nič boljše.

Jaz sem jih mela že 70, pa si nisem bla debela , sem vidla da sem malo mstna, ma ni blo panike. pol pa sem si bla po drugem porodu res predebela, nisem se dobro tako počutila in sem šla na ločevalno ter se znebila 10 kg. No zdej jih mam pa 58 kg  in sem si ful ok.user posted image

Pa vsi so rekli, da kaj sem se lotla dijete sredi poletja oz. na začetku. user posted image  ma kaj ma to veze. jaz sem hujšala zaradi sebe, ne zaradi drugih kako me oni vidijo na plaži.user posted image  In še poleti je ful zelenjave in sadja, da mi je še to šlo na roke. sem pa rekla možu, da naj me pofotka pred dijeto in mam zdej to za spomin. zdej pa še vedno ločujem in pazim in se mislim tako vedno prehranjevat. pa redno se tehtam, ma ne pretiravam, se tudi pregrešim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2009 21:16:37   
lelaval
Železno voljo in pošteno brco v rit. Pa pomožnosti še koga, ki te skozi opominja, če se želiš pregrešit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 21:21:11   
lewinsky
Jaz sem se odločila za hujšanje zgolj zaradi tega ,ker se nisem več uredu počutila.
Pa devet mesecev po porodu je že čas da nekaj nardim sama zase.
S tem da sem začela sredi decembra 2008. Pa je bilo na začetku kar težko,ker je pač december.Ampak sem zdržala z majhnimi prekrški(kak deci vinčka).
Zdaj imam slabih 6 kg manj,pa se že čisto drugač počutim. Ločevalna dieta pa mi je postala zelo všeč.
Tako da mislim s tem načinom prehranjevanja nadaljevat dolgoročno.
Pa trebušnjaki  vsak dan tudi zraven pašejo!
Pomembna je volja in vzrajnost za dosego cilja!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 21:26:48   
Anonimen
Včasih se prav pošteno sovražim....marsikje sem se znala spraviti v red edino tole hujšanje je pa moja (doživljenjskauser posted image ?) šibka točka.

(odgovor članu lewinsky)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 21:33:16   
urška
preberi knjigo GI dieta - hujšajmo z veseljem. mene je ful motivirala. pa sem bla res ful ful predebela, ampak mi je ratal iz danes na jutri poplnoma spremenit način prehranjevanja in razmišljanja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 21:34:15   
lewinsky
Te čisto razumem. Saj jaz sem tudi že miljonkrat začela, pa po dveh dnevih končala.
Boš vidla,ko se boš imela dovolj,ti bo uspel!
Držim pesti!user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2009 8:49:55   
danuska
Jaz sem lani shujšala za 9 kguser posted image .A kaj ko mi je po porodu spet uspelo priti nazaj na prejšnjo kilažouser posted image user posted image .Res je zagamano spraviti dol kg.Ampak z veliko volje ti bo uspelo.Kajti še kako drži pregovor:,,Kjer je volja je tudi pot;Pa veliko sreče oziroma volje ti želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2009 8:57:53   
BLAŽIKA
Najprej moraš imeti JEKLENO voljo. Vsaj pri meni je bilo tako. Sem se matrala z ločevalno 90 dnevno dieto in to na silo, da sem komaj čakala, da je bo konec in rezultat je potem bil da sem vse pridobila nazaj, pa še kak kg več GROZAAA.
Decembra 2007 pa mi je vse prekipelo, vsa hrana se mi je postavila gor in sem enostavno začela jesti veliko manj in le do 16 ure, pa se mi je do lanskega septembra poznalo 15 kg manj. Potem sem malo popustila in nekako vtdrževala to težo. Kakšen kg gor oz. dol. Sedaj pa se spet psihično pripravljam in čakam kdaj bom dobila spet trdno voljo, ker še moram dati eno takšno rundo čes.

BREZ VOLJE NI SMISLA, KER HITRO PODLEŽEŠ SKUŠNJAVI!!!!

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?