Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 20:58:45
|
|
|
|
blaža
|
Brez volje ne bo šlo. Če si si debela in si taka nisi všeč, se nehaj jadat in se loti hujšanja. če ti je lepše jamrat pa jamraj, ma ne bo nič boljše. Jaz sem jih mela že 70, pa si nisem bla debela , sem vidla da sem malo mstna, ma ni blo panike. pol pa sem si bla po drugem porodu res predebela, nisem se dobro tako počutila in sem šla na ločevalno ter se znebila 10 kg. No zdej jih mam pa 58 kg in sem si ful ok. Pa vsi so rekli, da kaj sem se lotla dijete sredi poletja oz. na začetku. ma kaj ma to veze. jaz sem hujšala zaradi sebe, ne zaradi drugih kako me oni vidijo na plaži. In še poleti je ful zelenjave in sadja, da mi je še to šlo na roke. sem pa rekla možu, da naj me pofotka pred dijeto in mam zdej to za spomin. zdej pa še vedno ločujem in pazim in se mislim tako vedno prehranjevat. pa redno se tehtam, ma ne pretiravam, se tudi pregrešim.
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 21:16:37
|
|
|
|
lelaval
|
Železno voljo in pošteno brco v rit. Pa pomožnosti še koga, ki te skozi opominja, če se želiš pregrešit.
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 21:21:11
|
|
|
|
lewinsky
|
Jaz sem se odločila za hujšanje zgolj zaradi tega ,ker se nisem več uredu počutila. Pa devet mesecev po porodu je že čas da nekaj nardim sama zase. S tem da sem začela sredi decembra 2008. Pa je bilo na začetku kar težko,ker je pač december.Ampak sem zdržala z majhnimi prekrški(kak deci vinčka). Zdaj imam slabih 6 kg manj,pa se že čisto drugač počutim. Ločevalna dieta pa mi je postala zelo všeč. Tako da mislim s tem načinom prehranjevanja nadaljevat dolgoročno. Pa trebušnjaki vsak dan tudi zraven pašejo! Pomembna je volja in vzrajnost za dosego cilja!
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 21:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih se prav pošteno sovražim....marsikje sem se znala spraviti v red edino tole hujšanje je pa moja (doživljenjska ?) šibka točka.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 21:33:16
|
|
|
|
urška
|
preberi knjigo GI dieta - hujšajmo z veseljem. mene je ful motivirala. pa sem bla res ful ful predebela, ampak mi je ratal iz danes na jutri poplnoma spremenit način prehranjevanja in razmišljanja.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 16.1.2009 21:34:15
|
|
|
|
lewinsky
|
Te čisto razumem. Saj jaz sem tudi že miljonkrat začela, pa po dveh dnevih končala. Boš vidla,ko se boš imela dovolj,ti bo uspel! Držim pesti!
|
|
RE: Tiste, ki ste se odločile za hujšanje 17.1.2009 8:49:55
|
|
|
|
danuska
|
Jaz sem lani shujšala za 9 kg .A kaj ko mi je po porodu spet uspelo priti nazaj na prejšnjo kilažo .Res je zagamano spraviti dol kg.Ampak z veliko volje ti bo uspelo.Kajti še kako drži pregovor:,,Kjer je volja je tudi pot;Pa veliko sreče oziroma volje ti želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?