Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 20:43:28
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo vsi v eni sobi, najprej sem mislila da bi šla midva z malim v drugo sobo, zaradi hranjenja, ampak se je kar lepo izšlo jaz jih imam rada na vidiku
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 21:06:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi nimamo ravno možnosti, da bi spali narazen, čeprav včasih hlepim po tem...:zaspan:
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 21:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca, povem ti, da sem danes vesela, da sva s sestro imeli skupno sobo. Seveda sva jo morali imet, ker ni bilo drugih možnosti. Najlepši trenutki so vedno zvečer, pred spanjem, ko urejuješ vtise iz tistega dne. S sestro sva si takrat vedno zaupali, se pogovarjali in zato postali še večji zaupnici. Seveda so bili trenutki, ko sem si želela svojo sobo. Zelo želela, sploh takrat, ko sva bili skregani. Ampak, ker sva bili prisiljeni biti v enem prostoru, sva se tudi hitreje pobotali, ker enostavno nisva mogli bit tiho. Skupaj sva bili vse od njenega rojstva, je pa res, da je med nama malo večja starostna razlika kot pa med tvojima dvema (4 leta).
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 21:30:28
|
|
|
|
JASNA D
|
Moyca, če bi pri nas bila situacija taka, da bi oba spala celo noč, sploh ne bi pomišljala. Tako pa se zadnje tri tedne ubadamo z velikimi težavami - Marko ga sračka 100 na uro in se je ati preselil k njemu. Jaz sem ostala brez atija:((:((:((:((:((. Ti jih kar daj skupaj, če se ta mala ne bo znujala zaradi Gabriela! Jasna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2005 21:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 21:43:53
|
|
|
|
Taša
|
Mi imamo otroško sobo že pripravljeno za obe.. Smo sedaj ko smo preurejali sobo že kar kupili pograd... Nika že spi v sobi (od svojega 1. leta),za Mašo pa bomo, kljub temu da že od prvega meseca spi celo noč, počakali še nekaj časa da jo bomo kar preselili v veliko posteljo.. V sobi ni več prostora da bi lahko postavili še otroško posteljico...
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 12.4.2005 21:44:36
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas sva bili s sestro v eni sobi, ker ostali del hiše še ni bil opremljen. Vsakak v svojo sobo sva šli, ko vsa bili obe v šoli, da sva imele prostor za 2 pisalni mizi. Me je pa vedno motilo, da sem delila sobo, ker sva 7 let razlike. Midva imava možnost dveh otroških sob in to bova izrabila na začetku. Sara je bila v svoji sobi za prvi rojstni dan, druga soba pa služi še drugim namenom. Vedno mi je bilo najbolj motilo, da se nisem mogla umakniti v svoj svet. Tudi otroci ga potrebujejo za igro. Mi je pa jasno, da je imeti dve otroški sobi luksus, ampak če je možnost, bi jo jaz izkoristila.
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 13.4.2005 6:24:49
|
|
|
|
Lunca1
|
Sklepam da je sin star 19 mesecev in ne let, a ne?8) Po moje je zdaj še v redu, če le ne budi hčerke.
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 13.4.2005 8:08:38
|
|
|
|
Moyca_
|
:)-:)-:)-:)-:)-19 mesecev ja
|
|
|
|
OTROKA VSAK V SVOJI SOBI ALI SKUPAJ 13.4.2005 9:18:08
|
|
|
|
kimi
|
Jaz jih bom imela ločeno
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......