|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.3
12.4.2005 19:55:03   
KMALU
Nekaj me spika v levem jajcniku, poleg tega sem v eni izmet tem tukaj zvedela, da je rumen urin lahko znak nosecnosti... JOJ, kaj bi dala da bi bila res :nosecka: .... vse!!!
Se na balin se postrizem :)-:)-

...Nic..., da nam temica ne zgine, sem jo spet postavila na prvo mesto. :)

Upam, da bo kmalu katera izmed nas tukaj napisala da je novopecena :nosecka:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 20:00:05   
spominčica
No pa ne čakajmo. Jest bi tud znorela od sreče. Moj je reku, da bi tak žur naredu... Sicer pa ne čakam 21.04.
Pa pa. Pa vsem eno:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 20:05:31   
murči
Tudi mene nekaj špika, pa :hudicek: mi zaostaja (sicer en dan, ampak zmeraj mam točno). Upam, da je to res :nosecka:. Kmalu - če te smem vprašat kako dolgo že čakaš da bo kaj?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 20:20:15   
lucika
jaz ne cakam jutri. spikalo me je pred prejsnjo m in po njej, nekje do tega tedna. sem vmes test delala, ker tak cudno ni blo nikol, pa je bil minus. zacetek prejsnjega tedna menda...

optimizem me je minil. drobcena lucka upanja se je v meni. drugo se je porazgubilo med meseci, ko sem bila vedno znova razocarana.

ma, leta nazaj, sem bila srecna, ko je prisla. zdaj bi bila, ko je ne bi bilo.:hudicek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2005 20:32:14   
Zmajevka
jaz jo ne cakam pojutrisnjem.
Ko bi se vsaj cas od ov. do m. hitreje odvil.
Drugace pa se mi zdi, da s temi nosecniskimi znaki ni nic - skratka izguba casa - ceprav se pa jasno tudi jaz ful opazujem in v vsem se mi zdi znak...

Prisla pa sem na misel, kaj ce popijem prevec mleka?
Ali katera kaj ve glede mleka? Vsako jutro ga porabim kaksne tri deci, potem pa res nic vec, samo se popoldne v caj, pa tudi jogurtov malo pojem - povprecno manj ko enga na teden. Kaj ce pa mleko skodi za zanosit? To je edina hrana, ki jo res vsakodnevno uzivam.:miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs:
Zmajevka

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2005 20:34:48   
KMALU
Murci - ne tako dolgo, 3 mesece, ceprav se meni zdi cela vecnost.:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2005 21:30:04   
Nannn
ja ko saj ne bi prisla :hudicek: jest zdej cakam na O se mi zacne v cetrtek in samo akcija :sloncek::sloncek:

Kmalu mislim da je predvsem rumen urin zato ker premalo popijes cez dan...nisem se slisala da je to znak :nosecka:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2005 7:47:26   
simonas
Jaz pa je ne čakam :hudicek: tam okoli 20. Veste da bi bilo že res lepo, ko je več ne bi bilo...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2005 8:30:08   
emaa
zmajevka mleko ne škodi

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2005 9:54:30   
natja_
Ja, tudi jaz ne čakam te coprnice :hudicek: rdeče 21.aprila...

vsem tistim, ki čakate :modri: držim pestke.... ja, s tem, da jih ve držite tudi zame;)

srečno - natja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2005 10:03:09   
svizc
jez je tud ne čakam 18:zmeden2:
upam da je ne bo nazaj za 9 mesecec:bravo::bravo:
za vse nas ki ne čakamo te:hudicek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2005 10:19:05   
mujcek
če bi mleko škodilo, potem jaz ne bi nikoli bila :nosecka: :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2005 11:51:06   
PiaM
Pozdravljena, bibika2 :)
Lahko so to znaki, jaz sem drugi dan po prvi zanositvi tudi dobila drisko..
Pojdi po test, če ti zamuja, ali počakaj še par dni in ga naredi potem, če boš vzdržala in poročaj!
Držimo pesti!!:miska: :pujs: :miska:
Lep pozdrav!:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2005 11:55:38   
bibika2
Bom morala vzdržati, čeprav si želim teči v najbližjo lekarno. Ampak me je strah razočaranja zato bom poskušala počakati še kakšen dan. Se beremo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2005 12:34:26   
KMALU
BIBIKA 2 mene tudi zvoja ze cel teden pa moram se 4 dni pocakat do M... Upam, da je ne bo, ampak jaz imam spikanje in zvijanje pred vsako M, tako da ne vem ce je to lahko znak... Je pa res, da je znakov milijon in morda si kaksnega tudi izmislimo, samo zaradi zelje po :duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2005 13:34:54   
Mijavček
Oj!
Se prijavljam na ne-čakanje. Prišla bo najverjetneje pojutrišnjem, sicer pa delam test v nedeljo in seveda upam na :modri::roza:. Po 11 mesecih bi to bilo kar presenečenje.
Ampak kakooo bi biiilaaa veselaa, saj je to zadnja šansa, da skenslam laparo po prvomajskih.:(

vsem, ki ne čakamo... SREČNO !!! :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Mijavček:muca:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.4.2005 14:30:10   
VITA74
Ojla jaz se vam pridružujem in NE čakam M med 21. - 24. 4. - joj saj vem da je še daleč ampak tako noro noro si je ne želim da se mi počasi kisa :zmeden2:
Kdaj se začnejo znaki???? MAter meni se zdi da jih imam že vse... Mah vam si upam jamrat ker vem da razumete......
Vsem iz srca želim da je ne dočakamo....
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.4.2005 17:36:53   
Moncy83
Pozdravljene vse nečakajoče :).

Tudi jaz je ne čakam :hudicek: tam nekje okoli 18. Jaz sem kr nehala spremljat točni datum ker sem pol samo živčna in skos hodim gledat na WC. Samo me skos tm dol tko čudn špika tko da po moje ne bo nič al pa. Do takrat pa držim :miska::miska::miska: za vse, ki ne čakamo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.4.2005 18:21:46   
Anais_Nin
Joj...ko bi tudi pri meni je ne bilo! Prav 5 dni me ze spika po trebuhu, spodnji del na sredini do naslednje :hudicek: imam pa se 12 dni...ko bi le bilo res!!! :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2005 9:56:59   
natja_
A JE ŽE KATERA NAREDILA TEST ?
joj, kako bom zdržala do 21.:zmeden:?

javite se, kako je z vašimi testi (hi)...

srečno - natja :sloncek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2005 10:08:20   
natja_
joj sem zmedena - 18. čakam in ne 21. uufff:zmeden:

srečno vsem, ki čakate na :modri:

natja:sloncek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?