|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo zelo slabo vidna črtica
16.1.2009 8:04:03   
teji
 črtica je tko slabo vidna da jo komaj opazim!!! user posted image mi zamuja 1 dan,rada biuser posted image
kaj naj si mislimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo zelo slabo vidna črtica
16.1.2009 8:07:39   
Anonimen
pokaži sliko, pa ti bomo povedale. Jaz sem tudi imela slabo črtico pa sem zdej že v 10t.

(odgovor članu teji)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2009 8:36:26   
*Ema*
Če je črtica, potem je nosečnost. Na začetku je lahko bolj rahla, čez par dni bo pa močna. Čestitam user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 9:28:00   
teji
 no k jo položim na svetlobo je vidna ampak slabo, če pa jo brnem proti temi je pa ni!!! ne vem a sem že nora al kaj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Ema*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 9:28:36   
baby blue
V navodilih piše da tudi če je vidljivost ene ali druge črtice zelo slaba oziroma slabo vidna to pomeni nosečnost.

Čestitam srečka nosečka user posted image

(odgovor članu *Ema*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 9:30:05   
*Ema*
Kupi Clearblue, in jutri zjutraj poskusi še enkrat. Vem kako se počutiš.Kadar je prevelika želja, vidimo tisto, kar želimo videti. Jaz ti želim, da vama je uspelo.user posted image

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 9:42:47   
teji
zlate ste hvala ker mi pomagateuser posted image user posted image

(odgovor članu *Ema*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 13:15:21   
teji
aja danes smo petek a lahka pol enkrat tam nekje delam v ponedeljek se enkrat test.. temparaturo mam skoz 37 in do 37-4 beli tok pa močanuser posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2009 13:33:59   
lelaval
Tudi, če se slabo vidi, je to to - imaš pač še manj nosečniškega hormona prisotnega.
CB pa lahko delaš katerikoli čas v dnevu - ni mus, da delaš s 1. jutranjim urinom.

Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?