|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hudi glavoboli pri EA
15.1.2009 12:21:29   
teičy
Pozdravljene!

Sem v 39. tednu in se pripravljam na porod, poleg tega pa veliko premišljujem o EA. prebrala sem same pozitivne stvari, zanima pa me če je imela kakšna izkušno s hudimi glavoboli po porodu kot posledica EA. baje da je to zelo pogost in boleč stranski učinek.

Hvala in lep pozdravuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hudi glavoboli pri EA
15.1.2009 12:37:21   
maca m
Jaz nisem imela nobenih posledic.

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2009 13:14:09   
ozziebo
2xEA, brez posledic. Priporočam!

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2009 13:36:27   
Anonimen
Sem imela pred nosečnostjo zelo hude migrene, vendar po porodu z EA nimam skorajda več glavobolov. So, ampak so zaradi neprespanosti, premalo pitja ali napetosti. Lahko rečem, da posledic po EA nisem imela skoraj nič, razen zelo hudo bolečo hrbtenico cca 3 tedne po porodu.

(odgovor članu ozziebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2009 13:43:54   
mojčika
Dva dni boleča hrbtenica, pa še to le zato, ker nisem vedela, da ne smem ležati na hrbtu, temveč, da moram ležati na bokih. Super izkušnja, brez posledic.user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2009 14:11:25   
anaja33
Na predavanju nam je anestezist povedal, da je postpunkcijski glavobol možna negativna posledica EA, vendar ni pogost. Do njega pride, če pride pri vstavitvi katetra do predrtja nekih ovojev. Rekel je, da je tak glavobol precej zoprn, da pa izzveni v nekaj dneh.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 16:17:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Jaz nisem imela nobenih posledic.

podpišem in proporočam user posted image  prihrani energijo, ki jo "požre" bolečina zase in za svojo (ega) user posted image

Pa hiter porod ti želim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2009 16:23:00   
blemma
Tudi jaz nisem imela nobenih posledic po EA, med porodom me je malo srbela koža, pa to ni bilo nič v primerjavi z bolečino popadkov prej. Rodila sem ob 16.43, zvečer pa sem že sama hodila okoli. Cimra me je samo občudovala. Po prespani noči sem bila kot rožca. Bi šla še 1x rodit, sigurno z EA.

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2009 20:47:27   
ejša1
Tudi jaz brez kakršnihkoli stranskih učinkovuser posted image

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 20:53:16   
tea78
Tudi jaz sem rodila z EA, nobenih stranskih učinkov ne med porodom, ne po njemu.user posted image Ti jo toplo proporočam, je pa res, da je vsaka ženska drugačna. Veliko sreče in javi nam kako je bilo.
Moja sreča se imenuje Naja, 17. 12. 2007.

(odgovor članu ejša1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?