Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
alergija na pršico in mačko... 15.1.2009 11:21:11
|
|
|
|
malecka
|
No ker sem nova v tem, bom na hitro opisala situacijo..... Naš štiriletnik je do sedaj imel "sloves" atopični dermatitis. No dobili smo dve kreme, 2x na dan z neko negovalno ( meni podobno kot svinjska mast) In 1x na dan ADVANTAN, samo na pordele predele. Po nogicah je imel tako suho kožo z luskicami, to pa se je letos zelo povečalo v zimskem času, posebej po pranju. Smo obiskali dermatologa kjer so ga testirali na velik stvari.. pozitivno je pokazalo pri pršici in mački. Sedaj pa imam par vprašanj od vas, ki ste mame in svoje otroke poznate...... od zdravnikov sem že dobila neke info. V stanovanju imam v dnevnem prostoru po tleh itison, ali ga moram dat ven? kako je z zavesami? in najpomembnejše, postelja! a se kupi kakšna posebna posteljnina? in kaj je z bombažem, ali je tudi on alergen, ker v brošuri, ki sem jo prejela po pošti je omenjeno volna, sintetika, bombaž, črtajte iz otrokove garderobe. No verjetno imam še tisoč vprašanj, ki se jih trenutno ne spomnim. Upam, da se javi čimveč mamic z podobnimi težavami, da malo poklepečemo. malecka
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 13:19:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
za ženskeandrejkaSe je kateri že zgodilo, da se je ob uporabi strgala vrvica od tampona?DA (
6%)
NE (
89%)
SKORAJ (
5%)
Število vseh glasov: 236Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!