|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CONCORD TRIMAX
12.4.2005 13:29:00   
CIPRESA
Jaz bom pa vprašala malo drugače namreč za našega nečaka kupujeta brat in njegova žena avtosedež. Pravtako kot že veliko vas sta tudi onadva zasledila reklamo v SPAR-u za ta sedež.
Potem pa je moj brat šel vprašat v Babicenter za ta sedež, pa so mu tam povedali da so prekinili pogodbo z to firmo in da njihove izdelke ne prodajajo nič več.

Kaj to pomeni???? Da so te sedeži tako slabi??????

Če ima katera ta sedež ali je kaj slišala o njih, mi prosim napišite.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CONCORD TRIMAX
12.4.2005 16:40:00   
p@tricij@
mi ga imamo že kar nekaj časa in smo z njim ful zadovoljni. zakaj pa je BC prekinil pogodbo, pa samo oni vedo. lahko je kakšen drugi vzrok za to.:zmeden:
drugače sem pa videla v reklami, da je tako poceni. po mojem se splača ga kupiti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CONCORD TRIMAX
12.4.2005 17:22:37   
mata
Upam, da se ne boš sekirala zaradi tega, ker je BC prekinil pogodbo, jah najbrž jo je predvsem zato, ker jih prodajajo v Arielu, v Arielu pa pač ne moreš kupit Romerja ali Maxi cosi, pa Kiddyja tudi samo v Arielu lahko kupiš... Po moje zato, da si ne skačejo v zelje, oz. lahko bi bil kdo cenejši, pa bi šel bajni zaslužek po gobe...:)- Sploh pa tiste sedeže, ki imajo dobro oceno navijejo tristo na uro, ker vejo, da jih bomo zavoljo varnosti naših malčkov vseeno kupili... Osebno se mi zdi Concord dober sedež, pa tudi Jani na Sončku ga je pohvalil, čeprav, pravi, da je boljša izbira tisti do 18kg in potem še enega naprej do 36kg. Če pa kupuješ enega do konca je dober Kiddy in Concord.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CONCORD TRIMAX
12.4.2005 18:57:27   
Annny
Ti sedeži so super- mi imamo lupinico in je res prostorna, udobna in vse naj naj.

lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CONCORD TRIMAX
12.4.2005 19:16:25   
CIPRESA
No takoj mi je padlo na pamet, da je kaj narobe, saj veste poceni pa kar naenkrat prekinjena pogodba s to firmo, pol ga pa kupiš, naj pa še po TV spet nakladajo da ni varen kot so že za enega.

HVALA VAM ZA ODGOVORE.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CONCORD TRIMAX
14.4.2005 10:42:19   
Meggi
Mi imamo oba lupinico inb sedež CONCORD (trimax) Smo full zadovljni. Včasih so bili malo dražji, zdaj z tem vstopom v Is pa je skor zaka cena ko sem jaz dala pred 3 leti. Imamo isto bravo sunchine oba. So nam prevleko ki se je zaradi prevelikega fantiča (smo ga posodli za teden dni) začel mal trgat so nam dali drugo prevleko.

So udobni, praktični in lahki.
Sicer pa po svojem občutku.

Pa fajn je ker kroži zrak da niso čisto mokri otroci in sedijo na bombažu ne pa na plišu(romer se mi zdi da ima to)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.