Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Operacija pregrade v izolski bolnici 14.1.2009 22:44:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri ostalem ti ne znam pomagat, lahko pa ti povem, da se to dela skozi nožnico in ni nobenega reza na trebuhu. Razen če ti bodo ob histeroskopiji delali še laparoskopijo? Meni je niso, tako da nisem imela nič rezanja, krvavela pa tudi nisem bogve kako veliko in dolgo. En teden, kaj takega, pa bolj malo. Nobenih bolečin, samo od narkoze mi je bilo zelo slabo.
|
|
|
|
RE: Operacija pregrade v izolski bolnici 14.1.2009 22:46:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Tule ti kopiram še potek, ki sem ga opisala na drugi temi, operirana sem bila v Celju: Vse skupaj je potekalo takole: v ponedeljek sem prišla ob osmih na sprejem, sledila sta ginekološki pregld in UZ, pa še eno dodatno krvno preiskavo so mi naredili. Okoli pol dvanajstih sem prišla na oddelek, za kosilo in večerjo je bila čista juha , popoldan sem dobila svečko za odvajanje. Od polnoči naprej nisem smela niti piti. Dopoldan sem dobila tableto za pomiritev, po njej sem uro in pol spala. Na vrsti za operacijo sem bila okoli pol enih, ob pol dveh sem se že zbudila. Štiri ure po posegu sem bila na opazovanju na intenzivni negi, nič jest, nič vstajat, nič lulat (razen na kahlo, kar pa nisem hotela ). No, zvečer sem že lahko jedla (čeprav mi ni teknilo).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?