|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paket Džabest
14.1.2009 19:09:52   
saraja
Pozdravljeni,

potejte mi ali ima kdo to naročnino? Vaši komentarji prosim!
In še nekaj: kupujem nov telefon, katerega svetujete? Cena do 170 €

Hvala,

Sara

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paket Džabest
14.1.2009 19:14:01   
Felicita
če porabiš dejansko tok potem je super. fant jo ima sedaj 1. mesec in mu je idealna. meni se ne splača, ker imam mesečno <10€ računa za telefon...
glede mobitela pa povej zakaj ga rabiš... bi mela še navigacijo, kok zmogljiv fotkič etc.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 19:15:06   
U*
Ja imam ta paket naročnina je 15eurov v to je vključeno mislim da 1000min pogovorov v mobitelovo omrežje, 200min v ostala, 1000sms oz. mms za te podatke nisem čist zihr pojdi na stran od mobitela.

sm pa zadovolna kerše nisem dala več kot 15eurov.
Ti pa svetujem da ga aktiviraš prvega v mesecu zato da ne boš imela nepotrebnih stroškov.

lp

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 19:15:41   
saraja
Hvala, hvala!Jaz imam mesečne porabe 20-30€
Telefon: design, še kr dober fotkič, podatkovni kabel (moj zdaj ga nima), pač bolj enostavno no, brez navigacije...

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 21:29:17   
brina_3
Jaz mam Džabest in se mi splača,naročnine sem imela pa prav tako nekje med 20-35€.
Telefon, ki  ga imam je Nokia 5520 express music,ki ima podatkovni kabel ter fotkič 2.0megapikslovuser posted image
Nasplošno: sem zadoljnauser posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 21:32:13   
Udb
jst mam in še nikoli nisem tolk telefonirala in sms-jala kot zdaj. Račun pa 15€ - sem zelo zadovoljna. Prej sem imela pa 20-30, s tem da sem kar fajn pazila.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2009 21:33:21   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: U*
Ti pa svetujem da ga aktiviraš prvega v mesecu zato da ne boš imela nepotrebnih stroškov.

-------------------------
Kakšni pa so ti stroški?

ROŽICA

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2009 15:23:34   
tweety83
Heej,
jaz imam ta paket. Sem šla na mobitelov center za podaljašnje aneksa in sklenila sem ta paket in 14 dni potem še vedno ni bil aktiviran. Potem sem si ga aktivirala sama z sms-om. Traja max 1 dan.  Vzela sem ven telefon LG etna - je fletkan sam meni ni nevem kaj extra. Telefon kot telefon - sms-i so pa ful fajn za pisat.
Zadnji račun sem imela 40 eurov - zato ker sem si aktivirala džabest sredi meseca in ti potem zaračunajo naročnino do datuma aktiviranja in vse ostalo zraven + sorazmerni del naročnine za džabest.
Drugač je pa fajn paket to.

lp

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2009 15:51:02   
cukr07
Midva ga imava oba in sva zelo zadovoljna. Res lahko kličeš ˝neomejeno˝ in se ne rabiš sekirat kolikšen bo potem račun. Prej je imel sam moj tolikšen račun, kot pride sedaj za oba skupaj.
Glede telefona ti pa ne znam svetovat, ker jih midva ob prehodu na ta paket nisva menjala.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2009 16:09:46   
Barbara_L
Meni je tud ok ta paket, ker dosti kličem v druga omrežja, ala simobil. Me je pa zmotilo, da niso nikjer povedali, da si lahko mirne duše daš izklopit funkcijo Vikend in večerni pogovori (stala je 5 €, omogočala pa zastonj vikend in večerne pogovore v mob. omrežja). No, meni je svanulo, ko sem dobila račun in sem prov pogledala vse postavke. Zdaj je ok, tako da špila vse za 15€. 

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2009 21:35:21   
jajula
meni je super , prej sem mela študentski paket pa sm mela račun okol 60e, prejšnji mesec ko sem imela prvič džabest paket pa samo 25euser posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2009 17:52:57   
Barbara_L
A so ti še kaj poračunali? MOrala bi imeti 15, ali ne?

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2009 20:54:52   
poli*
Tut moja znanka je imela 28 e, pa ima vklopljen džabest... in niti slučajno ni klicala več kot 1000 minut... mogoče so zraven računani še pogovori v drugo omrežje?? Na računu je pisalo še neka izravnava naročnine (5e).. bwo 

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2009 22:48:17   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Tut moja znanka je imela 28 e, pa ima vklopljen džabest... in niti slučajno ni klicala več kot 1000 minut... mogoče so zraven računani še pogovori v drugo omrežje?? Na računu je pisalo še neka izravnava naročnine (5e).. bwo 

Samo vseeno 15 + 5 ni 28 eurov, ne? user posted image
Ja, izravnava naročnine je pa bla za tisti mesec, ki ni bil cel oz. od sredine meseca recima, ko so te priklopli pa do konca.

Drugače pa je ta paket res đabest user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2009 18:46:48   
poli*
ha ha ha user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2009 23:37:42   
*lenc@*
jaz ne vem kako bi lahko cenejš skoz prišel kot za 15€ pa ne govorim velik..

ja, džabest je res the best!user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2009 15:40:22   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

A so ti še kaj poračunali? MOrala bi imeti 15, ali ne?

ne ne, do določenega števila minut, smsov in prenosa podatkov plačaš 15e, kar je nad tem pa plačaš po normalni tarifi. No itak ni logike da če bi mela prej za 50e računa ga maš pol za isto rabo sam 15.
džabest je džabestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.