|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje goste hrane
14.1.2009 16:08:16   
fujdo
zivijo imam 5 m staro user posted image .in p nam je rekla da zdaj lahko zacnemo z kasicami in z gosto hrano.kaj mi lahko kdo razlozi kako naj pocasi zacnem?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.1.2009 18:53:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje goste grahe
14.1.2009 16:18:31   
analucija
lahko začneš z sadjem. z jabolko s surovo naribano ali jo prekuhaš, banano...
lahko z zelenjavo krompir, korenček , bučke, koleraba. prvo skuaj posebaj. čeprav jaz nisem sem dala kar po dve zelenjavi kuhat pa ni bilo nič.
pri nas je pol meseca trajalo da se je navadil, zdaj poje več kot moj prvi sin.

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 16:31:00   
Hans
Uvajaj postopoma, nekaj dni eno živilo, npr.banano, nato čez nekaj dni drugo.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 18:07:43   
fujdo
ja ok ampak kdaj naj ji dam?prvo ad mleko in pol to?hranim jo vsake 3,5 ure.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 19:17:04   
AnciM
Midva jeva GH enkrat na dan. Ponavadi je to njegov drugi obrok ob 11h. Tako imava dovolj časa, da urediva morebitne probleme do večera. Mu pa ponavadi najprej ponudim GH, kolikor je želi, in nato še mleko kolikor ga želi. Če pa se zgodi, da je lakota prevelika in je tako lačen, da GH sploh noče poskusit, mu najprej dam polovico mleka, da potešiva prvo lakoto, in nato še enkrat poiskusim z GH. Če gre super, sicer dobi preostalo mleko.

Sva pa začela s kuhanim jabolkom, nadaljevala s svežim korenčkovim sokom, banano, rižolino (korenčkov sok je bil preveč tekoč, po flaši ga pa ni hotel pit).

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 19:58:54   
Jelcy
Caki malo...9.1. je imela 3 mesece...danes 14.1. pa jih ima ze 5?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2009 20:28:37   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Caki malo...9.1. je imela 3 mesece...danes 14.1. pa jih ima ze 5?

user posted image Sem vidla.
Ja ta je pa dobra. Čez pet dni se ji bo pa že porodniška iztekla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2009 22:56:19   
fujdo
pisem pod tujim nikom kr svojega se nimam

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2009 10:34:37   
saskia
Živijo.Pri nas imamo 4 mesečnegauser posted image  in smo začeli z uvajanjem GH. Pa me zanima,ker je to moj prvi otrok,ali je potrebno doma stisnjene sokove razredčit z vodo?user posted image  

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 14:49:18   
sanelaa
No, jaz imam šele 2,5 meseca starega sinka. Ampak ko jaz jem, me včasih že tako gleda in vriska zraven, da dobim občutek kot da bi želel poskusit.user posted image

Mi je pa drugače tale tema všeč, verjetno bomo tudi mi začeli z GH nekje med 4.im in 5.im mesecem. Tudi sama že zdaj razmišljam kako bo to potekalo. Ok, kaj mu bom dala za jest vem, ampak ne vem kdaj. Naš mali trenutno je nekje na 3,5 do 4 ure. Ima smešno rutino, npr. če je ob petih zjutraj, je potem njegov naslednji obrok nekje med deveto in deseto uro. NO, malo težim......user posted image do uvajanja GH se bo verjetno še veliko spremenilo.

(odgovor članu saskia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2009 17:40:31   
AnciM
Odvisno katere sokove misliš saskia. Moj je do sedaj dobil le korenčkovega in ga nisem nič rečila. Le zgostila z rižolinotom, da sva laže jedla.

Sanella do lepšega ritma imata pa še čas. Moj je do 3 mecesev imel vsak dan drugačen ritem le jedel je vsake 3 ure. Če se je zbudil ob 6 smo jedli nato ob 9, 12, 15 in tako naprej do večera, če pa se je zbudil ob 8h pa ob 11, 14 in tako naprej. Za uvajanje GH so mi svetovali drugi obrok v dnevu oz. dopoldanski obrok.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2009 21:02:26   
srki
Jaz mu ponavadi dam gosto hrano, približno na tri ure se hrani, nato malo čaja, čez kakšno uro in pol do dve uri pa še mleko. Sem pa tudi sama nekaj dni dajala zelenjavo, nato sadje, sedaj mešano. Drugače pa vso zelenjavo skupaj kuham.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2009 7:41:56   
žanam
Pozdravljene!
Tudi jaz sem začela za uvajanjem GH. Dobil je že korenček, in bilo je vse ok. user posted image Včeraj sem pa mu dala žličko, dve prekuhane jabolke, pa je dobil po trebuhu in hrbtu rdeče fleke, izgleda kot kakšen posip, user posted image ki se konča pri plenički. Ali je to reakcija na jabolko? user posted image Ima katera izkušnje z tem?
LP!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za puncko
tatly

katero ime vam je lepse

Anella (66%)

Noella (34%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!