|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   m mi zamuja, test negativen
14.1.2009 13:28:50   
Anonimen
Zivijo punce, rada bi prosila za vaso pomoc, ce je imela katera tako izkusnjo. Menstruacijo bi morala dobiti cca 5dni nazaj, od takrat me ful ful bolijo prsa,v  jajcnikih me spika, zvecer mi dela tdi slabo...test je negativen. A je mogoce, da je to komaj ovulacija?Ker nikoli me ne boli tako dolgo, ponavadi 2dni pred user posted image , pol se pa vlije. In ponavadi imam rjavo rozast izcedek, sedaj pa nic, samo malo sluzastega brezbarvnega izcedka. Cudno mi je tudi za ovulacijo, saj je nikoli ne cutim, nikoli me nic ne spika....a test zazna izvenmaternicno nosecnost (ker nekje sem zaznala da CB je vcasih ne zazna, ma nism sigurna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: m mi zamuja, test negativen
14.1.2009 13:54:42   
galea
Če mene vprašaš je to tvoja psiha. tudi meni je menstruacija prejšnji mesec zamujala 5 dni, ful se mi je vrtelo, bilo mi je slabo bolela so me prsa, test je bil negativen in čez 5 dni se je vlilo. Sedaj v tem mesecu, pa sem skušala čimbolj pozabiti na to, da bi bila lahko noseča, nisem štela dnevov kdaj bi moralauser posted image  in na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo sem naredila test, ki je bil pozitiven. V tem mesecu mi ni bilo slabo, nisem imela vrtoglavic, samo malo me je špikalo po jajčnikih in to je bilo to na koncu.
po mojem, boš menstruacijo dobila v kratkem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 13:56:08   
Anonimen
test zazna tudi izvenmaternično user posted image , tako da če bi imela to, bi bil test pozitiven.

poleg tega bi tako nosečnost spremljale tudi krvavitve in krči ...

lahko je tudi, da si prehitro delala test. a imaš drugače redno user posted image ?

lahko tudi greš na krvni test, ki ti bo 100 % potrdil ali ovrgel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 14:05:24   
Anonimen
Nimam redne m, zato sem tudi pomislila, da sem ga mogoce prezgodaj delala. Bomo videli, ce se mi ne pojavi do drugega tedna, grem k ginekologinji. Čestitke pa tebi Galea, za pozitiven test user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 14:37:47   
pikica36
ponavljaj teste vsake par dni . če ti kaže negativno, lahko počakaš do 3 m.preden dobišuser posted image , vsaj tako pravi Pušenjak

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 15:40:45   
druga
IZVIRNO SPOROČILO: galea

Če mene vprašaš je to tvoja psiha. tudi meni je menstruacija prejšnji mesec zamujala 5 dni, ful se mi je vrtelo, bilo mi je slabo bolela so me prsa, test je bil negativen in čez 5 dni se je vlilo. Sedaj v tem mesecu, pa sem skušala čimbolj pozabiti na to, da bi bila lahko noseča, nisem štela dnevov kdaj bi moralauser posted image  in na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo sem naredila test, ki je bil pozitiven. V tem mesecu mi ni bilo slabo, nisem imela vrtoglavic, samo malo me je špikalo po jajčnikih in to je bilo to na koncu.
po mojem, boš menstruacijo dobila v kratkem.

najprej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zanima me, kako pogosto sta user posted image . vseeno vsak drugi dan?

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2009 18:09:52   
donna22
meni je M tudi zamujala, sem naredla test - babycheck - in je bil negativen. ker M ni in ni blo, sem ponovla ampak šele čez 3 tedne, ko sem bila že skoraj 6 tednov user posted image , se pravi, da mi je 1. test pač narobe pokazal. sicer pa nisem imela nobenih znakov, razen da so me prsi bolele, 2 dni pred user posted image  user posted image pa sem mislila, da bom dobla M, ker so bili znaki bolj temu podobni kot pa nosečnosti. v bistvu, če bi čakala znake, še zdaj ne bi vedla, da sem user posted image , tako pa zdaj s fantom pričakujema prvega otročka 8. julija user posted image

tako da je možno, da je test narobe pokazal, mogoče pa tokrat ni uspelo - kot ti svetujejo drugi, res se ne obremenjuj s tem, ali bo uspelo ali ne ... mogoče boš še prehitro vidla user posted image user posted image ..., hehe

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2009 19:47:19   
Anonimen
Hvala Donna22, sej mogoce sem ga prezgodaj delala, vendar bo verjetno kar tecka prisla, se zmeraj me bolijo prsa, tudi v jajcnikih me se poscipa user posted image  .... sicer pa delava na dojencku ze vec kot leto dni
Pa cestitke za nosecnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2009 20:11:12   
U*
Punce sej smo se že večkrat razpisale o tem da so znaki za tečko user posted image  in user posted image user posted image  skoraj enaki počakaj še par dni in ponovno naredi test.
pa veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2009 20:20:40   
TejkaPK
Meni je enkrat M zamujala 2 mes. Sem bila že skoraj prepričana da sem nosečka, kljub negativnim testom.Pol mi je pa dal tablete za sprožitev M, ker ni bilo nič.

Zdaj pa mi tudi ful zamuja in sem jo šele danes dobila namesto nekje pred novim letom. Lahko je psiha ali pa ne... kdo bi vedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2009 20:05:06   
donna22
hvala, anonimna user posted image sporoči, če je uspelo ali ne ...

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2009 11:58:32   
bincab
Čaw, punce!

Tudi meni zamuja user posted image , in sicer 5 dni. Drugi dan zaostanka sem delala test BC, pokazal je negativno. Špika me po jajčnikih, imam rahlo rjavkasto obarvan izcedek ampak ne ves čas. Samo malo, tolk da je. Prsi me bolijo po zunanji strani, ponavadi me pred user posted image zelo bolijo bradavičke. Jaz še kar upam na user posted image . Kaj ve mislite? Psiha ne bi rekla da je, ker ta mesec res nisem nič pričakovala, se nisem obremenjevala...delava pa na user posted image pol leta.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2009 18:11:10   
donna22
Počakaj še kaki dan, potem pa naredi test še enkrat. Možno je vse ...

(odgovor članu bincab)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2009 10:48:21   
zarja1
včasih ko user posted image  fajn zamuja je možnost, da do ovolacije sploh ni prišlo in sluznica rabi dalj časa, da se prične luščiti in da nastopi user posted image . V takih primerih G predpiše Dabroston. Če ti zamuja več kot 10 dni obišči svojga G.

Drugače pa ja, vsak test zazna tud izvenmaternično nosečnost, saj beta hcg raste in se pokaže v urinu in krvi...

Horny Teddy

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2009 12:26:05   
doloress
Pozdravljene vse skupaj,

imam eno vprasanje in sicer, ce lahko G z ultrazvokom zagotovo ugotovi nosecnost? Ali more biti obvezno krvni test?

M mi zamuja ze 18 dni, testi so bili negativni in danes sem sla h G in mi je naredil ultrazvok in rekel da nisem noseca. Skrbi me predvsem izvenmaternicna nosecnost, saj imam skozi velike bolecine v desnem jajcniku. Problem je bil tudi v temu, ker je moja G na porodniski in je bil en, k me skoraj ni dobro pogledal. Mi je deloval bolj tako, samo da se me resi. Sicer mi je predpisal hormone, ampak jaz se se vedno bojim, da je kaj narobe... Ima katerea kaksne izkusnje?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2009 10:44:51   
jonči
meni je pri izvenmaternični test ravno tako pokazal + pa tudi do krvavitev je prišlo par dni po predvidenem datumom za M tako da....

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?