|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je komu to še všeč?
14.1.2009 13:42:30   
Mišni
Tu so sandali z idrijsko čipko:

user posted image

< Sporočilo je popravil Mišni -- 14.1.2009 13:43:23 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2009 13:43:21   
baguSka
sej ne zgledajo slabo... ampak v mojem stanovanju bi se znašli prav tako nekje v skritem kotu omare... na nogah pa sploh ne!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2009 13:44:05   
tanikaa
Se strinjam z bagusko. Jaz cenim take stvari, jih pa ne morem meti na razstavi v bajti. Mi pač ni. Mi pa grejo na živce osebe, ki kljub temu, da vejo, da tega ne marava, prinašajo te stvari v najino bajto. No, ta oseba je samo ena. Gobelinov ne morem videt, doma pa jih mam ene pet. In kaj čem z njimi??? Na steno ne bodo šli pa amen. Ampak samo čakam, kdaj bova v dar dobila šestega.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2009 13:45:12   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

se da skombinirati, da tebe ne bo motil

Predlogi? Drugače pa menim če bi ga moj user posted image  kvačkal par mesecev bi mogoče, ampak samo mogoče premislila. Ma ne , v bistvu ni šans.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2009 13:53:06   
Čupka
Jaz tudi nimam odnosa do teh izdelkov. Sploh ne maram nikakršnih prtičkov. Pa jih vseeno nekaj imamo, ker jih je pridno kvačkala od mojega ljubega babica. Torej se mi zdi logično, da bomo pač teh nekaj prtičkov imeli. Konec. Če on prenaša vso mojo šaro, navlako, kramo, na katero sem čustveno ali kako drugače navezana, bom pa še jaz tistih nekaj z ljubeznijo izdelanih prtičkov.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2009 13:55:17   
Kontrakarambolšrauf
Cenim trud, ki ga je nekdo v to delo vložil, torej to pomeni da mi lahko pokaže kaj je naredil-a pri njej doma in jaz to pohvalim in rečem kako je pridna, ne pomeni pa to da želim to imeti pri sebi doma.

Sem pa že videla fantastične okraske na novoletnih jelkah ki so bile pletene iz čipke in pri eni osebi doma kvačkane zavese (pa ne takšne od stropa do tal) in so bile fantastične.

Drugače pa ne maram praholovilcev, torej niti ne potrebujem prtičkov da jih podstavim.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2009 15:02:07   
bskrle
Poznam cel kup žensk, ki se  s tem celo ukvarjajo, pa so nekatere zelo seznanjene z modo. Ja ob božiču in veliki noči to preprosto paše zraven

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.1.2009 15:05:23   
Ancy
mene pa ne motijo, ne da so mi ful všeč, ampak ful cenim to delo, ker vem da je težko to narest oz. da bi rabla jaz kar nekaj časa da bi se to naučila, tko da če bi ga dobila bi ga z veseljem uporabljala, nekje bi že pasal.... 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.1.2009 15:06:42   
Anonimen
So mi všeč ampak sodoben dizajn, ne iz časov naših babic.

Moja mami je naklekljala cel kup okraskov za novoletno jelko, vse skupaj je izpadlo zelo elegantno. Je pa tudi kar nekaj oblikovalcev, mladih, ki se trudijo tej stari obrti vdihniti novo življenje. Samo pri nas to ni cenjeno.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.1.2009 15:23:12   
lelaval
Če mu je všeč, naj ima vsaj 1 v stanovanju.
Jaz jih nimam - je pa bilo to moji mami všeč. Imam enega malo večjega, na katerega vedno dam adventni venček - tisti mi je pa lepi - ga je moja sestra skvačkala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2009 15:25:36   
Ribica **
Klekljanje ni isto kot kvackanje!

Idrijska cipka pa zal ni kvackana, ampak je klekljana. In zame imajo te stvari dosti vecjo vrednost, ker vem, koliko dela in potrpljenja moras v to vlozit (no, pa ker kvackat pac ne znam, klekljat pa).

Tako da delanje norca iz tega, da bi mogla biti idrijska cipka v skoljki, je malo mimo.

Aja, klekljanih prtickov pa ne dajemo na mizo, svoje imam v okvirju oz. pospravljene v mapi. Kvackane, ce sploh kaj imamo, imamo pa v predalu.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 14.1.2009 15:29:11 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2009 15:38:01   
Ancy
No jz govorim o kvačkanju, sej mislm, da vsi vemo razliko med tem sam je oboje ročno delo in produkt dokaj podobna stvar......

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2009 17:05:08   
Jelcy
To pa mi je nekaj najgrsega kar lahko das v stanovanje....ce imajo to kaksne babice oz starejse gospe,se razumem...ampak ko imajo mlade punce, kot naprimer ena moja prijateljica, ki jih ima vsepovsod....najhuje pa je en na TV, en pa pod TV...ampak tako da visi cez ekran user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2009 17:08:26   
mojcaziga
Ne, mi nikoli ni bilo in dvomim, da mi kdaj bo. K sreči si z mojim deliva mnenje. Všeč pa so moji mami in jih od nje kar nekaj dobim, ki kasneje romajo v omero, saj ji nimam srca skritizirati nekaj, kar je njej pri srcu. Na lep način pa sem ji že parkrat namignila, pa ni delovalo user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2009 18:36:21   
Lunca1
Meni tudi niso všeč.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2009 18:42:49   
Anonimen
Meni so pa full vsec kvackani prti, ne prticki, taki, ki pridejo cez celo mizo. Ali pa kvackana pregrinjala za posteljo na kaksni starinski postelji. Samo to bo pocakalo do penzije.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
15.1.2009 9:01:46   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Idrijska cipka pa zal ni kvackana, ampak je klekljana. In zame imajo te stvari dosti vecjo vrednost, ker vem, koliko dela in potrpljenja moras v to vlozit (no, pa ker kvackat pac ne znam, klekljat pa).

Tako da delanje norca iz tega, da bi mogla biti idrijska cipka v skoljki, je malo mimo.

Aja, klekljanih prtickov pa ne dajemo na mizo, svoje imam v okvirju oz. pospravljene v mapi. Kvackane, ce sploh kaj imamo, imamo pa v predalu.

Joj, ribica, ti se pa čisto čustveno navezala na kleklje.

Velika rit je velika stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 42
15.1.2009 9:04:04   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Joj, ribica, ti se pa čisto čustveno navezala na kleklje.

user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.1.2009 10:18:27   
oka
Moja stara mama je mojstrica v kvačkanju. Skvačkala mi je celo zavese. Sicer sama nisem ravno goreča ljubiteljica kvačkanih izdelkov ampak cenim njen trud in tisto kar naredi tudi uporabim.  Po pravici povedano si ne bi upala drugače, ker ko pride na obisk in če vidi ni kaj uporabljeno...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 44
15.1.2009 10:32:04   
mala maja
edina kvačkana stvar , ki naj bi služila za okras so angelčki, ki jih je tašča prejela letos za darilouser posted image user posted image  in so narejeni kot obeski za smrekico. So pa res dobri in svaka čast gospe ki jih je naredila, ker je  na pol slepauser posted image  

Prtičke-tiste tri k smo jih imel sem se znebila tako da sem jih kao čisto slučajno dala vmes med belo perilo prat na 90° in so šli pa-pauser posted image user posted image user posted image  Uff so mi šli na žice.user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.1.2009 10:37:09   
smigli

Ah dej no, pa ne tega tako resno jemat.

Poznam razliko med enim in drugim, oboje sem v rosni mladosti že delala, ampak mi ni všeč, no idrijska čipka morda malo, v pravem kontekstu. Spoštujem ročna dela, sam to še ne pomeni, da jih dajem na rastavo po svojem domu. Meni je znak nespoštovanja bolj dejstvo, da nekomu jasno poveš, da ti to ni všeč in ta ista oseba to na veliko podarja in za vsako ceno vsiljuje ( to se je meni dogajalo do nedavnega). Na začetku sem ji vljudno povedala, pri tazadnjem prtičku pa že mal bolj jezno.

Glede WCja pa se opravičujem če sem koga užalila, je bil pač hec.

Neposredna povezava do sporočila: 46
15.1.2009 10:53:43   
liliana
Meni so pa všeč.....seveda pa je odvisno od opreme stanovanja.....na kako staro mizo, omaro zelo pašejo.......tudi kratke kvačkane zavese so lahko zelo lepe......ne sme pa biti dosti tega, ker potem je lahko že kičasto......

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.1.2009 11:01:58   
Maxica
Spoštujem vse, ki vložijo svoj trud in čas v izdelavo vseh teh ročnih izdelkov, vendar sama takih stvari nimam v stanovanju, ker mi nekak ne potegne. Se mi zdijo na podoben način, kot tisti praholovci, nebodigatreba.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.1.2009 11:21:04   
Rožica I
Meni so všeč.............ampak v predalu, čisto na dnu user posted image !
Mi jih en del žlahte skoz, za vsak k..... praznik user posted image , poklanja- pa jih vzamem, se zahvalim in dam na dno predala.

Sem že parkrat povedala, da prtov, prtičkov, zaves...pri meni ni in ne bo, pa me ne šmirglajo. Jaz pa njih ne.
In smo vsi srečni user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?