|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rupurut
14.1.2009 10:29:53   
Akil
Včeraj zvečer sem se pregrešila in spila skodelico vroče čokolade, ki jo obožujem. Sicer se  sedaj izogibam vsem večernim "razvadam", ker me kislina nenormalno matra!  Torej po šesti uri zvečer nič več ne jem in ne pijem nič drugega kot vodo.  No in kot sem že prej omenila, sem včeraj popila skodelico vroče čokolade, katero sem potem drago plačalauser posted image user posted image user posted image
Po celem litru popitega Donata, ko sem že po tekočem traku hodila na WC, sem vzela en Rupurut, da sem lahko zaspala.user posted image
Pa me zanima: Se tudi ve kdaj pregrešite z nečim kar imate zelo rade, čeprav veste da "vas bo drago stalo"????user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rupurut
14.1.2009 10:41:12   
simonakr
Ja zdej ne vem s čim si se pregrešila z čokolado - ki jo brez obžalovanja lahko še kdaj - ali z rupurutom - ki ga občasno tudi lahko brez problema poližeš in ne bo nobenih posledic?

Ne se sekirat!!!!!! Res ne!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 10:44:57   
Akil
Ah, saj sekiram se ne. Ne zaradi čokolade in ne zaradi rupuruta. Mi je pa žal neprespane noči.
Me zanima, če se kdaj pregrešite. Če kdaj pojeste kaj takega, kar veste da ne bi smeleuser posted image ?

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 10:51:15   
simonakr
Ja jaz osebno se, pa predvidevam da nisem edina. Sej a veš če ti nekej zapaše, se pač malo pregrešiš ampak se ti tolk bolš potem počutiš. user posted image user posted image
Drugač je pa največkrat na programu čokolada v taki in drugačni obliki al pa kaj drugega sladkega.
Kaj bi brez skušnjav ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 10:58:38   
EvCh
Ojej, ta zgagauser posted image user posted image !! Čokolade oz. sladkarij si sploh ne upam niti pogledat, se mi zazdi, da me takoj začne bolet. Ampak te bolečino so pa res grozne, meni se dogaja, kot da bi neko pijačo prehitro spila in se ti potem obrača v požiralniku...no meni so to dogaja v nasprotni smeri in me hkrati boli in peče... Hudo je pa, ker se ne dogaja to samo če jem sladko ampak karkoli pojem... že ne vem več, česa naj se izogibam, ker vedno boli. Po vsaki jedi spijem dva deci donata in je včasih boljše, tu in tam pa še vedno rupurut jem, ampak se mi zdi, da donat bolj pomaga.
Spanje ponoči je včasih pravi izziv...sem pa v 36. tednu nosečnosti in se tolažim, da bo kmalu tega konec - upam user posted image .

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 14:36:06   
melanija
Še dobro se imate da vam škodijo samo nekatere stvari, jaz zadnje čase karkoli pojem imam zgago tako da je rupurut na dnevnem redu, če se da ga vzamem samo zvečr ko grem spat, drugače pa tudi čez dan če ne zdržim. Sem pa sedaj v 21 t, ne vem kaj bo do konca. Hvala bogu da so izumili rupurut, ker meni nobena druga stvar ne pomaga.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 9:30:56   
bjondi
...kisline sem imela  za izvoz pred nosečnostjo in jo blažila že s tem ,da sem sladkor enostavno črtala iz seznama...
Za preventivo pa pojem kar veliko mandeljnov-mercatorjevih in pa pijem molkosan-tidve stvari razkislujeta telo...in morm rečt da je ta rešitev superca v boju proti kislini...ja pregrehe se pa plačuje,tko da jz jih raj ne ,ker sem pol čist gnila...

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2009 14:25:50   
ajam27
Mene peče zgaga po vsakem obroku in po vsej hrani. Ni izjeme. Še vode očitno ne prenesem več. Vsak dan vzamem najmanj 2 Rupuruta ker drugače ne zdržim. Zaradi povečane želodčne kisline in posledično refluksa imam grlo tako vneto, kot da bi imela zelo močno angino. Le še kakšne juhe in pasirano hrano še spravim po grlu. Pa se trudim in bom zdržala! Zaradi težav so me hoteli že hospitalizirati. Le tako bi mi z infuzijo (brez trde hrane) lahko vzdrževali  kislino na minimumu.
In tako prebijem dneve. S tolažbo, da bo čez dobra dva meseca tudi tega konec in da bom dobila za nagrado najlepše darilo na svetu. user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?