|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim očistiti pečico
13.1.2009 22:54:55   
miškolinka 82
Podedovala sem pečico, ki pa je noter katastrofalno umazana. Verjetno ni bila še nikoli očiščena. Ima katera kakšen dober predlog?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim očistiti pečico
13.1.2009 22:59:09   
Mišni
Najboljše, da kupiš čistilo za pečice.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 7:48:21   
mlinar
Ki pa se dosti krat ne obnese tako kot bi se moralo

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 7:51:38   
Mišni
 A res? To je pa čudno. Meni se je še vedno.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 8:23:33   
Isabellabina
Hoj

Jaz sem probala že vse in se mi najbolj obnese od MR.Muscle(sej ne vem a sem prov napisala...sem šla gledat kako se napiše..pa vidim da ga tud jaz nimam več..ga moram spet nabavit)

Poskusi..jaz pečico malo segrejem in pošpricam z tem ,samo ima kar precej vonja.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 8:44:13   
ciciban
Tudi jaz pečico našpricam,potem pa prižgem na 50 stopinj za 15 minut,pa samo pobrisem. Mrežce najraje očistim poleti.Dam na časopisni papir,pošpricam in pustim na soncu 15 min-včasih je treba še malo z viledo podrgnit,ampak gre vse dol.Splaknem pa kar v banji.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2009 9:04:49   
veseli trebušček
Tudi jaz uporabljam ta sprej za čiščenje pečice-imaš različne od različnih proizvajalcev-in je super stvarca!!user posted image user posted image   Sam pošpricam,pečico segrejem na 50 stopinj za 15-20 minut in potem počakam da se ohladi in predvsem prezrači,ker res zelo smrdi,zato je fajn da vklopiš ventilator v pečici,da prej ta smrad ven potegne,potem pa samo s krpo obrišem in že je kot nova....user posted image

veseli trebušček

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2009 11:59:02   
zinkazi
krasno se očisti z gelom Oven Cleaner. gel se namaže, počaka pol ure. se pobriše. pa še nič ne smrdi.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu veseli trebušček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2009 12:02:56   
Lari
Zinkazi, kje pa kupiš tale gel?

LP.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2009 12:10:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: veseli trebušček

Tudi jaz uporabljam ta sprej za čiščenje pečice-imaš različne od različnih proizvajalcev-in je super stvarca!!user posted image user posted image   Sam pošpricam,pečico segrejem na 50 stopinj za 15-20 minut in potem počakam da se ohladi in predvsem prezrači,ker res zelo smrdi,zato je fajn da vklopiš ventilator v pečici,da prej ta smrad ven potegne,potem pa samo s krpo obrišem in že je kot nova....user posted image

se podpišem pod to, ker delam enako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu veseli trebušček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2009 12:30:22   
nabiralka
Ko je pečica mastna jo našpricam s Cilit Bangom - tisti, ki odstranjuje maščobo.
Sam potem moraš kar velikokrat obrisat in fajn dol sprat detergent. Vonj je
namreč kar agresiven. Pa veliko zabave ti želim - meni je to namreč eno najbolj
mučnih gospodinjskih opravil.

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2009 14:54:01   
miškolinka 82
Hvala punce, še piškote spečem do konca (sm mogla poskusit, če sploh dela user posted image  ), pol pa v akcijouser posted image ...

(odgovor članu nabiralka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2009 13:33:20   
Kapljicacs
Pozdravljeni,

način čiščenja pečice je napisan v rubriki čiščenje pekačev

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2009 13:03:18   
poloncaR
user posted image  pozdravljene vse skupaj, domnevam da ste skoraj vse mame, ter kljub našemu ljubem okolju, zraku, vodi... v pečice spuščate vse vrste čistil, kateri so zelo agresivni vplivajo na naše okolje, vplivajo na naša dihala in dihala naših malčkov in ljudi okoli nas. Se sploh zavedate, da ko poškropite v pečico naredite več škode kot koristi,
1. pošpricaš v pečico zraven vdihneš kemikalije, nitrate,..., v zraku ostanejo 17 ur predno se razgradijo po domače zluftajo.
2. vklopiš pečico jo segreješ, vsa ta doza poveča do 100%
3. odpreš pečico te zrak  pečice  dobesedno zabije da se kar dušiš...
4. ko brišeš z gobico, pomivalko, dratenimi gobicami..., to splakneš pod tekočo vodo, gre čistilo in vsa mast v odtok in s tem se ti ta mast naseli v odtoke, čistila pridejo do potalnic onesnažiš vodo....
5. PEČICE NIKOLI NE SPLAKNEŠ DOVOLJ, ker jo nemoreš dobesedno izštekati in splakniti, gor vstanejo še večja umazanija kot mast pečenke, ostanejo delčki nitratov, barvil, naredi se filemska oz. silikonska obloga ki jo z naslednjim pečenjem še bolj prisušiš in še lažje se primejo na podlago ker srkajo prah nase....
6. ko pa naslednjič pripravljaš jed v pečici ti pa hrana vso to nesnago med pečenjem dobesedno posrka vase, JE JED OKUSNA IN DIŠEČA!
user posted image
Mislim, da premalokrat preberemo navodila in drobni tisk na vsakem izdelku piše DRAŽILO, kaj ti pomaga vonj agrumov če ja vsa kemikalija zamaskirana z vonjem barvo in lepo embalažo. Vsa čestila so proizvedena na bazi nafte, se vprašate kakšne barve je v originalu nafta.

BOLJE PEČICA ZAŠPEHANA KOT DA JE V NJEJ POLNO KEMIKALIJ!

Toliko o čiščenju pečic tudi sama sem bila navdušena nad vsakim novim čestilom ki sem ga videla na prodajni polici, a nič več.

(odgovor članu Kapljicacs)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 13:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poloncaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2009 23:16:54   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: poloncaR

Mislim, da premalokrat preberemo navodila in drobni tisk na vsakem izdelku piše DRAŽILO, kaj ti pomaga vonj agrumov če ja vsa kemikalija zamaskirana z vonjem barvo in lepo embalažo. Vsa čestila so proizvedena na bazi nafte, se vprašate kakšne barve je v originalu nafta.

BOLJE PEČICA ZAŠPEHANA KOT DA JE V NJEJ POLNO KEMIKALIJ!

Toliko o čiščenju pečic tudi sama sem bila navdušena nad vsakim novim čestilom ki sem ga videla na prodajni polici, a nič več.

Tako je bilo tud pri meni.....pa nič več. Pri meni se je obrnilo ko so se moje štruce začele plazit in metat vse v usta,,,,,user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu poloncaR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2009 23:19:25   
sonček33
soda bikarbona in voda

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2009 21:18:11   
beyba
poloncaR ma pa BIrbo :-)

NAmreč mame malo se res zamislite nad tem kaj s čistili delate sebi, svojim otrokom, koliko kemikalij zaužijejo na tak način, kam gre vsa ta kemija ko gre v odtok-čistilna, podtalnica, reke morja....   :-(   v slo je registriranih 600 000 gospodinstev vsak na mesez zlije v odtok samo pol litra čistil je to samo na mesec 300 000 litrov-vse pride do morja in potem mamo čisto vodo?! bio hrana zraste na poljih.....obstajajo alternative ... če katero zanima kaj več mi lahko pošlje zs....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?