Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nemogoče obuvanje in hiperelastični sklepi 13.1.2009 14:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Ne vem če ta tema spada sem me pa vseeno zanima, če je imela katera od vas podoben problem. Hči je stara 12 mesecev in jo je zelo težko obuti v čeveljčke, velikokrat tudi neuspešno. Problem je v tem, da dobi palčka na obeh nogicah pod stopalce. Prstkov ne more vzravnati, da bi ji lahko nogica lepo zdrsnila v čeveljček. V razvojni so nam svetovali, da ji naj obujemo, ker ima zelo elastične sklepe in zaradi tega nepravilno hojo- nogice obrača navzven in navznoter, zraven tega je večji del na prstkih. Ob opori hodi od 9-ega meseca. Napoteni smo tudi k ortopedu, upam, da nam bodo znali kaj bolj konkretnega svetovat. Me pa zraven vsega zanima, kje bi se dobili kakšni čeveljčki, ki se razprejo skoraj do konca, da bi ji lahko nogici samo položili noter in zaprli čeveljče. V superfitove in cicibanove ne gre. Hvala za odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.