|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj si mislim
13.1.2009 12:51:41   
TiaSara
Živjo!

Tudi mi se mučimo z alergijami. Moja deklica bo stara 4 mesece, od 2 meseca naprej je imela drisko, potem sem šla jaz na dieto brez KM in jajc, je bilo izboljšanje za 2 dni, pa spet slabše, pojavili so se tudi fleki po obrazu in nogah. Sedaj sem na dieti še brez pšenice in krompirja in seveda ostalih hudih alergenov. Testi si bili vsi negativni, tamala pa je kljub dieti še vedno bolj in manj flekasta. Tudi kakanje ni O.K., sicer je rumene barve, vendar kaka do 5krat na dan in precej redko, še vedno se občasno pojavijo krvave nitke. Sama nikako ne uspem ugotoviti, kaj jo še moti, včasih imam občutek, da sploh ni povezano s hrano.

Včeraj sva obe zbolele za neko trebušno virozo in mala je imela povsem čisto kožico (no razen starih ran seveda) danes pa je spet vsa rdeča in srbeča, pa nisem jedla nič drugega kot včeraj.  Ima še katera tako izkušnjo? Kaj bi še lahko bilo. Prašek smo preventivno že zamenjali, uporabljam Frosh in dvojno izpiram. Imamo pa muco doma, jaz pa alergijo na mačjo dlako. Ampak muca je bila tud včeraj doma user posted image .

Sem že kar malo obupana. Dieta mi je grozna, moj imunski sitem je že čist na psu, vsi okoli mi govorijo, naj grem na flašo (še sploh, ker mala pije moje mleko tudi po flaši) in naj se ne obremenjujem. Mene pa je strah, da če ne gre za hrano, da bi bilo potem še slabše.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj si mislim
13.1.2009 13:53:07   
cmrucek
Kako pa ob tem napredujete? Če kljub temu v redu napreduje, potem nikar ne poslušaj laikov glede prenehanja dojenja... Dojenje je zelo dragoceno za otroka... kaj pa veš, lahko bo potem pa še slabše, poti nazaj pa ni več. Tako da jaz mislim, da bi probala vztrajat dokler le gre oz.  bi lahko zdržala ali dokler mi tako ne bi svetovali zdravniki. Pred tem bi morda preizkusila, če res ni slučajno kriv prašek, poskusi z indijskimi pralnimi oreščki, ki so zelo učinkovit nadomestek zanj in jih je zelo lahko dobiti. In seveda brez mehčalca. Pa muco morda za kak teden ali 2 daj kam na počitnice, pa boš videla...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2009 19:36:31   
Ursi2
Živjo!
Tudi mi smo bili na dieti, sicer samo brez mleka, jajc in pšenice. Pa so mi tudi nekateri rekli, da naj neham dojit, pa je bil naš takrat že 8 mesecev star in so mi hotli v bolnici napisat recept za Allernovo. Pa sem rekla, da ne, da ga ne rabim, da bom odjila tako odlgo kot bo žele in bom seveda tudi jaz na dieti. Sedaj sicer nismo več, vendar če bii bilo potrebni, bi še vedno bila, ker se mi zdi, da je za otroka bolje, če se doji. Meni pač grejo na živce, tisti, ki pametujejo, da je to pretežko. Sej vem, da je iin vsa čast ti, da zdržiš! aMPak jz bi ti svetovala, da si še naprej na dieti, da pa mogoče zamenjate  še s katerim drugim pralnim praškom, da sploh ne uporavbljate mehčalca, mogoče tudi muco za kakih 14 dni-1 mesec kam na počitnice date, pa da fajn sesate in brišete prah, če so mogoče krive pršice!!!!
Ti a želim veliko volje in moči, da bi zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se končno ugotovilo, kaj je krivo in da bi alergija izvenela!!!!!!

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2009 20:34:38   
TiaSara
Punce, hvala vama za podporouser posted image . Bi si želela več takih še v svoji okolici. 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?