Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 8:13:05
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianatian jaz sem vzela denar, ampak koliko vem se več denar baje ne daje. Ni res.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 8:50:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska IZVIRNO SPOROČILO: tianatian jaz sem vzela denar, ampak koliko vem se več denar baje ne daje. Ni res. daje se daje
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 8:52:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lotoska IZVIRNO SPOROČILO: tianatian jaz sem vzela denar, ampak koliko vem se več denar baje ne daje. Ni res. daje se daje denar se še vedno daje..saj pa tudi na listih izpolniš kaj bi rad imela al zavitek A,B ali ezavitek ali enkratno pomoč.. Kje pa piše da moram jaz vzet zavitek pa če imam že vse kar je v zavitku??
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 9:33:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Iz prve roke, ker jutri odhajam na porodniško in sem v petek urejala vse potrebne stvari, denar se še daje, vendar pa traja preden ga dobiš. Mi je na CSD-ju rekla, da osem dni po podpisu odločbe, ki ti jo prinese poštar domov. No ja verjetno, če bi prej urejala porodniško, bi verjetno prej dobila.
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 10:07:17
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - res je bilo govora, da se ne bo več dajal, vendar se še vedno. Pa tudi prav je, da se - sploh ko imaš recimo drugega otroka in že imaš vse večje/dražje stvari, ali pa tudi za prvega, če od koga že dobiš lupinico, voziček, previjalno itd. - kaj pa češ potem sploh s paketom.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 10:17:29
|
|
|
|
annya
|
Za otročiča že imamo vse, tako da bova vzela denar.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 10:29:24
|
|
|
|
mayflower
|
Tri leta nazaj sva vzela paket s stolčkom Triptrap (originalen-ki pa mislim, da ni več v novih paketih). Z vsem sem bla zelo zadovoljna. Sedaj v drugo, sem mislila vzet še en stolček, pa ni več ta, zato bom verjetno vzela kar šolde.
< Sporočilo je popravil mayflower -- 13.1.2009 10:37:58 >
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 13:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokec3609 Kajjjjjj?????? A da se denar ne daje več???????????????Kje si to slišala?? Je še katera to slišala????? .......To pa ni pravično......sicer sama nimam nobene stvari več, ker smo po drugi bebico vse raztalali, ker sem jst rekla nikoli več......tak da bom itak mogla vse na novo kupit, ampak ne vem pa, zakaj bi mogla ravno pri tej firmi, ki so jo oni določili to kupit, če lahk kje drugje mogoče cenejše in lepše stvari kupim...... A je še katera slišala, da denarja ne dajo več???...Kakšna nova Pahorjeva odločitev??? jz sem sedaj v decembru oddala za denar pa sem ga danes dobla nakazanega tko da to ne drži da bi naj denar ne dobil več
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 17:49:18
|
|
|
|
ajam27
|
Denar.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 20:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer se oglašuje, da naj bi v paketu dobili več, kot če bi vzeli denar in te stvari sami kupili, pa bom navedla podatke samo za en izdelek iz paketov, in sicer blazinice za dojenje TO-TO od Tosame: V paketu so vredne: 4,47 € V Mercatorju stanejo 3,02 € V Tušu stanejo 3,01 € V Sparu stanejo 2,59 € Torej to ne drži popolnoma, vsaj pri določenih izdelkih ne. Gre pa za isti izdelek v vseh štirih primerih, ker je EAN koda identična.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 20:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tiste, ki ste vzele preko recinka imate kakšen naslov, telefon ali kaj podobnega zaradi konkta? Hvala
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 20:46:59
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tiste, ki ste vzele preko recinka imate kakšen naslov, telefon ali kaj podobnega zaradi konkta? Hvala www.recinko.si sem preko neta naročila previjalno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?