Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vtec in popoldanske aktivnosti 12.1.2009 13:56:01
|
|
|
|
frrrr
|
mislim, da imajo možnost vasrtva do 2 urci al nekaj takega. verjetno odvisno od vrtca do vrtca. so pa aktivno bolj dejavni dopoldne. povprašaj v bližnjem vrtcu. sicer pa predlagam kakšno telovadbo z malčki, mogoče plavanje... kasneje pridejo lutkovne predstave v poštev nekaj idej lahko dobiš tudi iz kakšne revije, neta... evo še nekaj mojih - kuhanje, umetniško ustvarjanje (plastelin, voščenke, prstne barve, barvice), petje in ples, sestavljanje kock,... naš mali tut zelo rad pomaga sesat stanovanje, al pa perilo obešat in zlagat (mi podaja kljukice ali oblačila)... kot manjši se je pa skljukicami igral
|
|
|
|
RE: vtec in popoldanske aktivnosti 12.1.2009 14:03:15
|
|
|
|
smejčica
|
Hvala frrrr. Saj ni problem zaposlit jo. Je pridna, rada pomaga, ....ni problem v tem, da bi mi manjkalo idej, iger z njo. Samo rada bi, da bi bila malo v družbi sovrtnikov. Drugače se imava fajn.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?