|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
11.4.2005 18:16:36   
urši*
hoj mamice , kako smo kaj, kako pa kaj vaši:duda:!
no enkrat za spremembo nas bom js mel bolj gor prestavla!:)

naš mali je postal tak živc! dans se je začel že čist sam posedat, če ga imam pri sebi v polsedečem oz. skoraj ležečem položaju, se čisto sam dvigne in sedi!! a mislite , da to že lahko???

drgač je pa danes šel spat že ob 18, ker je bil tolk zaspan, da je blo joj!!!ati ga je položil v posteljico in že je spal:love::bravo::love:
drgač je pa dans itak večinoma spal, ker je tako grdo vreme:((!

kaj pa ve kaj počnete???

a, ja, še to ! danes sem mu prvič dala sadno hippovo kašico in je kr dost pojedel, nisem mu pa dala preveč, za prvič.rižolino pa že prakticiramo kak teden in je tk navdušen, da sploh noče več mleka pit!!!

lepo se mejte, uživajte s svojimi :duda: in :love:
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
11.4.2005 18:36:01   
Alina
Hajlo!

Naš sonček je star 2,5 meseca in je pravi korenjak. Glavico tako dviguje in si svet okoli sebe ogleduje. Je zelo živahen fantek. Najlepše je takrat ko se semeji in čeblja. Ratalo muje že zavriskati, no seveda čisto po svoje. Ti deževni dnevi ga zelo uspavajo. Drugače je čez dan kar večinoma buden.

Komaj čakava, da bo malo sončka. Kaj pa ve? Midva zunaj prav uživama. Urban zelo rad spi zunaj v vozičku.

No pa da odgovorim na vprašanje?:zmeden:

Midva sva se ravno igrala z ropotuljicami, ker pa se je naveličal je v mojem naročju,mi pomaga pisati.;);)
Naš ati pa polaga gips plošče v našem bodočem stanovanju. Sedaj po službi kar cele dneve pridno ureja naš domek, saj vse naredi sam. No, da ga malo pohvaliva.

Lep večer vsem. Lepo pocartajte svoje male :duda:.

Alina in :duda: Urban

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
11.4.2005 18:53:32   
atinav
Ojla!
Evo da se še jaz na hitro pofočkam. Mi bomo čez 9 dni stari 2 meseca in je tudi že pravi korenjak, tudi zelo živahen fant, ki čez dan skoraj nič ne spi, edino če smo zunaj v vozičku malo zadrema in zelo uživa in sploh se ne smemo preveč ustavljat, ker je potem takoj :((, tako da moram biti skos v muvingu:kuza::kuza:.
Danes nismo šli nič kaj ven in je bil prava tečka...tele deževni dnevi so res težki...in našega Tiana sploh nič ne uspavajo je prava tečka.
Drugače je pa dobil tudi alergijo, tko da imam zdaj full dieto, ker pač dojim...moram zdaj ugotoviti kaj mu ne odgovarja...upam da nam bo ratalo ugotoviti:zmeden:.
Danes smo bili tudi na slikanju kolkov in je vse OK...tko da nam ni potrebno več široko povijati:bravo:.
Lep večer!
papa
:)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
11.4.2005 20:09:45   
valči
Anitav,
Nekaj me zanima.Česa ne smeš jesti zaradi mleka in kako vete,da ima mali alergijo?

Ker je Lari pediatrinja v petek ugotovila znake alergije-mozoljčki in krastice okoli obraza in ust:((.
Rekla je,da ni rečeno,da je to to,ampak sumi:(.
Ne smem pa jest:mlečnih izdelkov,čokolade,oreščkov,jajc-groza:((:((,
kaj naj jem,ko pa imam te stvari tako rada?

Drugače pa smo zelo pridni,pri dveh mesecih mi včasih prespi noč,včasih se enkrat zbudi,čez dan pa kakorgdaj.
Moram it,Lara kliče...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 9:35:55   
buči
Joj, jaz se pa že skoraj ne spomnim, kako je bilo, ko je bil naš star tam okrog 3. mesecev! Pa sem si obljubila, da tega nikoli ne bom pozabila!!!! :(( Kolegica ima pupo staro 4 mesece, pa se mi zdi, kot perešček in samo spi, pa leži ... :angel: Naš pa raztura cel svet okrog sebe! :hudicek: Že dve noči nič ne spimo. Ne vem, ali so zobje, ki res počasi (že 14 dni) rinejo ven, ali je pač kakšna faza v razvoju. Sem kot Tom, ki ima veke podprte z vžigalicami. :(( :(( :(( Je pa noro, kako hitro se razvija! Moja porodniška pa h koncu ...:(( :(( :((

Lepo se imejte in pazite na svoje :modri: :angel: in :roza: :angel:.

Pa pa :kuza:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 11:02:08   
Anonimen
se vam še jaz pridružim.

Naša bo čez 4 dni dopolnila 4 mesece. kakšen mesec mi spi od desetih zvečer pa do 8 zjutraj, ko se zbudi vsa lačna, poje flašo in zaspi nazaj do desetih. Glede tega nimam nobenih pripomb.

*urši:
mi smo pa samo dva dni narazen- naša je rojena 16.12.
tudi naša bi samo sedela npr. če je v stolčku in jo primeš za roki se dvigne, da sedi potem pa okrog gleda pa tako fino se ji zdi. Mislim da ni nič narobe, če ne pretiravaš s tem.
Tudi jaz sem že poskusila s sadno kašo in mi jo je vso pojedla. Kako pa mešaš rižolino- jaz ga še nisem poskusila dat.

lp

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 13:34:51   
nita
Evo še jaz, mam mal cajta, ker mala spi. Mi je kr dolg čas. Pa da ne bo misnla ktera, da nimam kaj za delat, dolg čas mi je po mali. Je pa tut res, da mi ni nikdar prav - če pa čuje (in če joče, drugač ne) bi pa rada vidla, da spi ;). Skratka, nikdar prav ;).

Komaj čakam četrtek, ker so za četrtek napovedali nekaj sonca :bravo:. Spet bomo lahko zunaj :bravo:.

Povejte mi punce, tiste ki ste imele v nosečnosti črto čez trebušček, a jo še imate? Jaz jo namreč še imam, pa ne vem, kdaj naj bi to zginlo. Upam da do poletja, ko bo treba v kopalke, drugač bomo mogli it v hribe :)-:)-:)-. Vsekakor bomo šli verjetno malo na morje in malo v hribe.

Valči, spremen si opis, nažalost tvoja Lara ne bo nikoli več stara en mesec ;). Škoda, ne?:((

Se mi tut pisat več ne da. Ve napište kaj, ker berem pa rada ;)8);).

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 15:54:33   
Špacka
Ku-ku jaz sem tud tuki, mala se v svoji posteljci trudi da bi zaspala, sam se je tako najedla, da vsake toliko časa mal ven pljune, potem pa ni dude in je :hudicek:
Drugač pa komaj gleda, ker že cel dan ni nič spala, pa nič zato, pospravljanje, likanje... itak počaka, otrok pa še prehitro zraste:love:

Nita rodila sem mesec dni za tabo, ja in še imam črto čez trebušček, pomoje pa do poletje bo že OK, se bolj sekiram zaradi kg, ki so mi ostali na trebuhu:(:(
stare hlače komaj, komaj zapnem, pol mi pa trebuh kar ven pade:)-:)-:)-
Upam da bo res sonček v četrtek, kar pogrešam rekreacijo:bravo::bravo::bravo:

Sem pa tko lena, da še vedno nisem naredila albumčka, pa skenerja tud nimam več, baje je bil že slab:zmeden:

Veliko cartanja, saj drugega nam itak ne preostane v tem vremenu:(

Lp Špacka&Lina

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 15:57:18   
valči
Nita,
hvala za opozorilo,nisem nič gledala:ups:.

Glede te črte,ki jo imaš,baje jo imamo bolj temnolase:zmeden: in zgine okrog šest mesecev po porodu,nekaj takega;vsaj prvič mi je;).
Mene sicer ne moti,ampak "vamp":((:((,ki ga pa prvič nisem imela in še deset kil viška:ups:.
Groza,res bo treba nekaj ukrepat:(:hudicek:.

Kaj pa ti,Nita in ostale,a ste šlankerce?;)

Drugače pa naša mala noče spat in jo guncam v vozičku
in težko diha,ma noska zamašenga že cel dan,
fiziološka pa ne pomaga:((.

Pa tavečji škrat ji je prej potisnil v usta žlico,fakin,jo kar nekaj jezi,tako,da ne smem sekunde
jih skup pustit,pa je že kaj narobe:(:((:hudicek:.

Pišite!!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 16:15:01   
atinav
Valči...Tiana sem peljala zdravniku ker je imel vse povsod drobne pikice in zdravnica mi je rekla da je pač alergija...jesti ne smem točno to kar si ti napisala da ne ješ.
Dobila sem spisek kaj lahko jem...in sicer:anans, jagnjetina, kava, koronje, pesa, riž, rž, rozine sladkor, izdelki iz soje.
Praktično skoraj nič...haha.

papa
:)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 16:51:04   
nita
Ja, ja Špacka, sej tut mene verjetno bolj moti šlaufek okol pasu kot pa črta.

Pred nosečnostjo sem imela 57 kg (169 cm), zdej jih imam pa 61 kg. Nisem na nobeni dieti, ampak je šlo 15 kg lepo samo od sebe dol v enem mesecu (ja, ko sem šla rodit, sem jih imela kr 76 kg :bravo: ), zdej pa ni šla v drugem mescu niti ena sama kila dol :ups:. Tko da se bo treba očitno oprijet shujševalne kure, čeprav sem rekla, da bom počakala, dokler še dojim. Res pa me bolj kot odvečni kg jezi ta preveč mehki trebušček. Tu pa kura verjetno ne bo ravno zadostovala, bo treba še kak trebušnjak naredit ;););).

Drugač mi je pa dragu včeraj kupil nove kavbojke, ker so mi edine, ki sem jih lahko oblekla, na riti počle :sloncek:. Upam, da mi bojo kmal prevelike ;).

Evo, zdej pa materinska dolžnost kliče.

P.S.: Valči, opis je še kr star ;)8);). Upam, da se bo Lara kmal pocajtala.

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 18:35:59   
eva1
Oj punce!
Jaz sem danes tko :( !
Smo imeli posvetovalnico, in je mali se prevec zlatenicen in se moramo it jutri v bolnico na pediatrijo pokazat-upam, da ne bova notr ostala!
Drugec se je pa v treh tednih zredu za 560g, in zrasel za kao 1 cm (sam mu sestra nc ni nogic stegnla, tako da ne vem, kako to merijo)! Sam jaz sem sigurna, da je vec zrasu, ker po cuncah vidm(mu je 56 ze cist tesna) ! NO pa sej ga bojo jutr se 1x premerl, pa bomo vidl!
No je pa moj soncek najprej sestro polulal, pol pa se zdravnico:)-:)-:)-

No a katera kaj ve, kako je Spacey-se nic ne javi:zmeden2:

No uglavnem, bom jutr napisala, kaj bomo na pediatriji zrihtali-upam pa da bo vse ok!!

Lp, Eva in Luka

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 18:43:54   
Mina1
Joj, ste pridne, ste veliko naklofale, jaz pa nimam časa.

Zdej ati ujčka piškotka, ker spet joka, ker ga tako zelo napenja, 3-letnik gleda DVD "Neverjetne" in je vsaj za minutko dve priden.

Moti me tole vreme, ker skoraj ne moreš ven, razen npr. v City park, pa še zelo mrzlo je spet. Ampak naj vsaj neha deževati, ker hočem že sonček:)...

Drugi teden moram s piškotkom samo tako mimo pediatrinje, da ga zvagamo, koliko smo bili pridni, me prav zanima. Se mi zdi, da so mu sedaj tile HM bodyi od 2-4 mesece že malo na knap..., čeprav še nismo stari 2 meseca.

Aja, pa tele rdeče pikice so izginile z obrazka in vratka;), glede temenc bom morala pa še 1x narediti tole z oljem na glavici. Prvič ni šlo vse dol.

Skratka, samo na hitro z moje strani;).

Kje pa je ribica, a se samo potepa, zdej ko je v9nebesa???

pa-pa Mina1

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 21:42:15   
Anonimen
Ojla!

Mina, :fis: ne bere več RR. Razen naših sončkov in srečanj ter O portalu. Pa albume še prečekiram. Ene 2-3krat na dan po 5 minutk sem tu gor in čist nič več. Ker se mi je zamerlo spet vse skupi in se mi zdi škoda časa in živcev za branje brezveznih debat.

Tut meni gre vreme prav na živce, ker je mrzlo in mokro in ne morem it rolat:(( Po drug stran pa boljš da je tako bedno vreme, me vsaj ven ne vleče, ker se moram učit. :(( In to mam vsak teden po 2stvari + še spraševanje pa popravni roki do 1.6.:(( Pol junija bom pa dost okol, ker mamo neke ekskurzije pa kaj vem kaj še vse.

Drgač pa full pogrešam kakega :duda:...pa nimam nč cata..da bi katerga vidla. Razen čez vikend, ko pa ponavad so punce drugje:) Ma bo že...še najraj, bi pa kšnga čuvala :)

Tko, še mal glasu od mene...:)

lp,:fis:

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAŠI SONČKI (16.DEL)
12.4.2005 22:59:37   
rainbow
Hojla, ženske!!

Končno je mir pri hiši! Cel kaos danes, ati v hannovru za 4 dni, babice, sestrična servis, vreme za zjokat, beba ima plenični izpuščaj in še začenjamo s krči izgleda. danes je že grozno tulila.
Oprostite tipkarskim napakam, pišem v poltemi.

Me zanima glede krčev:
- kako ve postopate v tem času? mislim masaža, nošenje... poleg tega je ne upam prepogosto dojiti, ker pol vse ven zbljuva; babica je uspela uvest dudo, čeprav za kratek čas. me je kar groza, če pomislim, da trajajo do treh mesecev.
- ali ve dajate čaj bebicam?? jaz še nisem začela, sama pa pijem veliko tega čaja za otroke, a to kaj pomaga?
Mogoče čudno zgleda, da te stvari sprašujem, ampak prve nisem polno dojila, poleg tega je bila takrat velika zmeda, smo imeli vse, od zize, flaške, do dude, pa ne bi rada ponavljala.

Valči, glede kilogramov, jih ne omenjaj, jaz imam še več dol za spravit kot ti. Nameravam začet telovadit, samo še ne vem, kdaj (hahahah)

Sončnica, rodila sem v MB, za 1.rojstni dan pa velja, tudi če na daljavo.

Kaj ribica je zaljubljena?? če to ni lepo, najstniške ljubezni so najboljše.

Jaz tudi pogrešam Spacey. Nisem uspela pogledat, kaj pa je bilo z njeno bebo? nekaj se je pisalo, da sta bila nekaj dni narazen (no, ker tudi moja je bila 4 dni na intenzivni)

Pozdrav tudi vsem ostalim, vsaki velik šopek :rozica:
grem zdaj spat, ker imam nočni kšiht
lepo ajajte

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?