|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF
12.4.2005 9:20:02   
anadejka
Jooooj k sm vas zdele brala babike......kok neučakane....ne narobe mislt,sej vas popolnoma štekam,ampak namest da bi odklople,k ve vsaj imate šanso naravno zanositve,kr prehitevate in razmišljate o IVF.
No pa naj vam povem,da sploh ni tko grozno vse skup.Imam sodelavko ki je dala to čez in mi je povedala,da ko se je ona odločila da gre na umetno,je v 2 mesecih že zanosila.Baje da je na ta način 60% možnosti za uspeh.Jest morm rečt da sm bla fuuull presenečena.Zato ker sem tuki in drugje na netu brala da je samo 30-35% možnosti in da se čaka nevem kok let.Pa ni tko!!!Ko vaju dohtarji pregledajo,pošljejo vse izvide ne vem že kam in tam pol odločijo če vama bodo dali umetno.Potem se pa to full hitr baje odvija naprej in nimaš več kej bremzat.Moja sodelavka je imela full srečo in je že v prvo ratalo.Danes ima full luštno punčko.Njena prjatlca pa luštne dvojčice.

No pa tut mene in mojga dragega čaka umetna.Jaz imam pregled pri dr.Drobniču 9.5.,moj dragi pa 13.6.,potem pa počasi naprej.Sigurno pa bom še letos nosečka.Ampak ne pred septembrom,ker takrat imava poroko,pa ga bomo pil;).

Tko punce,strbno pa bo vse,nč bat;).

Lepo se mejte in uživejte življenje;).

Lepe pozdravčke.............andrejka76:miska:.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   IVF
12.4.2005 10:24:33   
aljča
:)Pozdravljene!
Ne vem a imam jaz tak občutek ali je res, da tuki gor kakšno informacijo kar ignorirate?Upam, da ne.
Tale tema je zlo zanimiva tko, da bom še mal debatirala o njej. :ups:
Tud jaz sem mnenja, da nekatere zlo prehitevate.Prva stvar je ta, da če greš na čakalno listo za Ivf je ta, da te tvoj ležeči g.v ambulanti za neplodnost vpiše na to listo.Kdaj te pa vpiše je pa čisto odvisno od situacije kakšno imaš diagnozo.To se pravi kok pregledov je za tabo in tud posegov,če ti po enem letu ne porata zanosit in,če si steril.sec.Takrat pa je možen vpis na Č.L.Kar tako, da bi se katera vpisala pa sama pa to brez tvojega g.ne gre.
Jaz sem na čakalni listi od 7.1.2005.To je bilo pri prvem posvetu kjer so mi povedali, da imam tri poizkuse IUI in ,če ne porata potem štiri IVF.Je pa dr.Reljič kar takoj ukrepal in rekel, da me bo dal v čakalno listo,ker se že trudim deset let pa nima smisla več čakati.Za mano so štiri laparoskopije in dva slikanja maternice.
Upam, da mi ne bo katera kaj zamerila.
Vsem želim čimprejšno:duda::duda::duda:
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   IVF
12.4.2005 10:26:57   
pika74
aljča, takim pa res ne morš zamert

:miska::rozica::miska:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   IVF
12.4.2005 10:42:23   
Sisy
ok sej ne da bi prehitevala ( vem da je tole o prehitevanju letel name sam ni panike,jst nč ne zamerm)...gre sam zato da mal nabiramo informacije,izmenjujemo izkušnje pa tko.....pa da smo pač nekatere šokirane da tok časa to traja....

sej ne mislm kr letet na IVF, mi v bistvu ni v interesu-bi raj naravno ;) in hvala bogu da si vse želimo najprej po naravni poti....;)

pa brez zamere

lp

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   IVF
12.4.2005 10:46:14   
pika74
ne Sisy na naju je letel no :)-:)-:)-:)-

jaz bi tud samo to dodala, da me ubija tista birokracija pa pol še 6m čakanja zarad nekih konzilijev.

Nič druzga. Sej nočem nič druzga kokr eno fajn bebico:duda:, pa pol še eno:duda: pa pol še eno:duda: pa pol še eno:duda:. (4 skupi - da se ne boste matrale:)-:)-:)- )

DA bo bajta polna 8).

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   IVF
12.4.2005 10:55:16   
aljča
Sisy letelo je nasploh, ne sam nate.
Razumem pa prav vsako,ki si želi:duda:ker imate vse iste želje tko kot jaz.Pa tud vsaki prvošem, da bi zanosila po naravni poti.Če pa ne gre so pa tu druge metode, ki pomagajo.
To,da so dolge čakalne liste se tud jaz strinjam,ker vem kako je v Lj.Zato pa sem bila v petek v Mb. zelo presenečena,ko so mi povedali,da drugi mesec začnejo klicati januarske,da bomo podpisale papirje za ivf.Skoz sem imela v glavi devet mesecev.
Brez zamere Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   IVF
12.4.2005 11:01:12   
pika74
aljča sej me smo se sam pogovarjale od IVF, nič druzga.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   IVF
12.4.2005 11:02:42   
emaa
punce ne se sekirat, jaz sem dons spraševala kako naprej, pa valjda dons začne Ribičeva delat šele ob 13. Pa prav, da ni lih (v svetovanju) navdušena, da se drugam na laparo hod. Kaj, a pol me pa ne bo več zdravila, al kako. Saj mislim klicat njo ob enih, ampak zakaj bi čakala pol leta na laparo, če pa lahko pridem prej na vrsto, pol pa še dva meseca (vsaj), da dobim spet termin pri njej, da se zmeniva za klomifen, pa bo spet leto naokoli.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   IVF
12.4.2005 11:04:40   
klarisa
Pika74, baje če nimaš jajcevodov, da je IVF še bolj uspešna-ne me prašat zakaj, sam nek sem prebrala....

men so včer pobral na pukciji kar 20 jajčkov...zdej se morjo sam s plavalčki :love:zalubt :love:, v petk grem pa po otroke:duda::duda::duda:.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   IVF
12.4.2005 11:08:08   
pika74
klarisa, to si pa ful lepo napisala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

IZJAVA TEDNA:love::love::love::love::love:

:rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   IVF
12.4.2005 11:09:34   
pika74
emamair, jaz sem tud dobla tak filing pr mojem G, ko sm mu omenila Reša.

Ni bil navdušen:(.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   IVF
12.4.2005 11:11:01   
Sisy
Ema, vem kako je to z laparo...ful neradi vidjo da se menš za laparo kje drugje...mene je moja ginekologinja kr mal napizdila kva kompliciram pa rinem drgam če sm zmenjena za Postojno....sem dobila filing da so čist alergični na te zadeve.....:ups:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   IVF
12.4.2005 11:23:44   
pika74
Sisy, jaz ga bom jutri po telefonu vprašala. Dons ga ne dobim (al pa nimam prave cifre). Jutr pa točn vem, kje je8)8).

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   IVF
12.4.2005 11:28:12   
emaa
ja, jaz se pa tud ne pustim kar tko odpravit, sploh ko sem v Trbovljah takoj na vrsti, a v Lj pa naj čakam še do septembra, če bom mela srečo:grrr:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   IVF
12.4.2005 11:47:36   
Sisy
Pika ti kr mal izvohi kako pa kej..pa vpraš če je na količino (k sva dve) kej hitrej....:)-:)-:)-

Ema ti pa tud javi kaj ti je cenjena dr.Ribičeva rekla ;)

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   IVF
12.4.2005 11:50:11   
emaa
bom javla, sicer sem pa zvedla, da od ene kolegice teta dela na Leonišču, bom pa tko pršla prej na vrsto sam ne vem za kaj:zmeden:, najraj za klomifen

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   IVF
12.4.2005 11:54:09   
pika74
Sisy a ga vprašam še za količinski rabat:)-:)-:)-:)-:)-

bova hkrat dale noge u luft;););)

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   IVF
12.4.2005 12:28:34   
Sisy
ja Pika kr reč da naju loh kr naenkrat obdela pa če bo tko kej hitrej...:)-:)-:)- pod "obdela" se ve kaj mislm ne,da nau pomote....;):)-

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   IVF
12.4.2005 12:31:07   
GoYa
Ma kakšno prehitavanje???? Sploh pa pri tisih, ki se jim že leta ne premakne.
Če bi se midva tega prej lotla, bi bila mogoče že kaj prej mamica.
Ne pa da sem vsa depresivna (sem lih sredi čakanja, pa me hormoni mečejo) če bom sploh kdaj prišla do :duda:

Če greš v IVF, še ne pomeni da boš jutri zanosila in DONOSILA. Postopke je treba ponavljat in ponavljat in ponavaljat... Vmes pa itak naravno poskušaš.
Sam, če uporabim Klarisine besede: od mojga :love: plavalčki se nočejo zaljubit v moja jajčeca :((:((:(( (naravno mislim). Jih bom mogla mal za ušesa.

Klarisa, zate pa :miska::miska::miska::miska: in poročaj o ET (v četrtek, ne?).

LP, GoYa

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   IVF
12.4.2005 12:32:26   
GoYa
ah, koklja slepa. klarisa, sem zdej vidla, da greš v petek po :duda::duda::duda:
kako pa to, da šele 4. dan :zmeden:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   IVF
12.4.2005 14:22:49   
Pikipoki
Naju so dali na čakalno listo, ker imajo plavalčki mojega možka slabo morfologijo:(. Eni imajo deformirano glavo, drugi repke, tretji srednji del - kar malo grozljivo. Še vedno pa jih je nekaj dobrih, tako da je mogoče, da nama uspe ... Se trudiva ... Čeprav nama je malo lažje, ko veva, da čakava na umetno ...

In če bi šlo, seveda bi raje, da bi bilo naravno ... Katera si tega ne želi ...

Mi je pa danes rekla sodelavka, da se ji je sanjalo, da sem noseča:). Uh, ko bi le bilo res!!!:)

LP

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   IVF
12.4.2005 16:21:10   
Darja*
Ojla babnice!

Res ste udarle pravo debato.
Buškica tebe zanima kakšne preziskave sem že imela.3 neuspele inseminacije, odstranitev pregrade in HSG. Aja pa 6 mesecev sem pridno papcala klomifen. In z mano je vse OK, jajcevodi niso bili zamašeni. Z mojim lubijem:love: tudi ni nič narobe, oba imava super izvide, ampak nama ne rata.
Ne vem več kaj storiti.
In naj povem, da tudi midva sedaj, bom rekla zadnje 3 mesece,:sloncek::sloncek::sloncek:na polno. Od 10. dne ciklusa pa do 20. dne:sloncek::sloncek:vsak dan.
vsak dan,.........pa nič,......
In Pika74 upravičeno si se razjezila, tud mene je razjezilo, ko je rekla 3 mesece. Lahko bi me že dali na seznam ko sem začela z inseminacijami.
In zdravnica mi je rekla, da sem še mlada, saj bo, saj bo,......poln kufer imam besede saj bo,.....to poslušam vsak dan. Ampak jaz si otroka želim ZDAJ: Ne čez 10 let.

Pridne bodite babike in lepo :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   IVF
12.4.2005 16:32:07   
emaa
Torej nam je vsem skupno to, da vse to odlašanje na strani zdravnikov, dostikrat nepotrebno čakanje (ker je zdravnikov premalo, nas neplodnih pa preveč) spravlja ob živce:grrr:. kak dan bi se človek zjokal od vsega hudega (ponavadi sem med ljudmi, pa nobenemu ne bi bilo nič jasno), saj tako traja, na vse čakaš, pa še nepoučeni, čeprav prijatelji ti rečejo, ne se sekirat. Mi je ena rekla, ki je paniko zagnala, pa bosta šele junija začela delat na :duda: kako jo skrbi, da ne bo mogla zanosit, jaz ko pa na nosečnost čakam leto in pol, je rekla, saj to ni nič takega, saj bo, ne se sekirat:grrr:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?