|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozilla Firefox
11.1.2009 8:33:03   
caillou
Na začetku bi lepo prosila moderatorje, da me ne vržejo na forum Tehnika, ker  tam le na vsake toliko časa kdo kaj napiše ali doda, meni se pa mudi.

No, moj problem je Mozilla Firefox in sicer:
  • Kako daš zadeve, ki bi jih rad imel v priljubljenih, med priljubljene?
  • Kako se vrneš na stran, kjer si kliknil na link, kjer se sedaj nahajaš?
RR je idealni primer za drugo vprašanje. Recimo, sem na nekem postu, kjer je notri podan nek link in jaz ga kliknem, potem pa hočem nazaj, mi pa ne gre nazaj na post RR-je, ampak moram gladko ven iz vsega in še enkrat RR zalaufat.
Mozzila mi dela preglavice.

Hvala za infote, kajla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozilla Firefox
11.1.2009 8:38:54   
Udb
Kaj pa vem. TIsto za nazaj mi ni jasno kaj ti ne dela - men dela normalno.

Priljubljene - klikneš gor na zaznamke - dodaj stran med zaznamke. In to je to.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 8:42:05   
Anonimen
  • Kako daš zadeve, ki bi jih rad imel v priljubljenih, med priljubljene?

isto kot v IE:
user posted image

oz. bookmarks/bookmark this page
  • Kako se vrneš na stran, kjer si kliknil na link, kjer se sedaj nahajaš?

isto kot v IE z gumbi naprej nazaj
se ti je odprlo v novem oknu ali zavihku? preden klikneš na link daj desni klik na link in izberi želeno možnost

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 8:52:06   
caillou
Ja ja, samo jest nimam tistih klinčevih zvezdic v orodni vrstici. Uzela jih maglauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 8:53:43   
Anonimen
view/sidebar/bookmarks

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 9:04:20   
caillou
Hvala obema. Nekaj je ratal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 10:32:16   
abc100
Kadar ne moreš nazaj, so se ti verjetno odprli novi zavihki, med kateri mi lahko preklaplaš. Tako imaš lahko hkrat odprtih več strani.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 13:20:06   
LoCa
razen zaznamkov imaš možnost, da imaš strani, katere najpogosteje obiskuješ, direkt pod oknom, kamor vpišeš naslov spletne strani. preproto v tem istem oknu označiš naslov in ga potegneš v spodnjo vrstico. nastal ti bo "gumb" te strani.
za drugi problem pa ne razumem najboljše. ena možnost je kot pravi abc, se ti je odprl nov zavihek, druga pa  je da klikneš puščico za nazaj (<-) ali pa na tipkovnici backspace. meni je mozila najbolj enostavna stvar na svetu, ne vem user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2009 19:07:58   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

razen zaznamkov imaš možnost, da imaš strani, katere najpogosteje obiskuješ, direkt pod oknom, kamor vpišeš naslov spletne strani. preproto v tem istem oknu označiš naslov in ga potegneš v spodnjo vrstico. nastal ti bo "gumb" te strani.
za drugi problem pa ne razumem najboljše. ena možnost je kot pravi abc, se ti je odprl nov zavihek, druga pa  je da klikneš puščico za nazaj (<-) ali pa na tipkovnici backspace. meni je mozila najbolj enostavna stvar na svetu, ne vem user posted image

Jest mislim, da se ji odpre nov zavihek, zato ne more nazaj. Jest sem na začetku tud preklinjala, dokler nisem teh zavihkov pogruntala.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 13:32:50   
mateyka
zavihki ali tabs so nekaj najbolj fatastičnega - zato sem jaz že pred leti prešaltala na firefox. 

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?