|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lekadol
11.1.2009 2:04:39   
KatMat
drage sonosecke!

o uporabi lekadola v nosecnosti pravijo da ni skodljiv, pred nosecnostjo ga tudi nisem uporabljala(no ja kaksna tableta je padla na leto) ..mene pa zanima koliko se ga lotevate...ker zadnja dva tedna me pestijo gromozanski glavoboli,zatecene dlesni(tudi bolece) in si ne morm pomagat da ga nebi uzela!bolecina je neznosna.se posebej ponoci ko se umirim in tako prezdim vecino noci pokonci. me pa grozno skrbi za mojega otrocicka...saj uzamem skoraj lekadol na dan...vcasih nobenega ucasih pa tudi dva na dan...prosim svetujte mi...poskusila sem ze vse od cajev do dišav... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lekadol
11.1.2009 6:45:06   
Šaki
koliko pa si user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 8:37:46   
Anonimen
meni do tretjega meseca nosečnosti moja DR. ni dovolila vzet nobenega tableta, po tretjem mesecu pa sem lahko vzela maksimalno 3 lekadole na dan, sam jaz jrmljrm lrkadol plus C v prašku, tako da dle časa traja, ko sem bila med božičnimi prazniki bolna sem ga kar vzela, mi je DR. rekla da sploh ni problema, če vzamem lekadol, drugih tablet pa stogo ne smeš jemat!
upam da sem ti kaj pomagala, vso srečo, pa da minejo te bolečine čim prej!

l.p.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 10:49:21   
birdy
Tud jst nenoseča redkokdaj vzamem kak tablet. Sem pa v prvem trimesečju mela tako grozne glavobole- migrene da sem kr vsak dan skor vzela enga, oziroma kak dan nobenega, kak dan pa tud dva. Men je ginekolog reku, da naj kar vzamem, da Lekadol je dovoljen in nej se ne mučim z prenašanjem trpljenja. Tud v prvi nosečnosti sem ga ob migrenah vzela pa ni nič narobe... Mislm da zarad dveh tednov ne bi smel škodit, najbolj pa je da vprašaš ginekologa, kr poklič pa vpraši.
Drugih tablet pa razen Rupuruta res ne smeš, razen če ti ginekolog drugače predpiše.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 11:48:33   
Soncnica
Zdravo!

Tudi jaz imam migrene in moram vzeti lekadol, če imam občutek, da se me bo lotil glavobol. Če zamudim tisti čas, dobim tako migreno, da je za znoret user posted image , postane mi celo slabo, bruham in je zares hudo. Ko sem bila cca 37 t noseča sem zbolela (mali je nekaj staknil v vrtcu in sva zbolela oba), začela me je (med drugim) hudo boleti glava in sem v enem dnevu pojedla 6 lekadolov. Vem, da je to velika količina, ampak enostavno nisem zdržala bolečine. G mi je kasneje rekel, da zaradi tega ne bo nič narobe. Res pa je, da drugih zdravil, razen lekadola v nosečnosti ne jemljem, tudi Lekadola + C ne.  Kot že rečeno, če se mi zdi, da bom dobila napad migrene, raje takoj vzamem 1 lekadol, ki mi pomaga, kot pa da jih kasneje zaradi hudega glavobola vzamem več.

lp

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 12:51:24   
bskrle
Če si prvič noseča, se posvetuj z zdravnikom.Jutri se naroči pri osebnem zdravniku.

Drugače pa sem jaz med nosečnostmi pojedla že cel kup tablet: lekadola sploh veliko, hiconcila imam letos že 5to škatlico  v štirih mesecih ...

Mogoče je kaj narobe s sinusi, da imaš že tako dolge glavobole.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 13:19:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
zatecene dlesni(tudi bolece)

O lekadolu so ti prehodnice napisale že veliko. Rada bi ti samo svetovala glede dlesni. Sama sem namreč imela isti problem. Dlesni so bile zatečene, boleče, krvavele so mi, imela sem občutek kot da mi bodo zobje odpadli. Nato so mi svetovali (hvala Tini in mami zobozdravnici user posted image ) Paradontax (dobiš ve lakarni in v trgovinah - Tuš vem da jo ima) in mehko zobno ščetko. Okus zobne kreme je ogaben, slan,... ampak se res po tednu dni na okus navadiš. Je pa res, da po 14-ih dneh so minile vse nevšečnosti v zvezi z dlesnimi.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 22:37:36   
KatMat
sem v 22 tednu... 

torej kaksen lekadol na dan ce res ne gre drugace nebo skodoval otroku??ker sama imam obcutek da ga noro drogiram...in da mu vsak tablet skodi...hvala ker ste vsaj malo pomirile...

glede glavobolov je tako da v preteklosti sem imela zelo velike probleme z migrenami ampak se je nekako zadnje leto in v nosecnosti do sedaj vse umirilo,od 20 tedna naprej pa...ojoj...kaksnega drugega tableta ne jemljem razen tistih ki mi jih je priporocila g.

sem pa imela grozno vnetje ledvic v 17 tednu,bila sem celo hospitalizirana,le takrat sem jemala antibiotike in ce dobro pomislim sem jih jemala skoraj do 20tedna...ali je mogoce da je to kaj povezano?

hvala vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 8:47:34   
annya
Meni je sicer rekl g. da lahko 3 na dan,ampak meni je to too much...do 23 tedna sem ga vzela se mi zdi 2x ker sem imela res "hud zobobol" in ker me po celem dnevu ni nehalo bolet sem zvečer (da sem lahk zaspala) vzela lekadol, drugače pa če res ni huda bolečina raje ne jemat...kaj jaz vem,kemija je le kemija.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 11:25:42   
girly
Lekadol je OK! Edino protibolečinsko zdravilo, ki ga lahko jemlješ. Jaz imam težave s sklepi že od prej (artritis) in mi je dala G lekadol na recept. Tako kot so že moje predhodnice napisale, do 3 tablete na dan! Ker so me mučili tudi hudi glavoboli, mi je rekla, da naj pač lekadol vzamem takoj, ko se pojavi bolečina, da ne postane ta neznosna.

Srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2009 12:26:41   
KatMat
hvala punce!!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?