Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:23:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Nam je pediater vedno predlagal sirup za izkašljevanje in nikoli proti kašlju.
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:24:50
|
|
|
|
NRMM
|
Trpotčev sirup za otroke je za izkašljevanje. Sinecod kapljice so nam pomagale pri suhem,dražečem kašlju. Drugače pa je fin tudi sirup smrekovih vršičkov.
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:25:21
|
|
|
|
kristinaj
|
slezov sirup
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:29:49
|
|
|
|
taja24
|
a potem sinecod kaplice niso za to?
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:36:06
|
|
|
|
zvesta
|
Če je kašelj moker, nam pediatrinja svetuje Prospan. Če je kašelj suh in dražeč, pa slezov sirup.
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sirup smrekovih vršičkov. LP
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:39:37
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Smrekovi vršički pri mokrem, pri dražečem Sinecod.
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 14:55:12
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 a potem sinecod kaplice niso za to? Ne, sinecod umirja suh in dražeč kašelj. Za izkašljevanje pa je trpotčev sirup, pa včasih smo jemali fluimukan, pa prsni čaj - dobi se ga v lekarnah,...
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 16:00:27
|
|
|
|
bskrle
|
Z a zvečer sinekod, da lahko spi, drugače pa kaj za izkašljevanje. Sama uporabljam prospan.
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 17:01:53
|
|
|
|
taja24
|
a potem lahko kombiniram sinecod in sirup za izkašljevanje? ni nič narobe?
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 17:35:04
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 a potem lahko kombiniram sinecod in sirup za izkašljevanje? ni nič narobe? naša pediatrinja je strogo proti temu.... svetuje, da se sirup za izkašljevanje da samo zjutraj in opoldne... kasneje pa več ne, da lahko otrok mirneje spi.... pravi, da je telo preveč zmedeno in učinka ni nobenega, če se zdaj daje eno, pol pa zvečer drugo....
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 18:10:30
|
|
|
|
Dadi
|
Za lažje izkašljevanje imam od Medexa Apisirup, proti nadležnemu, suhemu in neproduktivnemu kašlju pa Panatus, pediatrinja pa je predpisala se Zyrtec-za zvečer in ponoči.
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 18:33:57
|
|
|
|
tanjusi
|
Mene je dohtar v dežurni nadrl ko sem ekla da sem dala sinu Panatus za izkašljevanje, mi je rekel , če mu hočem pljučnico nakopat, pa še zdaj ne vem zakaj. Prav tako je menda s Sinecodom. Je rekel naj mu drugič dam Prospan al pa fLUIMUKAN. sAM POL RES NE VEM ZAKAJ GA MAJO V LEKARNI SPLOH?
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 19:20:55
|
|
|
|
* Mateja *
|
če ima otrok dražeč, suh kašelj mu daj za pomiritev kašlja: Sinekod, Folcodin če ima moker kašelj, da se izkašljuje, da je pol katarja pa mu dej sirup za izkašljevanje, da bo spravil katar ven. Enostavno kot pasulj.
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 20:42:54
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Trpotčev sirup za otroke je za izkašljevanje. Tega smo mi danes nabavili. Mali kašlja čist bronhitično.
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 20:56:38
|
|
|
|
zaspanka
|
mi dajemo zjutraj in opoldne prospan (ekstrakt bršljanovih listov) za izkašljevanje, zvečer pa zyrtec za pomiritev kašlja.
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 21:49:31
|
|
|
|
taja24
|
evo danes sem jima dala usakemu 10 kapljic sinecoda dve dozi,enkrat popoldan in enkrat zvečer in spita brez kašlja,...učeraj sta tudi brez kašlja zaspala,...kašljata mi predvsem ko se zbudita, ko sta budna in ko gresta spat,...skratka v budnem stanju. bomo vidli kako bo jutri...jutri jima bom pa čez dan dala en sirup za otroke za izkašljevanje...pa bomo vidli še to. mam občutek,da noben od sirupov ne deluje...k sestra moja ima iste probleme,,,njena dva pokašljujeta tudi že cel teden,,,jima je dala že sinecod,..enga za izkašljevanje pa nič ne pomaga. kdo bi vedu??????????
|
|
|
|
RE: sirup za izkašljevanje in sirup proti kašlju 10.1.2009 21:55:16
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Mene je dohtar v dežurni nadrl ko sem ekla da sem dala sinu Panatus za izkašljevanje, mi je rekel , če mu hočem pljučnico nakopat, pa še zdaj ne vem zakaj. Meni je isto rekla dežurna P pred časom.Bog ne daj Panatus, da ne bo dobil pljučnice. Sploh mi ni jasno zakaj . Naša P priporoča Prospan, čez dan, zvečer pa kaj za umiritev, če je prehudo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?