Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrice z neta za 5 letnike 18.1.2009 19:04:05
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A moram to kam drugam napisat, da me bo kdo slišal? Verjetno. Kam pa bi prestavila ti? Na tehniko? Volha, zato, ker je zdej skoz prilimana na PC. Samo se ne dam. Največ 1-2 uri na dan. A je to veliko? Koliko časa pa vaši igrajo? Ne ne tehniko, tam na Otrok pod kakšno rubriko. Saj jih je polno. Drugale pa moj ni ne vem kako veliko pa načunalniku, niti ne na DC-ju, ki ga zdaj ima. Glih prov, bi rekla.
|
|
RE: Igrice z neta za 5 letnike 20.1.2009 20:53:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jaz pa svoje skoraj 5.letnice še ne navajam na PC in računalniške igrice, se raje igramo družabne igre; edino kar ji zaenkrat dopustim na PC-ju je to - da ji odprem WORD in da tipka ter se uči črk. Mogoče kot predlog za novo igrico . No, fajn igrajte.....sam ne zasvojit malčkov s pc-jem (nimam nič proti, da se igrate, samo omejite jim čas), se mi zdi da so že z risankami preveč obsedeni.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?