Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prijava na internet preko mobitela 9.1.2009 22:57:03
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljeni Imam en "problem", ki ne vem več kako ga naj rešim, zato se obračam na vas, če mi boste lahko pomagali. In sicer, ko grem preko mobitela na internet, recimo na RR stran, lahko vse normalno gledam, berem, samo, ko se pa hočem prijavit z upor. imenom in geslom, da bi recimo napisala post pa mi ne gre in ne gre... ni šanse...tudi na Facebooku ne morem nič napisat preko mobitela, torej lahko rečem, da na nobeni strani oz. forumu. Lahko pa vse strani normalno prebiram, to pa ni problem. A mi lahko kdo prosim pomaga? Kaj naj naredim? Mobitel sem že ves prebrskala, pogledala vse funkcije pa nič ne pomaga. Mogoče bo mi pa kdo od vas znal tu pomagat. Hvala vam in lp
|
|
RE: Prijava na internet preko mobitela 10.1.2009 0:12:11
|
|
|
|
tweed
|
pokliči mobitel na 700-700 in vprašaj. Jaz vedno tam dobim odgovore...
|
|
RE: Prijava na internet preko mobitela 10.1.2009 11:58:55
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed pokliči mobitel na 700-700 in vprašaj. Jaz vedno tam dobim odgovore... Ja, saj to vem, da lahko vprašam na Mobitelu glede tega, samo sem vseeno mislila, če bo mi kdo znal tu pomagat. Pa vidim, da mi noben ni niti kaj napisal
|
|
RE: Prijava na internet preko mobitela 12.1.2009 10:46:45
|
|
|
|
botrca
|
Mogoče pa rabiš kako geslo da noter prideš, veš kaj mislim da lahko napišeš post. Sorry ampak ti tudi jaz svetujem jih pokličeš in vprašaš. Tu je ena brezplačna 080/7070 pa povej zakaj se gre pa ti bodo naprej svetovali.
|
|
RE: Prijava na internet preko mobitela 12.1.2009 22:17:37
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed pokliči mobitel na 700-700 in vprašaj. Jaz vedno tam dobim odgovore... No, ker mi tukaj ni noben dal pametnega odgovora sem danes res klicala na Mobitel. In verjeli ali ne, še oni tam mi niso znali pomagati, so mi dali samo neke številke od uvoznika in servisa za znamko mobitela, ki jo imam. Mislim halooo Besna sem, ko ris.
|
|
RE: Prijava na internet preko mobitela 14.1.2009 12:13:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: tweed pokliči mobitel na 700-700 in vprašaj. Jaz vedno tam dobim odgovore... No, ker mi tukaj ni noben dal pametnega odgovora sem danes res klicala na Mobitel. In verjeli ali ne, še oni tam mi niso znali pomagati, so mi dali samo neke številke od uvoznika in servisa za znamko mobitela, ki jo imam. Mislim halooo Besna sem, ko ris. Res, kako to da oni ne vedo? Pa si porihtala do zdaj ali nisi imela srečo? Ko boš v mestu, pojdi na mobitel na Partizansko pa tam vprašaj do zdaj so mi vedno znali pomagat in svetovat, lažje je v živo razložit zakaj se gre kot pa preko telefona če že ne vejo zakaj se gre.
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.1.2009 12:15:01 >
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.