Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 19:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
če me spomin ne vara, še nikoli nisem dobila povratne informacije o dostavi sporočila, če sem pošiljala v tujino
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 19:18:31
|
|
|
|
LoCa
|
ma sej v bistvu ne vem, kam pošiljam....samo bi se rada malo pozanimala, preden pokličem :P. js sm tudi prvič dobila tak napis
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 19:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ne veš kam pošiljaš? verjetno veš ali v tujino ali ne?
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 19:28:39
|
|
|
|
LoCa
|
mislim, ja, pošiljam v slovensko omrežje, ampak ne vem, kje je oseba s tem telefonom. to sem mislila. sem pa prebrala zdej nekje da lahko pomeni, da nima na kartici nič denarja, je mogoče da zato ne dobi?
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 20:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
prejeta sporočila so brezplačna. lahko pa da je res odvisno od tega, če je v tujini. jaz sem letos dobila sporočilo v nedeljo dopoldne 4.1., poslan pa mi je bil 1.1. ponoči, pa nisem bila v tujini in oseba, ki mi je poslala tudi ne
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 8.1.2009 20:16:55 >
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 22:01:14
|
|
|
|
Ribica **
|
Ponavadi, ce stevilka ne obstaja vec, dobis po petih ali sedmih dneh sele povratnico, da sporocilo ni bilo dostavljeno. Kater gsm pa imas, da ti to napise? Poklici na brezplacni klicni center, ti bodo najbolj znali svetovati, ceprav so vecinoma vsega navelicani. Prejet sms v tujini pa prejemnika ne stane niti centa, samo sprejeti klici.
|
|
|
|
RE: Sporočilo ni dostavljeno 8.1.2009 22:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
V času novega leta sem poslala kar nekaj sms-ov, pa nisem dobila nobene povratnice, da je dostavljeno, mi je samo shranilo kot da je na čakanju. Še do danes niem dobila povratka, da je dostavljeno, vendar sms-i so prišli,sem sigurna, saj sem dobila info od punc tu na RR, katerim sem poslala sms, da so dobile.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.