|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje o Dr. Šučur - Ptuj
8.1.2009 10:23:40   
Anonimen
Pozdravljene!
Pred kratkim sem imela negativno izkušnjo z ginekologinjo dr. Kolar in kaj hitro sem se odločila, da jo zamenjam. Po tehtnem premisleku sem se odločila da izberem dr. Veselina Šučurja, ki dela v sosednji ordinaciji. Zanima  me ali ima katera od vas kakšnjo izkušnjo z njim in vaše mnenje. Hvala vsem, ki ste ali pa se truditi spraviti na svet svoje sončke. Upam, da bo tudi meni nekoč uspelo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje o Dr. Šučur - Ptuj
8.1.2009 12:20:45   
tinka-pepa
Mene je on imel ko še je bil v mariborski porodnišnici...jaz imam za njega same pohvalne besede, kljub težkemu in dolgotrajnemu porodu ki se na nakoncu končal s CR. bil je prijazen in tudi čez 6 tednov po porodu sem morala še enkrat v bolnico zaradi ponovne krvavitve se je spomnil mene in imena, tudi ko me je pregledal je bil vredu, smo se še malo zabavali...
...no jaz ti ga priporočam, pri njem je bila tudi moja sestra in moja mama in sta tudi onidve bili zadovolne z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 14:05:44   
eva Ana
anonimna res imaš slabe izkušnje z dr. Kolarjevo? Kaj pa je bilo narobe? če smem vprašat. jaz imam jutri pri njej prvi pregled in sem v 9t. sem morala pred 6 leti delat splav in moram priznat, da tud nisem bila zadovoljna z njeno reakcijo, bi pričakovala več podpore iz njene strani. ne pa da mi je rekla, da je potreben splav, kot da bi nekoga v trgovino poslala!
groza ti rečem!

dr. Šučur- po pripovedovanjukolegice (2 user posted image ) pa je baje full vredu!

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 14:56:07   
lana38
Jaz sem pred 14 leti zamenjala dr. Kolarjevo, ravno zaradi tega njenega hladnega odnosa. Zdaj pa hodim k dr. Lukmanu in sem prezadovoljna. Verjetno ne bi imela svojih 2 user posted image , če ne bi bilo njega. Res se je zelo potrudil.
LP

lana38

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 17:19:03   
Anonimen
eva Ana Morala sem na čiščenje zaradi tega ker se plod ni razvijal. Že preden sem zanosla sem ji zaupala težave z zanositvijo saj sva na user posted image čakala že zelo dolgo. Rekla je da bo enkrat že to pa je tudi vse. Stara sem 32 let in ji ni bilo niti malo mar da bi mi dala kak spodbuden nasvet ali vsaj lepo besedo. Ko sem zanosla sem mislila da se bo veselila z menoj pa je v bistvu ostala hladna in po UZ povedala da nevidi nič dobro in me tako naročala še tri tedne za povrstjo. Sem mislila da bom znorela od nervoze negotovosti in straha. no po 3 tednih me je poslala na čiščenje. Kdo bi mogoče rekel saj to ni njena krivda. Vendar jaz vem, da vsak normalen človek posebej pa še tisti, ki bi po svoji strokovnosti moral bolnici pomagati ji svetovati ali pa vsaj spodbujati. Ona me je samo po 2 tednih po splavu nadrla češ zakaj še nisem prinesla odpustnice in da si ona nima kaj začeti z mano če je nimam s seboj. Jaz sem začasno odpustnico res pozabila doma ker sem šla k njej po nasvet ker sem še vedno krvavela. no nebom dolgovezila ponovno sem pristala v bolnici ....  in po tem k njej ne grem več in pika.  

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 17:42:47   
eva Ana
anonimna sočustvujem s tabo, prav vidim ta njen hladen pogled!

mene je prav strah postalo kako bo jutr.......takoj menjam če se mi ne bo zdela ok!!

si se že odločila? greš k dr. šučurju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 18:13:12   
Anonimen
Definitivno sem se odločila da k njej ne grem več. K dr. Šučurju sem se že naročila vendar bi se rada prepričala se sem se prav odločila. Ne vem ali bi raje izbrala dr. Lukmana za katerega sem slišala tudi veliko dobrega. Vem da sta oba ok vendar nebi rada kar tako manjavala. Nebi rada da bi mi bilo pol kaj žal. Ja verjetno bom šla k njemu. Naročena sem že 20. jan. 
Držim pesti zate. Samo ne pusti se in jo kar sama sprašuj ker ona ti tak sama od sebe ne bo povedala nič.
Poročaj kak je blo. user posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 18:18:26   
eva Ana
bom poročala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 18:27:27   
eva Ana
kaj pa dr Rosič?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 18:40:32   
sisi77
ja baje je tudi dober samo je moja sestra pred leti imela zelo slabo izkušnjo pa zaradi tega nisem razmišljala da bi šla k njemu. Eni ga zelo hvalijo. No vsak je zmotljiv vendar mu jaz po sestrinem spodrsljaju ne zaupam nekako.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 18:42:41   
Anonimen
Nekateri ga zelo hvalijo (dr. Rosiča). Verjetno je v redu ne vem. Pri dr. Lukmanu pa tudi eni govorijo da je naredil kakšno napako. Zato nevem kaj naj.

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 20:16:22   
Skye
zame najboljši je definitivno dr. Mileta in nobeden drug user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2009 20:21:13   
mayathebee
Hej Anonimka!
Sama hodim k dr.Šućurju in moram rečt,da je zelo prijazen G.;
full ti razloži stvari in pojasni, če je treba celo 2x  (vsaj meni je)user posted image
Enkrat sem šla k Kolarjevi, ker je Šućur bil odsoten in me je nadrla kot user posted image user posted image

No, veliko sreče pri izbiri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2009 22:04:53   
mayathebee
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

eva Ana Morala sem na čiščenje zaradi tega ker se plod ni razvijal. Že preden sem zanosla sem ji zaupala težave z zanositvijo saj sva na user posted image čakala že zelo dolgo. Rekla je da bo enkrat že to pa je tudi vse. Stara sem 32 let in ji ni bilo niti malo mar da bi mi dala kak spodbuden nasvet ali vsaj lepo besedo. Ko sem zanosla sem mislila da se bo veselila z menoj pa je v bistvu ostala hladna in po UZ povedala da nevidi nič dobro in me tako naročala še tri tedne za povrstjo. Sem mislila da bom znorela od nervoze negotovosti in straha. no po 3 tednih me je poslala na čiščenje. Kdo bi mogoče rekel saj to ni njena krivda. Vendar jaz vem, da vsak normalen človek posebej pa še tisti, ki bi po svoji strokovnosti moral bolnici pomagati ji svetovati ali pa vsaj spodbujati. Ona me je samo po 2 tednih po splavu nadrla češ zakaj še nisem prinesla odpustnice in da si ona nima kaj začeti z mano če je nimam s seboj. Jaz sem začasno odpustnico res pozabila doma ker sem šla k njej po nasvet ker sem še vedno krvavela. no nebom dolgovezila ponovno sem pristala v bolnici ....  in po tem k njej ne grem več in pika.  

hello! Spet jaz user posted image
zanima me še samo, koliko si bila noseča ko so ugotovili,
da se plod ne razvija? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2009 11:14:54   
eva Ana
anonimna evo mene iz pregleda pri dr. Kolarjevi.....ja kaj naj rečem...hladno.....saj razumem da je to njej služba in da ma vsak dan x primerov, sam da niti malo veselja ne pokaže ko ti pove, da vidi plod.....mislim no....pa res, da nič ne pove, vse kar meje zanimalo sem mogla sama vprašat, nič ni prišlo samo po sebi od nje...tako da res razmišljam kaj naredit...pa da bi vsaj vprašala, če sem vesela al kaj, al pa kako dolgo smo se trudili....NIČ NIČ NIČuser posted image

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.1.2009 12:20:12   
lana38
Takoj jo zamenjaj! Ne veš, če boš imela v tej user posted image  kakšne težave, ona pa ne bo imela posluha ali pa se ji bo zdelo vse skupaj brez veze. Misliti moraš tudi na svojega user posted image . To je pa bolj pomembno od vsega.
LP

lana38

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2009 12:48:37   
Anonimen
oj mayathebee
ko sem bila prvič na pregledu sem bila v 7 t. pa ni nič vidla. pol spet v 8 t. ko je vidla neko pikico v gv. ptem spet v 9 tednu ko spet nič ni vidla in sem šla na splav. me je matrala 3 tedne!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2009 17:10:58   
mayathebee
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oj mayathebee
ko sem bila prvič na pregledu sem bila v 7 t. pa ni nič vidla. pol spet v 8 t. ko je vidla neko pikico v gv. ptem spet v 9 tednu ko spet nič ni vidla in sem šla na splav. me je matrala 3 tedne!

kak nesramnouser posted image  
jaz mam čez 10 dni 1.pregled in bom v 9.tednu že tak da upam,da se bo kaj vidlo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2009 17:41:30   
eva Ana
Jaz sem dr. Kolarjevo menjala!Sem se prestavla v MB porodnišnico.
Te G res ne priporočam nobeni!

mayathebee veliko sreče ti želim! in javi se kaj med avgustovkami 2009

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2009 20:15:15   
YULIAH
Jaz sem se iz Sl.Bistrice prestavila k dr.Šučur. Je super zdravnik, zelooooo priporočam. Zaradi težav, ki sem jih imela so me v Sl.Bistrici neštetokrat na UZ pregled naročali, ko pa sem bila prvič pri dr.Šučurju, mi je povedal da imam 2 cm veliko pregrado, ki jo je dobro odstranit predenj zanosim. Tako sem tudi naredila.
Skratka , meni je odličen zdravnik, zelo oseben, natančen...same pohvale.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.1.2009 9:32:54   
Anonimen
Zelo sem vesela, ko vidim da si slabega mnenja o nakom nisem ustvarila sama  in da vidim da vas je več tako mislečih kot jaz. Hvala za menenje o dr. Šučurju. Sedaj mi je veliko lažje saj vem da bom mogoče za mojo štručko naredila več da bo lahko prišla na svet.

(odgovor članu YULIAH)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.1.2009 10:32:02   
BA2008
sem tud pacientka dr.kolarjeve.res je,da ima malo hladnejši pristop,ampak sem zadovoljna z njo,čeprav se bom prestavila k drugi ginekologinji.do mene je bila vedno korektna.v nosečnosti mi je naredila vsak mesec UZ,čeprav pripadata samo 2. dobila sem odgovor na vsa vprašanja.od ptujskih G pa je vsekakor najboljši dr.šućur. tud sestre so zelo prijazne.mi je kar malo hudo,da se bom prestavila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.1.2009 20:46:07   
mayathebee
heyho! again meuser posted image user posted image
a mi lahko katera samo pove,če dr. Šućur dovoli,da
je partner prisoten pri prvem pregledu na UZ?

user posted image user posted image

nič grem jaz se še malo pocartat k svojemu cukru user posted image user posted image

pridne bodite in lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.1.2009 18:49:10   
Anonimen
ojla!
včeraj sem bila na prvem pregledu pri dr. Šučurju. Morem reči da je razlika očitna. Vsaj dal mi je občutek da je njemu tudi mar da imam tudi jaz user posted image . no glede prvega pregleda in prisotnosti očka pa žal ne morem povedati nič ker jaz nisem še tako daleč. je pa ginekolog z veliko začetnico vsaj sprejem in pogovorna plat. glede strokovnosti pa bom ocenjevala ko bodo nastopile morebitne (upam da ne) težave,

lepo se imejte in veliko se smejte.

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.