|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v dvomih..kaj je to??
8.1.2009 10:16:49   
kattix
user posted image help me!!!
13.12 sem imela zadnjo user posted image . Moj ciklus traja 38 dni. Naslednjo morem dobiti 19.1. Z mojim redno user posted image  na 3-4 dni, nezaščiteno saj delava na user posted image  Včeraj me je pa začelo neki ščemet spodaj ( iz zunanje strani;))
Jajčniki me bolijo in špikajo, na wc ne hodim več kot prej, izcedek je rumene barve in fulll ga je??? Ali je možno kaj ??
Ali je samo kakšno vnetje?

Help mi plis!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v dvomih..kaj je to??
8.1.2009 10:20:37   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kattix

Ali je možno kaj ??

Ja, je možno, vse je možno.

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 11:25:34   
Anonimen
JA tako kot pravi moja predhodnica možnost je!

UPANJE UMRE ZADNJE user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 11:48:34   
Anonimen
a ovulacijo si že imela?

glede na to, da pričakuješ user posted image  čez 11 dni, bi lahko to bilo marsikaj ... npr. samo povečan beli tok. jaz ga npr. vedno dobim kakšen teden pred predvideno user posted image  in se pol umiri kaka dva dni pred user posted image  ... in po tem točno vem, da nama ni uspelo.

nekatere punce imajo povečan beli tok takoj po oploditvi oziroma od ovulacije naprej in se nadaljuje tudi po izostanku user posted image .

ampak zagotovo se bo vedelo šele 19.1., ko upam, da tvoje user posted image  ne bo in ta izcedek pomeni user posted image .

vsekakor ti želim, da bi lahko sporočila veselo novico 19.1.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 11:48:41   
kattix
Ne vem zakaj mislim, da iz te moke ne bo kruha......
Pomoje natekla vagina ni znak nosečnosti??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 11:50:50   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kattix

Pomoje natekla vagina ni znak nosečnosti??user posted image

Po moje tudi ne. Samo če že sprašuješ in to več kot 10 pred M, potem drugega odgovora kot to ni moč dati. user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 11:53:22   
kattix
Aja glede ovulacije pa....ne vem kdaj jo imam, ker imam ciklus 38 dni, pa se mi ne da sexat samo takrat ko jo imam. Pri nama je vse bolj spontano...ne greva še z glavo skozi zid;))
Ne sej se hecam...nisem še prav načrtno sexala samo ob O.Niti ne  vem kako naj jo izračunamuser posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 12:48:13   
Anonimen
kot sem že rekla, če ne prej, 19.1. bo vse jasno...

upam vsaj no ... do takrat pa lahko vsi samo ugibamo, kaj bi to lahko bilo ... user posted image

(odgovor članu kattix)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 12:52:25   
kitty87
kattix tudi jaz upam, da ne bo user posted image  in da nam 19.1 sporočiš veselo novico. 

Če si želiš zračunati, kdaj si imela O, pa mislim da je najlažje, da si na tej  strani:
http://www.ringaraja.net/zanositev_koledar_ovulacije.html?NK
najlažje zračunaš oz. ti že rač. zračuna kdaj imaš O., le podatke kdaj si imela zadnjo M moreš vnesti in dolžino cikla.
P.S. Pa mislim da ti celo rok poroda tudi izračuna. user posted image

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 13:38:24   
Anonimen
ovulacijo lahko zračunaš, če od prvega dneva user posted image  odbiješ 12-16 dni ... ker ponavadi user posted image  nastopi v tem času po ovulaciji ...

ženske, ki imajo ciklus na 28 dni, imajo ovulacijo ponavadi na sredini ciklusa, torej 14 dan ciklusa ... tudi drugače je možnost oploditve največja nekje na sredini ciklusa ...
jaz imam na primer točno 14 dni po ovulaciji user posted image . to se mi je potrdilo tudi pri zadnjem ciklusu, ko sem user posted image  prejela točno 14 dni po inseminaciji. in inseminacijo sem imela ravno na dan ovulacije.

čeprav je najboljše imeti res spolne odnose na 2 dni, pa res sproščeno user posted image , tako kot si tudi sama napisala ...

(odgovor članu kitty87)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 19:01:44   
Anonimen
kattix...mogoče bi lahko res bilo kako vnetje...če te tudi od zunaj srbi....kaj pa vem...meni se je takšno srbenje - kot neko vnetje že večkrat pojavilo - ko sva prepogosto user posted image . zgleda da je koža preobčutljiva in se vname....pol pa je čez nekaj dni muk spet vse ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2009 6:05:40   
kattix
Ejla,
danes se je srbenje nehalo, nastopile so bolečine v križu in še vedno krči v jajčnikih. Kot da bom dobila user posted image .
Najbrž ne bo nič z user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?