Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 22.2.2009 22:34:40
|
|
|
|
minka@
|
Kepa, kampi v okviru Camping check-a, ki smo jih "koristili" so bili: spinnaker, orri, isuelda, pa še eden a se ne spomnim več. Gre za knjigico s popusti v pred in posezoni, lahko pa jo kupiš v Kompasovih prodajalnah (vsaj lani v MB je bilo tako). Knjižica ima opis kampa, odprtje, kaj nudi, kakšno slikico in to je to. Zraven je priložen zemljevid, kjer so označeni kampi. Če hodite okrog izven sezone ti je lahko zanimivo, ni pa to, da bi nekaj ful prihranil, nam gre bolj zato, da imamo opise, slike in da vemo kje se nahajajo.
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 19.3.2009 9:52:42
|
|
|
|
ksenjak
|
Juhu! Tudi pri nas je padla odločitev. Gremo na Sardinijo, in sicer okoli 20.6.. Zdaj pa na veliko zbiram informacije o tem in onem. Sem tudi Viv kontaktirala na ZS in upam na kakšne podrobnejše informacije. Lp
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 21.3.2009 17:15:22
|
|
|
|
pojona
|
No pri nas je padla odločitev, da gremo na Korziko. Me pa nekaj zanima glede kart za trajekt. Kupila bi jih pri corzikaferries, pa me zanima če ste na koncu ko kupujete karte doplačale še za "nekakšno zavarovanje za prtljago" če prav razumem ( Je choisis l'assurance Annulation, Bagages et Assistance )? Kaj pa v primeru, da je odpoved vožnje npr.zaradi slabega vremena itd. A lahko karto zavaruješ, da dobiš potem nazaj denar? p.s. Na korziko gremo drugo polovico julija, komaj že čakamo
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 22.3.2009 17:10:04
|
|
|
|
viv_
|
pojona, mi gremo tudi takrat... mogoče se pa srečamo sva na vezi... jaz zavarovanja nisem vzela. v primeru, da trajekt odpade, ti pa dajo drugo varianto. Ko smo se vračali s Sardinije so nam skenslali trajekt, pa smo potem dobili drugega, vrnili so nam plačilo za kabino in dali dve luksuzni kabini brezplačno... Tako da kar se tega tiče so fer.
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 22.3.2009 20:27:39
|
|
|
|
pojona
|
Ja super mogoče se pa res srečamo. No včeraj sem kupila karto za samo 96,79 EUR v obe smeri, ampak brez kabin, ker potujemo čez dan pa se nam ni zdelo potrebno. Gremo pa 20.7 in vračamo se 2.8. Viv sva na vezi, te imam še kaj za vprašat (ZS), ker mi gremo tako "daleč" kampirat prvič z otrokoma. No drugače pa komaj že čakamo .
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 23.3.2009 8:09:11
|
|
|
|
ksenjak
|
pojona_katere ste si pa kampe ogledali? Drugače pa mi potujemo 19.6. in vama bom lahko še kaj več povedala, ko se vrnemo. Tam okoli 5.7.. lp
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 23.3.2009 12:21:24
|
|
|
|
viv_
|
Mi gremo pa 28.7. do 13.8.
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 23.3.2009 13:10:12
|
|
|
|
ksenjak
|
viv_kot že rečeno, mi je uspelo dobiti trajekt, in sicer za 82EUR. Imam pa tudi že kar nekaj kampov ogledanih, s tem da sem iskala kampe bolj na V oz. JV, ki so na plaži. Predvsem zaradi otrok. Katere kampe imate pa vi ogledane? lp
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 23.3.2009 14:31:48
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak viv_kot že rečeno, mi je uspelo dobiti trajekt, in sicer za 82EUR. Imam pa tudi že kar nekaj kampov ogledanih, s tem da sem iskala kampe bolj na V oz. JV, ki so na plaži. Predvsem zaradi otrok. Katere kampe imate pa vi ogledane? lp Mi bomo šli en krog - zdaj še ugotavljamo, ali se bomo selili 3x ali 4x. Enkrat bomo zagotovo spali nekje v okolici pristanišča, tako da gremo čez Cap Corse, potem bomo pa videli kako naprej... Obkljukane imamo "must see" zadeve, zdaj jih je treba še v en pameten program dat...
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 23.3.2009 17:00:41
|
|
|
|
Ejla
|
A z letalom na Sardinijo pa ne bi šli? Jst sem rezervirala karte za 135 evrov povratne za 2. Se mi zdi full malo...no sam sva dva, če bi mela še kopico otrok bi blo drugače najbrž. Pa greva konc aprila,začetek maja.
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 24.3.2009 15:38:08
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla A z letalom na Sardinijo pa ne bi šli? Jst sem rezervirala karte za 135 evrov povratne za 2. Se mi zdi full malo...no sam sva dva, če bi mela še kopico otrok bi blo drugače najbrž. Pa greva konc aprila,začetek maja. Če greš kampirat je težko z letalom, zaradi vse opreme... Pa še svoj avto imaš s seboj in je lažje za premikat se okol.
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 26.3.2009 21:56:25
|
|
|
|
Ejla
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Ejla A z letalom na Sardinijo pa ne bi šli? Jst sem rezervirala karte za 135 evrov povratne za 2. Se mi zdi full malo...no sam sva dva, če bi mela še kopico otrok bi blo drugače najbrž. Pa greva konc aprila,začetek maja. Če greš kampirat je težko z letalom, zaradi vse opreme... Pa še svoj avto imaš s seboj in je lažje za premikat se okol. Ja, ja...imaš prav...je videt da nisem dosti kampirala!
|
|
|
|
RE: Trajekt na Sardinijo 4.5.2011 11:43:50
|
|
|
|
mojca.33
|
Ejla, lepo pozdravljena! Z možem in hčerkico razmišljamo, da bi meseca septembra odpotovali na Sardinijo - Costa Smeralda. A bi mi lahko prosim sporočila, kje si ti videla oz. dobila tako zelo zelo ugodne cene letalskega prevoza, ker jaz kolikor sem gledala pod 400 EUR na osebo ne najdem ničesar. Da ne govorim, da je to najcenejša varianta z dvema postankoma (celo noč je treba čakati ali v Avstriji ali Italiji) in seveda potem nismo naredili ničesar. Morda če še veš, kako je s ceno trajekta, saj tudi tu na žalost ne najdem niti približno takih cen, kot jih navaja večina na forumih. Za nas tri z avtom je najceneje kar najdem cca. 400 EUR (povratna iz Livorna do Olbie ali pa Golfo Aranci). Res bi ti bila zelo hvaležna če bi mi odgovorila. Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor. Lep pozdrav, Mojca
< Sporočilo je popravil mojca.33 -- 4.5.2011 11:45:37 >
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?