Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj potrebujem, da povežem... 8.1.2009 8:33:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
kabl, a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj potrebujem, da povežem... 8.1.2009 10:34:03
|
|
|
|
atabom
|
rabis graficno kartico ki ima Tv izhod. vecina novih kartic to ze ima. potem rabis video/audio kabel: kartica ki ima izhod (ne vem ceje glih S-vhs ampak izgleda podoben - okrogel s 4 kontakti, razen ce imas hdtv izhod in hdvt -tv), na drugi strani kabla pa rabis composite (chinch, ki ga preko scart vmesnika priklopis na TV, ali pa se boljse direkt scart) odvisno kaksen imas video-in na tvju. potem pa se stereo kabel za audio, ki ga priklopis na rac, na drugi strani pa skupaj z videom na scart. jaz sem imel s tem kar nekaj priprav ker imam racunalnik in tv v locenih sobah, sistem pa imam narejen tako da je cimbolj univerzalen (zato sem verjetno tut zakompliciral pri opisih, ce se kaj znajdes). je pa se najvecji problem nastavit drajverje, da ti bo spilalo po zelji, posebej za podnapise. jaz sem s tem kar kompliciral ampak imam zdaj tak sistem da lahk iz postelje upravljam racunalnik .
|
|
|
|
RE: Kaj potrebujem, da povežem... 8.1.2009 10:41:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: atabom sem verjetno tut zakompliciral pri opisih, ce se kaj znajdes Nič . Bom dala možu za prebrat, pa naj kupi in zrihta, kar je treba.
|
|
|
|
RE: Kaj potrebujem, da povežem... 8.1.2009 10:42:14
|
|
|
|
atabom
|
ne se ustrasit, sej ni tako komplicirano kot sem napisal.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.