Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: viva la pasta col pomodoro ;) (testenine ... 7.1.2009 21:24:00
|
|
|
|
frutka_
|
Naša je stara sicer 6m ampak ji ne dajem še skoraj nič. Testenine so iz moke. Z glutenom pa je bojda še dobro počakat do kakega 9.meseca.
|
|
|
|
RE: viva la pasta col pomodoro ;) (testenine ... 7.1.2009 21:52:47
|
|
|
|
misa4
|
Paradižnik je zelo alergen in naj ga ne bi dajali otrokom do enega leta. Jaz sem moji dala prej, ker nisem vedela,pa ni bilo nič narobe. Pa ji skuhaj testenine brez glutena in kakšno drugo zelenjavo.
|
|
|
|
RE: viva la pasta col pomodoro ;) (testenine ... 8.1.2009 12:35:38
|
|
|
|
AnciM
|
Paradižnik je zelo alergen in naj ga ne bi dajali otrokom do enega leta. Zakaj pa potem v paparici piše, da lahko pri 5/6 mesecu?
|
|
|
|
RE: viva la pasta col pomodoro ;) (testenine ... 8.1.2009 18:00:57
|
|
|
|
Toja22
|
Saj v paparici piše poleg, da ga v Sloveniji ne priporočajo do 1. leta. Mnenja so zlo deljena, zato je pomoje treba neko srednjo pot obrat. Ok razen teh vseznanih alergenih stvari. Mi smo stari 7. mesecev pa ji dajem od zelenjave skoraj vse, tudi sveže kuhano zelje smo že jedli, od meseka piščančka, sem ji pa lih danes nardila rižoto z mesekom in zelenjavo, pa sem ji prvič dodala malo majerona in čisto čisto malo paradižnikove mezge. Glede glutena so pa prišle sedaj nove smernice in pravijo kao da se ga lahko že pd začetka uvajanja deva vendar počasi. No mi ga še nismo uvedli, me je malo strah . Sledi pa takoj po mlečnih izdelih , kijih bomo sedaj uvedli. Aja z glutenom naj bi se počakalo dlje, če je v družini celiakija.
< Sporočilo je popravil Toja22 -- 8.1.2009 18:01:21 >
|
|
|
|
RE: viva la pasta col pomodoro ;) (testenine ... 14.1.2009 16:27:39
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja87 zivjo!!! mam eno vprasanje...mogoce smesno...ampak... vedno ko jeva z mozem nasa 7mesecna pupika gleda in vse bi rada pokusala...in seveda ji tud dam... makar da sam polize...kot npr. danes pasto s paradizniki..ki ji je bla fuuul vsc. kdaj bi ji lahko dala zmiksane testenine s paradiznikom(seveda brez soli)? kire zacimbe lahko dodam in kire ne? kaj jedo vasi 7.mesecni skratki, poleg kasic? ...moja je skor vso zelenjavo, sadje (vse skoraj razen hruske), pa meso smo komaj vceraj pokusali(purana).. hvala vnaprej za odgovore!!! lp, dejki E pašta je pašta in naša bi jedla samo pašto s paradižniki. Začela sem ji dajati okrog 6 meseca in pol in ni alergična. Je pa res, da ji dam omko iz doma pridelanih paradižnikov. Nič ne kompliciram in dam celo česen, čebulo, malo soli in baziliko. Čisto nora je na to hrano. :) In ji ne zmiksam. Kupim paštico Plasmon, ki je majhna. Je pa res, da je sin od prijateljice alergičen na paradižnik. Poskusi, pa boš videla. Ne rabi čakati 1. leta. Mislim, da P prevečkrat komplicirajo in to brez potrebe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Februarka08Ime Lucija - da ali ne?Da (
51%)
Ne (
49%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!