Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 18:26:08
|
|
|
|
spominčica
|
Pozdravček vsem, še posebej pa mojemu Spominčku. Ko mačka spi, mišek zlije svoj bes in gnev ter ljubezen na forum. Jaz sem pa res lahko srečna, da imam takega fajn fanta. Zavedam se tega. Ko sem ga ( te) spoznala sem vedela, da bo(š) oče mojih otrok., kar se mi do tedaj še ni zgodilo. Bili so čudni občutki, saj do tedaj nisem razmišljala o tem, da bi imela otroke. Potem pa spoznam čudovitega, rahločutnega, čustvenega moškega. Izpolnile so se mi sanje. In v meni se je prebudila želja po otroku. In živi še danes, kljub preprekam, ki mi jih nalaga življenje. Ampak vse bova prebrodila, ker sva močna. Najina ljubezen je močna. In tisto, da ti bog naloži toliko kot zmoreš, drži. No vsaj upam da. Globoko v sebi še vedno čutim, da nama bo uspelo brez pomoči zdravnikov in to že nekaj šteje. Te dni se bova pa še posebej potrudila( ovulacija). In mogoče ,res mogoče nama pa le uspe. Upanje umre zadnje, pa čeprav ga včasih že skoraj izgubiš, se kar odnekod prikrade in ti vlije novih moči. Da ga nebi nikoli izgubili.
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 18:39:35
|
|
|
|
Maša26
|
Vse skupaj je občudovanja vredno :rozica::rozica::rozica: Srečno!!
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 19:11:16
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 19:17:09
|
|
|
|
Pia73
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in za tvojega spominčka. Res sta krasen par! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 19:22:45
|
|
|
|
girly
|
ja,krasen par :bravo::bravo::bravo: pa veliko :rozica::rozica: obema in seveda srečno?da bi čimprej v svojem naročju držala :duda: lep dan :muca:
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 19:30:51
|
|
|
|
aljča
|
Držim pesti za vaju in kaj naj rečem.....:rozica::rozica::rozica:le tako naprej v dobrem in slabem:love::love::love::love: L.p. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Mojemu Spominčku in vsem, ki ste se tako srčn... 10.4.2005 20:28:49
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo in čmprej pripeljejo do :duda::duda::duda: Anitka:pika:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2005 22:06:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?